Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Gunaydın kızlarrrrr.....
Gerci gun banaaymadı ya neyse...
Hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun... sizde benimkini kutlayın kutlayacak bir kocam yok sanırım artık.
Aksama anneme giderim belki karar vermedim daha.

bende hepsini hatta daha fazlasını da araştırdım ama kafam karıştı yorum yapamadım o yüzden. haklı olabilirler ama bi yandan merysin dediği gibi aşı olmayıp zarar gören insanda çok. oğluma hepsini düzenli yaptırdım açıkcası bi su çiçeği kaldı o da özeldi ama şimdi devlet karşılıyormuş vakti geçmediyse yaptırmayı düşünüyorum. kısacası bilemedim yani eslemcim zor bir karar

benimde 7 haftada başlayıp artaraktan 3 ay sürmüştü. ama neden tiksindiysem o doğuma kadar devam etti

aynıdır heralde su misali hatta sağlık ocaklarında sirkülasyon daha çok diye düşünüyorum. onların işi bu çünkü

Kizlar bu asi meselesine bu kadar takilmayın yaaa...
O asılarin ne kdar faydası war.
En basiti su cicegi ası olan bi cocuk cok hafif atlatırken ası olmayan cocuk hastanede yatabiliyor sonucu ölüm olabiliyor.
Meseka rotateq war zehirli ishal icin yapilıo icinde baska karısımlarda war onu yaptırmak kesin sart.

Gerci herkesin kendi bilecegi bisey ama ben kesin yaptiririm hepsini.
Hem krese baslayacagı zaman bile ilk istedikleri ası kartı oluyor.

Gunaydın kızlarrrrr.....
Hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun... sizde benimkini kutlayın kutlayacak bir kocam yok sanırım artık.

senınde kutlu olsun sevgılıler gunun:))
hee bellıkı senın odun odunluk mu ettı acep????
bız kutlamıoruz sevgılıler gunu falan cok sukur sevmıom ben oyle seylerı ya zaten romantıklık noktasında kocam benden okuz ben ondan okuzumdur hıc sevmıoz:))))

Benim ki her konuda ÖKÜZ canım sadece romantiklikte deil.

Gunaydın kızlarrrrr.....

Canım noldu hayırdır? Bende sabah bilgisayarı açınca farkettim bugünün 14 şubat olduunu. Ben pek sevmem herkese ait günleri. Benimki bana özel olucak Takılma boşver bunlara. Bizimki zaten dünden razı beklesem bile benden bugün bişi bekleme diyor. Akşam oluncada hayatım çiçek bekledinmi diyor. Manyakmı ne

ne oldu ? ne dıe camur atıon adama

Beter olsun ayuuuuu... camura sıvasnsın....
Aman canım ne olacak iste kavga ettik konusmuyoruz.
Dokuz yıldır beraberiz ama bu evlilik olayını beceremedik sanırım. Birde cocuk yaptık hemencecik.
Amannnn ne bilim kafam cok karısık bosverin siz beniiii...

Sade=miyopi;28824757]Canım noldu hayırdır? Bende sabah bilgisayarı açınca farkettim bugünün 14 şubat olduunu. Ben pek sevmem herkese ait günleri. Benimki bana özel olucak rua boşver bunlara. Bizimki zaten dünden razı beklesem bile benden bugün bişi bekleme diyor. Akşam oluncada hayatım çiçek bekledinmi diyor. Manyakmı ne [/QUOTE]

Benimkide aynısı canım benden bisey bekleme sakin der ama aksamına kesin biseyler yapardı da bugun bisey beklemiorum cidden. Zaten anneme gitmeyi dusunuorum baqalım yapsada umrumda degil zaten.

tek koca derdı bende diilmiş sanırım.. buraya üye olunca anladım bunu :)

ya ne buluonus sureklı dıdıscek:)))
anlatsana cıdden merak ettım,,,
hala sevgılın gıbı bakmıcan ona artık esım dıe bakarsan emın ol evlılıgı herkesden
guzel basarırsınız ,,,,
oyle bosverın demek yok,,acdın konuyu bak muhtesem uclunun 10 gunlerı kaldı
merakdan dogururlar bakarsın:)))

sago bırak bosver salla gitsin ya sunları takıp adam yerine koyunca boyle oluyo

sago hakkaten oyle olacak sanırım seninki fevri bduyguor r nazlı pöf
ama kasıklarımda batmalar agrılar var üç gundur böyle m, oluyo ki sancı dedikleri

Canım benim kasiklarimdada agrı war ozellikle tuvalete gidince artio ama onu doktor iltihaptan dedi.
Sanci daha farklı bisey adet agrısı ile karın agrısı arası bisey acayip bir duygu. Sanci binlerce igneyi aynı anda karnına sirtina batırıolarmis gibi dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…