yeşil köpük de nene konuyşuyonuz kızlar ? ayy o kadar uykum var ki yazılanları okumaya bile halim yook
ben mağazasından direkt bilgi aldım...bulaşık tableti çıkacakmış ondan alıcam...daha birşey almadımda...güvenilir geldi bana..
acil çıkış....kaynanam beny özlemişmiş peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehh
ve mümkün olduğunca kimyasallarıda soluma
Kimse kalmadı ama bugün konuşulanlar üzerine bayağı bir araştırdım. Bir sürü site buldum bunlarla ilgili. Bundan sonra bende kimyasallardan kurtulup daha doğal bi yaşama geçmeye çalışıcam.
Angel, yeşil köpük anladığım kadarıyla iyi bi yer. Ama araştırmaya devam ediyorum, sende çevrende ordan alışveriş yapan birilerini duyarsan bizleride bilgilendir. Ben istanbulda yaşamadıım için çevremde ordan alışveriş yapan birileri bulmam imkansıza yakın. Mikrotemle ilgili biraz daha araştırma yapıcam. Birde böyle bitkisel ürünler satan Ersağ diye bi marka varmış ben bu iki markayıda sohbetlerde duydum o yüzden biraz daa güvenilir geldi. Ama bilemiyorum yinede. Boraksıda eczanelerde, zirai malzemeler satılan yerlerde bulabilirmişim, onuda sorucam biraz. En azından öncelikle ev temizliğinde deneyip çamaşırlara sonra geçicem. Bulaşıklar için arap sabunlu bişiler önermişler onada bakıcam.
Bulduğum bilgileri paylaşmak istedim. Şimdilik bu kadar komutanım
Hadi bende kaçtım. Yarın görüşürüz bayanlar
hayırlı cumalar tatlımhayirli cumalar arkadaslar nasilsiniz?
hayırlı cumalar tatlımnasılsınız miniklerle
hayırdır canım ne çöküntüsü:44:allah razi olsun canim iyi diyelim iyi oluruz belki saglik acisindan iyiyizde ruhsal bir cokuntu var...
hayırdır canım ne çöküntüsü:44:
ooooo kimler gelmişslm kızlar:))
tatılden geldık dun,,, guzeldı ,,,ama az geldı az daha kalaydım annemlerın yanında daha ıyı olcakdı
,,ya kendını bu ay hamıle sananlar topıgınde ne oldu anlamadım sabahdan berı okuom ama sorun neydı hala anlamadım,,,,
uzun mesele canim bosver zaten huyumdur dunya yikilsa cuma gunleri bahsetmem konusmam mubarek gun bayram bizim icin saygidan sen ne zaman gidiyon yolculuk ne zaman?
ooooo kimler gelmişhoşgeldin sumisali o topikten bu topiğe transfer olduk canım nasıl geçti tatilin nerelerdeydin
Rabbim yardımcın olsun muzmutcum bir an önce kurtulursun feraha erersin inşallah . pazar günü çıkıyoruz inşallah. bi taraftan bavul topla bir taraftan akraba ziyaretleri bi taraftan bu uyku hali öldürecek beniama gideceğim yer uğruna hiçbirşeyi sorun etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?