sago hakkaten oyle olacak sanırım seninki fevri bizimkiler nazlı pöf
ama kasıklarımda batmalar agrılar var üç gundur böyle m, oluyo ki sancı dedikleri
sago bırak bosver salla gitsin ya sunları takıp adam yerine koyunca boyle oluyo
tek koca derdı bende diilmiş sanırım.. buraya üye olunca anladım bunu :)
Canım benim kasiklarimdada agrı war ozellikle tuvalete gidince artio ama onu doktor iltihaptan dedi.
Sanci daha farklı bisey adet agrısı ile karın agrısı arası bisey acayip bir duygu. Sanci binlerce igneyi aynı anda karnına sirtina batırıolarmis gibi dusun
yanı muhtemelen dogum oncesı sancılar yasıosun,,sonucda buu sancılar bırden gelıp doguma gıdılmıo kı ,,
bebek kendını assagı ıtcek acılman olcak falan bunlar bırden olmaz ,,
bakmayın bızım sıze takıldıgımıza ,,kafanız dagılsın dıe yapıoruz ,,
guzel gıdıonus bosuna mı muhtesem uclu dedım sıze ben:)))))))))))
ya ne buluonus sureklı dıdıscek:)))
anlatsana cıdden merak ettım,,,
hala sevgılın gıbı bakmıcan ona artık esım dıe bakarsan emın ol evlılıgı herkesden
guzel basarırsınız ,,,,
oyle bosverın demek yok,,acdın konuyu bak muhtesem uclunun 10 gunlerı kaldı
merakdan dogururlar bakarsın:)))
Herkes gitti bende gideyim barim
Sıkma canını boşver, gönlünü alacaktır bir şekilde eminimki. Herkesler sorun yaşıyor ilk yıllarda evliliğin. Bizde çok sorun yaşıyoruz bazen pişmanım dediğim bile oluyor ama bir şekilde telafi ediliyor. 9 senede birlikte olsan 1 ayda birlikte olsan, aynı evin içine girince değişiyor mutlaka bişiler.
Sende değişiyorsun oda değişiyor. Belki dün sinirlendiği başka şeylerde vardı, üstüne sana patladı. Herşeyi üstümüze almaya çok meraklıyız. Sadece senin için demiyorum, kendimde dahil bu duruma. Bizde olmuyormu hiç, birsürü şeye sinirlenip son anda ufacık bişiye patlama.
Birde erkeklerin bir çoğunda empati yeteneği yok, senin ne hissedeceğini düşünemiyor. ona göre her şeye ağlıyorsun sanıyor. Benimkide böle hani ben zaten sulugöz bi insandım hala o devam ediyor sanıyor, anlamıyorki hamilelikte insan daha br duygusal oluyor.
Boşver takma. Bak senin strese girmemen lazım. Yat dinlen. Güzel şeyler düşün.
amaaaan banada tembel dıyo kocam..çokta tın..
bende tıtız degılım..bıse asırı kırlenmedıyse temızlemem..
sadece ortalıgı toplamaya calısırım..mısal bugun ev kırlı gorundu gözume..
ama 1 gun daha ıdare eder dıye temızlıgı yarına erteledım
tuvalete gırdıgım bı anda lavoboyu bı temızlerım..ora temız görunur..
unıtenınde tozunu alırım bırazdan oda ev pis degılkı görusune destek olur
ben kendı ıcımde dagınıgım..ama kocamın kullanım alanlarını duzenlı tutmaya calısırım laf etmesın dıye..
utuyse sadece onunkılerı utulerım..ama tshırtlerını utulemem..çaktırmadan elımle sıvazlayıp gergın katlarım utulu sanar
bıde gardırobun onun tarafını duzenlı tutarım..benım tarafın altı ustundedır herzaman..
yılda 1 herseyımı döker katlarım..o katlamayıda en fazla 5 gun sureyle kullanabılırım..sonra yıne darmadagın olur..
keske fotosunu koyabılsem dolabımın..kocam orayada kızar ama sallamam..sonucta ora benım alanım
Günaydın canlar.............doktorun verdiği 10 günlük hap bugün sabah bitti. nette ilaçtan 4 gün sonra adet başlıyor yazmış karılar bakalım benimki ne zaman gelcek :)
Kız anlatmayayım da dogursunlar barimmm yoksa kalacak veletleri iclerinde
Yaa canim cok karısık mevzu nereden baslayayım ki anlatmaya.
