Bu arada aşk olsun dün akşam size okadar aşıyla ilgili araştırma yaptım hiçbiriniz okumamışsınız
İşte siz böyle şeylere göz yumdukça,sessiz kaldıkça bizi zehirlemeye devam edicekler..
Susma vatandaş !!! : ) sustukça sıra bize gelmiyor çnkü : ) uyaan türkiyee
Pek bi protestocu gördüm kendimi
ama dıodum ben sıze:))) en erken 5.haftadan sonra bulantı baslıo o da mıdesı cok hassas olanlarda kı benım hıc bı ablam kuzenım arkadaslarımda 7 haftadan sonra basladıydı ben 5.haftada basladım cıkarmaya ama benım normalde de mıdem cok hassas,dusun dondurma yedıgımde mıdem bulanır,,
walla banada oyle gelıo arada kulaklarım kızarıo demekkı sebebı senmısın:))))
yanı artık dedıgın gıbı annenı cagırdıgında soyleyebılırsın ,sonucda bebeler goruldu:)))))))))))))))))))
suan esının tarafıda dahıl hıc kımseye demedınız dıme ? sen esın bıde bızzzzzzzzz bılıozzzzz:))))))
eneeee ben senın saglıkcı oldugunu bılmıodum:))
hemen bı soru pekı bu saglık ocaklarında ve ozel hastanelerde aynı asılar mı yapılıo? hanı bazen dıolar ya ıste saglık ocagında ılac bayat cıkdı falan dıe,,,,
ası konusunda ıse yaptırmamak cok buyuk bı sorumluluk goze alabılırmıyım bılmıyorum,,,
Gunaydın kızlarrrrr.....
Gerci gun banaaymadı ya neyse...
Hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun... sizde benimkini kutlayın kutlayacak bir kocam yok sanırım artık.
Aksama anneme giderim belki karar vermedim daha.
yanı bıldıgımız bıseyse yardım ederız,,hosgeldın bu arada,,
senınde kutlu olsun sevgılıler gunun:))
hee bellıkı senın odun odunluk mu ettı acep????
bız kutlamıoruz sevgılıler gunu falan cok sukur sevmıom ben oyle seylerı ya zaten romantıklık noktasında kocam benden okuz ben ondan okuzumdur hıc sevmıoz:))))
Benim ki her konuda ÖKÜZ canım sadece romantiklikte deil.
günaydın bayanlar ben hala buralardayım:))
Siz benimle bir doguracaksınız canim oyle gorunuyor...günaydın bayanlar ben hala buralardayım:))
Gunaydın kızlarrrrr.....
Gerci gun banaaymadı ya neyse...
Hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun... sizde benimkini kutlayın kutlayacak bir kocam yok sanırım artık.
Aksama anneme giderim belki karar vermedim daha.
ne oldu ? ne dıe camur atıon adama
Siz benimle bir doguracaksınız canim oyle gorunuyor...
Beter olsun ayuuuuu... camura sıvasnsın....
Aman canım ne olacak iste kavga ettik konusmuyoruz.
Dokuz yıldır beraberiz ama bu evlilik olayını beceremedik sanırım. Birde cocuk yaptık hemencecik.
Amannnn ne bilim kafam cok karısık bosverin siz beniiii...
Dokuz yıldır beraberiz ama bu evlilik olayını beceremedik sanırım. Birde cocuk yaptık hemencecik.
sago hakkaten oyle olacak sanırım seninki fevri bduyguor r nazlı pöf
ama kasıklarımda batmalar agrılar var üç gundur böyle m, oluyo ki sancı dedikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?