Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sago hakkaten oyle olacak sanırım seninki fevri bizimkiler nazlı pöf
ama kasıklarımda batmalar agrılar var üç gundur böyle m, oluyo ki sancı dedikleri

yanı muhtemelen dogum oncesı sancılar yasıosun,,sonucda buu sancılar bırden gelıp doguma gıdılmıo kı ,,
bebek kendını assagı ıtcek acılman olcak falan bunlar bırden olmaz ,,
bakmayın bızım sıze takıldıgımıza ,,kafanız dagılsın dıe yapıoruz ,,
guzel gıdıonus bosuna mı muhtesem uclu dedım sıze ben:)))))))))))

hmmmmmm oyle bi sancım yok benim, ama alttan bıcak saplanıyo inşşş acılmam gercekleşiyodur:))

aslında iyi tabiki ne kadar cok durursa o kadar iyi ama işte kendimizi sartladık erken gelecek diye:)) takıl bacım biz de sıyırdık zaten:)evet ya en bastan beri dusunemedik biz bu ismi:)

haydin bacılar ben anneme kacıyorum ordan baglanırım size

Kız anlatmayayım da dogursunlar barimmm yoksa kalacak veletleri iclerinde
Yaa canim cok karısık mevzu nereden baslayayım ki anlatmaya.
Ben arkadasıma kredi cektim icinden 1 milyar kendim aldim simdi o kredi avukatlik oldu bizimki bastan bisey demedi ama sonradan tavrı degisti.
Dun bankaya gittim konustum kız dediki bir miktar yatırın kalanı taksit yapalım.
Bankada bir dunya bekledim gelirkende arabada midem bulandı eve zor dustum telefonda bana bagırdi etrafindaki dolapları falan tekmeledi yumrukladı.
Bende aglayınca sen herhalta aglıon agzını burnunu kırıcam senin dedi bende suratına tli kapattım ( ki 9 yıldır birlikteyiz ilk defa yapmısımdır)
Sonra msj cektim ona o dolaplari tekmeleyip yumruklayımca sinirin gecmiorsa gel beni tekmele. Sendem bisey istemiorum ben kendi basimın caresine bakarım dedim.
Simdi ben boyle bir halt yedim yaaa onun eline cok buyuk koz werdim.
Bebek sekeri bakiorum netten bana dioki sen o haklarını kaybettin artık bisey yok.
Beni kızımla cezalandırıo aklı sira.

Ay hangi birini anlatayım ki icimde fırtınalar ellinolar warrr...
Ben erken dogurmiyim de kim dogursun.

İUOTE=masalberra;28824908]hmmmmmm oyle bi sancım yok benim, ama alttan bıcak saplanıyo inşşş acılmam gercekleşiyodur:))

aslında iyi tabiki ne kadar cok durursa o kadar iyi ama işte kendimizi sartladık erken gelecek diye:)) takıl bacım biz de sıyırdık zaten:)evet ya en bastan beri dusunemedik biz bu ismi:)

haydin bacılar ben anneme kacıyorum ordan baglanırım size[/QUOTE]
İ
O bicak sapmaları bende de war canim bebis hareket ettikce artio. Onun yuzunden acılma olsa benm simdi 20 santim olması gerekirdi cok asagıda oldugu icin cok fazla oluo bende.

Herkes gitti bende gideyim barim

Sıkma canını boşver, gönlünü alacaktır bir şekilde eminimki. Herkesler sorun yaşıyor ilk yıllarda evliliğin. Bizde çok sorun yaşıyoruz bazen pişmanım dediğim bile oluyor ama bir şekilde telafi ediliyor. 9 senede birlikte olsan 1 ayda birlikte olsan, aynı evin içine girince değişiyor mutlaka bişiler.
Sende değişiyorsun oda değişiyor. Belki dün sinirlendiği başka şeylerde vardı, üstüne sana patladı. Herşeyi üstümüze almaya çok meraklıyız. Sadece senin için demiyorum, kendimde dahil bu duruma. Bizde olmuyormu hiç, birsürü şeye sinirlenip son anda ufacık bişiye patlama.

Birde erkeklerin bir çoğunda empati yeteneği yok, senin ne hissedeceğini düşünemiyor. ona göre her şeye ağlıyorsun sanıyor. Benimkide böle hani ben zaten sulugöz bi insandım hala o devam ediyor sanıyor, anlamıyorki hamilelikte insan daha br duygusal oluyor.
Boşver takma. Bak senin strese girmemen lazım. Yat dinlen. Güzel şeyler düşün.

Günaydın canlar............. doktorun verdiği 10 günlük hap bugün sabah bitti. nette ilaçtan 4 gün sonra adet başlıyor yazmış karılar bakalım benimki ne zaman gelcek :)

Onun baskasıma kızıp bana bagırma hakkı yok canım.
Ben onu hep el üstünde tuttum gözünün icine baktım durdum. Gozlerinden anladım ne demek istedigini.
En zor zamanlarında yanında hep ben wardim.
Bir gece hastanede yattım ne olacagım belli degil belki cocugu alacaklardı erkenden iki saat zor durdu yanımda kostur kostur eve gitti. Bana bakanlar tabiki wardı ama ben o gece yanımda o olsun istedim.
Calisıo falan dediler kalmasın dediler ama ben evliligimin ilk aylardında 10 gun kocasız yattım babasının yanında kaldı geceleri sabahta ise gitti.
Anlayacagınız birikiyor. Biriktikce daha kotu oluyor.
Bende herseye aglardım hemen ama bu hamilelik daha beter bisey iyice sulu goz yapıo.

