sumisali6480 .!.:hımm,,,,ya canım yok be nıe senı tekmelemek ıstesın manyak deıl ya bu adam :)) senle konusurken oldugu ıcın sen oyle dusunuosun ama yapma boyle,,
bak kadın rahmınde bebegı oldugunu anlaadıgı an anne olur,erkek ıse kucagına aldıgında,,,,onun suan senın gıbı sahıplenmesını bekleme,,bak gor bebek geldıgınde nasıl sahıplencek bebesını:)))
alalal ne ayrılması be tobe tobe deme oyle seyler allah korusun,,,,bak gıttın aksam kaldın farzı mısal eger geldıgınde sana daha tavırlı olcagını dusunuosan gıtme derım ben,ama dıosan kı bıze boyle bı kac saatlık yda bı gunluk uzak kalmalar fayda edıo o zaman tmm,,
boyle nıe dıorum ben gıdersem bu sekılde kavgadan sonra kocam esyalarını ne zaman gonderım der
bak bunlar odun bunlar yontulmamıs odun bunları yonta yonta mobılya edecez
ahh sagom be ben 3 yılı anlatsam sana neden duruon dersın o evde,,,sonucda benımde hatalarım var onunda hıc bı zaman sorun tek tarafda olmaz,,,sakın olmaya calıs ,sonucda bu evlılıgın kıtabı yok kı okuyalım
Bize uzak kalmalar hep iyi gelmistir canim.
Kuzenim bu aksam sevgilisiyle olacak aksam bana bakacak yok yani onu bahane edip gidicem anneme.
Hem ben kafamı dinlerim hem o kafasını dinler.
Kafam cok karısık walla herseyi bu kadar ince dusunezdim onceden aman der gecerdim ama simdi oyle yapamıorum
sende mı oylesın kız? yaa genelde evlı kadınlar duzenlı oluyorAynı bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) millancım yoksa biz kardeşmiyiz ?
Sagocum sen bu sıralar biraz sıkıldın, strestesin. Haklı olarak istiyorsunki kocan hep alttan alsın, seni kırmasın. Ama sumisalinin dediği gibi bunlar yontulmamış odun.
Boşver konuyu değiştirelim ben isim aramaya başladım. Eski isimlerden hoşlanıyorum bana isim önersenize aklımda bulunsun.
Birde şu bebek şekerlerinden yapmak istiyorum, içine şeker değilde lavanta koymak istiyorum nasıl yapılır? Şimdiden araştırayımki haftasonlarında zamanı denkleştirip belki kendim yapabilirim
kızlar belim tutulmus gibi bişey olmus sag ayagımın ustıne basamıyorum yani yuruyemiyorum
kız doğurmadın mı hala :))18 kullanıcı okuyor bıtek ben cevrımıcıyım
sagooo bırıkım yapma canım..sadece anlık dusun,cunku onlar hep anlık seylere tepkı verıyorlar..
bızım gıbı akılda tutup tutup kin gütmuyorlar..
hatta kendılerıne göre her soyledıklerı,her hareketlerı gayet normaldır..
hep bız haketmısızdır..bosvercen,kafaya taka taka olan bıze oluyor..
artık sınırler bozuluyor gak dese baslıyoruz aglamaya..
benımkıde aglamamdan nefret eder ama ne dese zoruma gıdıyor hemen gözlerım doluyor..
nooluyo oyle olunca? benımı tesellı edıyor? o ısler sevgılıykendı..
sımdı doner sırtını takar mp3unu kulagına muzık dınler..
bende vik vik aglar dururum
daha dun gece yasadım bu durumu yaniiii
sabah sevıyelı bı sekılde uyandırdım,nabzını olcmek ıcın..konusmuyosak uyandırmaya ugrasmam gecer tv ızlerım ıcerde dıye dusundum..
baktım antıpatık hareketler yapmadan uyanıyor..
bende bıse yokmus gıbı davrandım..oda benı öptu falan ıse gıttı..
nooldu sımdı? dun gece agladıgımla kaldım
sende mı oylesın kız? yaa genelde evlı kadınlar duzenlı oluyor
bende bıtek ben boyleyım sanıyordum
olabıldıgınce az ve öz temızlık yapma taraftarıyım
goze batan yerler duzenlı olsun benı kurtarsın
mıyopii o sekerlerı satan yerler,yanı sıparıs alıp yapan yerlerde malzemeler ayrı ayrıda satılıyor..
onları ayrı ayrı alıp kendın evde yapabılıyorsun..
zaten satan yer sana gösterıyor nasıl yapıldıgını..
göstermesede olur,orda bı ornek görsen anlıyosun zaten..
tülünü alcan,lavantasını alcan,bebek fıgurunu alcan,kurdaleyle baglanıyo herhalde mınık ondan alcan,arkasına mıknatısını alcan..
ustune tuy dıkceksen veya nazar boncugu koycaksan mınık oyle bıse alcan..evde veya ıs yerınde yapıp yapıp kendını oyalıcan..
yanlız ılk gördugun yerden alma..önce pıyasayı arastır..mevkısıne göre fıyatlar cok fark edıyor..
dusun 1 tanesını eskı parayla yazım800 lırayada mal edebılırsın..1 bucuk mılyonada
kız doğurmadın mı hala :))
ınsallah dogum belırtısıdır
artık dişin agrısa inşallah dogum belırtısıdır dıcem
bende masallah sapasaglam duruyom..ınsanın az bı yerı agrır yaaaaaa
bugun halamlar,annemler herkes benı arıyor..
niye?
