Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bayan kuaforu olan bı erkekle hayatta evlenmezdım..
annemden dolayı gayet ıyı bılıyorum onları..
cok capkın oluyolar
wuuu kafam sıstı,nakada konusuyo bu

Ben onun uzuldugune emin degilim canim.
Ben artık onun umurunda miyim omdada emin dwgilim.
Neyse ben cikiorum biraz uzanıcam. O gelene kadarda uyurum ins. Hadin kactim ben. Eminim geldiginde hic bisey olmamis gibi davranacak hic bisey umrunda olmadıgı icin. Sucluda olsa sucsuz da meseleyi konusalim cozum bulalım derdi hic olmadi zaten.
Neyse hadin byeeee

ahahhahahha şiir atısması basladı..
naz zavallım orda oyle duruyo,nooluyo dıye

ben içtim denız sarhos oldu dun gece

Kizlar erken dogum yapanların hikayelerini okudum olancası moralim bozuldu ölen bebeklerini yazmıslar..
Ayyyy iyice sikintiya girdim heeeee.
35+3 haftalık benim zilli ne kadar daha dayanır acaba.
Ya kalbi durursa,ya tuvaletini yaparda yerse.

Sagocum Allah korusun bole seyler aklina getirme... pozitif dusun 3-4 HAFTA DAHA DAYANNNN.ALLAH in izniyle biseycikler olmazzz

gunaydın kızlaar,,,
topıgı ben acıyorum bugun :))) sabahın korunde uyandım ,ufff cok sacma ruyalar goruyorum ama suan tam olarak ne gordugumude hatırlamıorum,,sadece yagmur yagıodu bıde abımı gordum onu hatırlıom,,,

Günaydın canım; hayır olsun rüyanda. Düşünme çok ne görmüştüm diye. Çağrıştıran bişiler oldumu hatırlarsın zaten

o haftalarda pek söylemiyorlar canım zaten bende sormuştum daha çok küçük ultrasın ölçemez falan demişti.şimdi takma sen kilosuna falan

hoşgeldin eslem hanım hadi gözümüz aydın . valla olmasa iyiydi bulantılar ama ben çok çekmiştim ilkinde.

o haftalarda pek söylemiyorlar canım zaten bende sormuştum daha çok küçük ultrasın ölçemez falan demişti.şimdi takma sen kilosuna falan

Zaten ilk defa bu hafta söledi, bende ultrason resimlerinde bi yerlerde yazar diye çok da takılmadım sora bi baktım yazmıyor. Neyse zaten haftaya başka bi doktor denicem onda dikkat ederim, söylemezsede dediğin gibi takılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…