aboww cocuk geldiii düğüne saç bile yaptı :)eylulun nazına talıp geldı..
ne dilli cocuk buda
Kizlar erken dogum yapanların hikayelerini okudum olancası moralim bozuldu ölen bebeklerini yazmıslar..
Ayyyy iyice sikintiya girdim heeeee.
35+3 haftalık benim zilli ne kadar daha dayanır acaba.
Ya kalbi durursa,ya tuvaletini yaparda yerse.
Sagocum Allah korusun bole seyler aklina getirme... pozitif dusun 3-4 HAFTA DAHA DAYANNNN.ALLAH in izniyle biseycikler olmazzz
gunaydın kızlaar,,,
topıgı ben acıyorum bugun :))) sabahın korunde uyandım ,ufff cok sacma ruyalar goruyorum ama suan tam olarak ne gordugumude hatırlamıorum,,sadece yagmur yagıodu bıde abımı gordum onu hatırlıom,,,
Günaydın canım; hayır olsun rüyanda. Düşünme çok ne görmüştüm diye. Çağrıştıran bişiler oldumu hatırlarsın zaten
Bilmiyorumki nolcak benimki. Ultrason çıktılarına da baktım onlardada yazmıyor sanki 600 dedi gibi geliyor bana. Ben zaten az buçuk tosun sayılırmışım anamın en kilolu çoçuğu benimBenimkindende o performansı bekliyorum artıkın ama çokda zorlamasın
Çoktan gittin sanırım ama en kolayı kettleda 2 kerede kaynat kovaya doldur, daha rahat oluyor. Hatta kettleı banyoya götür su yetmezse bikere daa ısıtırsın banyoda ısınır hem
Benimki 21 haftalıkmış canım. Altta 470gr yazınca benmi yanlış anladım acaba diye düşündüm.
yeni üüyeyim ve bişeyden anlamıyorum dahabana yardımcı olurmuusnuz aranızda olmak ıstıyorum
Slm bebişler ..
Sumisali hanım gözn aydın mide bulantılarm başladı
Sürekli yatasım var yatınca iyi kalkınca öğüresim geliyor ama kusamıyorum bi acayip durum yutkunup yutkunup duruyom..
Ama yemeklerde sorunum yok hala tatlı ve şekerli şeyler dışında yemeklerimi gzel yiyiorum..
Yani öyle klozet başında nöbetlerimde yok çok şükür..inş böyle gider daha ilerlemez..
ya ne yapayım gözüme çok batıyor
annem hep diyor ne yapılacaksa söyle yapalım diye
kıyamıyorum ya
ben yaparım ağırdan ağırdan
o haftalarda pek söylemiyorlar canım zaten bende sormuştum daha çok küçük ultrasın ölçemez falan demişti.şimdi takma sen kilosuna falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?