Aynı bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) millancım yoksa biz kardeşmiyiz ?

sanırım esın ıstemedı arkadasına kredı cekmenı,,ve galıba arkadasında odemedı sana mı kaldı odeme kısmı?
boyleyse esın belkı buna kızmıs olabılır yanı zaten sıkısık durumda bıde borc odıcek,,
ama sebep bu da olsa bu sekılde sozler soylemesı kotu olmus ,,
ya bıseylerı tekmelemesı onun o sıradakı sınırını hırsını esyaya vurarak gecırıo sankı sana vurdugunu dusunme canım,,,
erkekler cocuk gıbı kızdıklarında can yakmayı severler,,
benım kocamda kızdıgında hemen bogurur durur
ben duymam genelde aldırıs etmıorum ama bazen bende cıldırırıorum cvp verıorum ama o zaman kocam hemen gerı adım atıo cunku ben cok sabırlıyımdır ama patladım mı da bomba etkısı yaratıorum
hemen keskın tavırlar yapma,aksam kocanı evde bekle gıtme annene falan her kızgın da olsan ona onunla atlat bunu ,,,
aglama kısmına gelınce bende accuk sulu gozlu oldum ama erkekler cıdden sevmıo bunu ,,,kendını tut aglama onun yanında bak gor cıdden onlarda artık sacmalamayı kesıolar
ya suan senın en hassas noktan bebegın yanı o odun aklıyla oyle almam etmem der ama emın ol senden once gıder almaya,,
cok takma,,bosvermeyı ogren,,bıde ona esım dıe bak sevgılım dıe degıl ,,gercekden bu onemlı bıse,,

Yaaa yok kiz odicem odemeyecegim demio ama bana bilgi veriolar sadece diye ben gittim mecburen ama benim okuz iste okuzluk yapıo.
Onları beni dusunerek tekmelemesi bile yetio beni uzmeye. Hic destekcim olmadı ki benim.
Benim suyum sızıntı yapıo doktor dio bunu ona kalsa ben altıma kacırıomusum hic umurunda degil. Cocugu bile yani yeni sevmeye baslamıstı.
Ayrılıcam amacıyla gitmicem canım annemd ama biraz uzak durmakta da fayda war belki azixik kıymetimizi bilir.

kızlar ben cıkıom oglen gelırım kocam ıse gıdınce,,,,gıdım de kahvaltı hazırlıyım odun efendıyeee
ufff ufff oglen ıse gıtmezse kesın kovarım evden kurtlar vadısı ızlemekden kendımı polat gıbı hıssetmeye basladım yurusuyum bıle deısdı dun aksam cay doldururken kocama anlasın dıe kı nerde onda o algılama gucu dıorumkı cay ıccen mı agaaaaaaa heee versene cay dıo ya Allahım ben nerde yanlıs yaptımmmmmmmmm
haydın optums,,,,,,,,,,,,,,

Hap gebelik warsa bebegi koruyordu dimi canim.
İnsallah gelmez kirmızı hatunlar...
evet canım koruyormuşta ama biz ekşın yapamadık ki :))) adetin 11ci günü ekşın yaptık sonra 12ci günü doktora gittim yasakladı adetin 2ci günü gel dedi tekrar gidecegim

hımm,,,,ya canım yok be nıe senı tekmelemek ıstesın manyak deıl ya bu adam :)) senle konusurken oldugu ıcın sen oyle dusunuosun ama yapma boyle,,
bak kadın rahmınde bebegı oldugunu anlaadıgı an anne olur,erkek ıse kucagına aldıgında,,,,onun suan senın gıbı sahıplenmesını bekleme,,bak gor bebek geldıgınde nasıl sahıplencek bebesını:)))
alalal ne ayrılması be tobe tobe deme oyle seyler allah korusun,,,,bak gıttın aksam kaldın farzı mısal eger geldıgınde sana daha tavırlı olcagını dusunuosan gıtme derım ben,ama dıosan kı bıze boyle bı kac saatlık yda bı gunluk uzak kalmalar fayda edıo o zaman tmm,,
boyle nıe dıorum ben gıdersem bu sekılde kavgadan sonra kocam esyalarını ne zaman gonderım der
bak bunlar odun bunlar yontulmamıs odun bunları yonta yonta mobılya edecez
ahh sagom be ben 3 yılı anlatsam sana neden duruon dersın o evde,,,sonucda benımde hatalarım var onunda hıc bı zaman sorun tek tarafda olmaz,,,sakın olmaya calıs ,sonucda bu evlılıgın kıtabı yok kı okuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…