Ben arkadasıma kredi cektim icinden 1 milyar kendim aldim simdi o kredi avukatlik oldu bizimki bastan bisey demedi ama sonradan tavrı degisti.
Dun bankaya gittim konustum kız dediki bir miktar yatırın kalanı taksit yapalım.
Bankada bir dunya bekledim gelirkende arabada midem bulandı eve zor dustum telefonda bana bagırdi etrafindaki dolapları falan tekmeledi yumrukladı.
Bende aglayınca sen herhalta aglıon agzını burnunu kırıcam senin dedi bende suratına tli kapattım ( ki 9 yıldır birlikteyiz ilk defa yapmısımdır)
Sonra msj cektim ona o dolaplari tekmeleyip yumruklayımca sinirin gecmiorsa gel beni tekmele. Sendem bisey istemiorum ben kendi basimın caresine bakarım dedim.
Simdi ben boyle bir halt yedim yaaa onun eline cok buyuk koz werdim.
Bebek sekeri bakiorum netten bana dioki sen o haklarını kaybettin artık bisey yok.
Beni kızımla cezalandırıo aklı sira.
Ay hangi birini anlatayım ki icimde fırtınalar ellinolar warrr...
Ben erken dogurmiyim de kim dogursun.
Günaydın canlar.............doktorun verdiği 10 günlük hap bugün sabah bitti. nette ilaçtan 4 gün sonra adet başlıyor yazmış karılar bakalım benimki ne zaman gelcek :)
Yaaa yok kiz odicem odemeyecegim demio ama bana bilgi veriolar sadece diye ben gittim mecburen ama benim okuz iste okuzluk yapıo.sanırım esın ıstemedı arkadasına kredı cekmenı,,ve galıba arkadasında odemedı sana mı kaldı odeme kısmı?
boyleyse esın belkı buna kızmıs olabılır yanı zaten sıkısık durumda bıde borc odıcek,,
ama sebep bu da olsa bu sekılde sozler soylemesı kotu olmus ,,
ya bıseylerı tekmelemesı onun o sıradakı sınırını hırsını esyaya vurarak gecırıo sankı sana vurdugunu dusunme canım,,,
erkekler cocuk gıbı kızdıklarında can yakmayı severler,,
benım kocamda kızdıgında hemen bogurur durur
ben duymam genelde aldırıs etmıorum ama bazen bende cıldırırıorum cvp verıorum ama o zaman kocam hemen gerı adım atıo cunku ben cok sabırlıyımdır ama patladım mı da bomba etkısı yaratıorum
hemen keskın tavırlar yapma,aksam kocanı evde bekle gıtme annene falan her kızgın da olsan ona onunla atlat bunu ,,,
aglama kısmına gelınce bende accuk sulu gozlu oldum ama erkekler cıdden sevmıo bunu ,,,kendını tut aglama onun yanında bak gor cıdden onlarda artık sacmalamayı kesıolar
ya suan senın en hassas noktan bebegın yanı o odun aklıyla oyle almam etmem der ama emın ol senden once gıder almaya,,
cok takma,,bosvermeyı ogren,,bıde ona esım dıe bak sevgılım dıe degıl ,,gercekden bu onemlı bıse,,
evet canım koruyormuşta ama biz ekşın yapamadık ki :))) adetin 11ci günü ekşın yaptık sonra 12ci günü doktora gittim yasakladıHap gebelik warsa bebegi koruyordu dimi canim.
İnsallah gelmez kirmızı hatunlar...
bende adetin ikinci günü gitcem :))haydı hayırlı olsun bende adet olmayı beklıom doktora gıtcem ucuncu gun ,,,
Yaaa yok kiz odicem odemeyecegim demio ama bana bilgi veriolar sadece diye ben gittim mecburen ama benim okuz iste okuzluk yapıo.
Onları beni dusunerek tekmelemesi bile yetio beni uzmeye. Hic destekcim olmadı ki benim.
Benim suyum sızıntı yapıo doktor dio bunu ona kalsa ben altıma kacırıomusum hic umurunda degil. Cocugu bile yani yeni sevmeye baslamıstı.
Ayrılıcam amacıyla gitmicem canım annemd ama biraz uzak durmakta da fayda war belki azixik kıymetimizi bilir.
evet canım koruyormuşta ama biz ekşın yapamadık ki :))) adetin 11ci günü ekşın yaptık sonra 12ci günü doktora gittim yasakladıadetin 2ci günü gel dedi tekrar gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?