14 subatmıs bugun..ee hanı cocuk dogmıyacakmıymıs
ne alaka yaaaaaherkes kafayı yedı
cocugun 14 subattan ne haberı olcak
annem dıyo ıstesen dogurursun ama bugun dımı
kadın normalde normal dogumu desteklerken artık oda sıyırdı
benim bebegimide bekle kız :) yavrun ozaman sıkılır gelir :)çok saygılı bı kızım var..
kımsenın bebegı dogmadan o dogmazmıs..
gerekırse eslemınkılere kadar beklıcek
Suan birbirimizi yiyoruz mesajla kızlar.... hadi gözüm aydın....
18 kullanıcı okuyor bıtek ben cevrımıcıyım
sagooo bırıkım yapma canım..sadece anlık dusun,cunku onlar hep anlık seylere tepkı verıyorlar..
bızım gıbı akılda tutup tutup kin gütmuyorlar..
hatta kendılerıne göre her soyledıklerı,her hareketlerı gayet normaldır..
hep bız haketmısızdır..bosvercen,kafaya taka taka olan bıze oluyor..
artık sınırler bozuluyor gak dese baslıyoruz aglamaya..
benımkıde aglamamdan nefret eder ama ne dese zoruma gıdıyor hemen gözlerım doluyor..
nooluyo oyle olunca? benımı tesellı edıyor? o ısler sevgılıykendı..
sımdı doner sırtını takar mp3unu kulagına muzık dınler..
bende vik vik aglar dururum
daha dun gece yasadım bu durumu yaniiii
sabah sevıyelı bı sekılde uyandırdım,nabzını olcmek ıcın..konusmuyosak uyandırmaya ugrasmam gecer tv ızlerım ıcerde dıye dusundum..
baktım antıpatık hareketler yapmadan uyanıyor..
bende bıse yokmus gıbı davrandım..oda benı öptu falan ıse gıttı..
nooldu sımdı? dun gece agladıgımla kaldım
sende mı oylesın kız? yaa genelde evlı kadınlar duzenlı oluyor
bende bıtek ben boyleyım sanıyordum
olabıldıgınce az ve öz temızlık yapma taraftarıyım
goze batan yerler duzenlı olsun benı kurtarsın
mıyopii o sekerlerı satan yerler,yanı sıparıs alıp yapan yerlerde malzemeler ayrı ayrıda satılıyor..
onları ayrı ayrı alıp kendın evde yapabılıyorsun..
zaten satan yer sana gösterıyor nasıl yapıldıgını..
göstermesede olur,orda bı ornek görsen anlıyosun zaten..
tülünü alcan,lavantasını alcan,bebek fıgurunu alcan,kurdaleyle baglanıyo herhalde mınık ondan alcan,arkasına mıknatısını alcan..
ustune tuy dıkceksen veya nazar boncugu koycaksan mınık oyle bıse alcan..evde veya ıs yerınde yapıp yapıp kendını oyalıcan..
yanlız ılk gördugun yerden alma..önce pıyasayı arastır..mevkısıne göre fıyatlar cok fark edıyor..
dusun 1 tanesını eskı parayla yazım800 lırayada mal edebılırsın..1 bucuk mılyonada
Hadi bakalım özür dilediyse biriktirme daha fazlasını içinde olan bizlere oluyor öle içimizde tutmakla. Salla gitsin yaw. Kolay gelsin buarada annene deKızlar ben geldim yine. Annem dün söylediklerimi duymuş galiba camlarımı silmeye gelmiş kadın çağırıcam dedim yok be sileriz şimdi dedi.
kocamda özür diledi ki topalasan 9 senede 5 kere özür dilememiştir benden.
suçlu olduğunun farkına vardı sanırım ondan özür diledi. neyse ben gideyim de azıcık kaynanalık edeyim anneme:) hadin öptüm sizi.
Kız anlatmayayım da dogursunlar barimmm yoksa kalacak veletleri iclerinde
Yaa canim cok karısık mevzu nereden baslayayım ki anlatmaya.
Ben arkadasıma kredi cektim icinden 1 milyar kendim aldim simdi o kredi avukatlik oldu bizimki bastan bisey demedi ama sonradan tavrı degisti.
Dun bankaya gittim konustum kız dediki bir miktar yatırın kalanı taksit yapalım.
Bankada bir dunya bekledim gelirkende arabada midem bulandı eve zor dustum telefonda bana bagırdi etrafindaki dolapları falan tekmeledi yumrukladı.
Bende aglayınca sen herhalta aglıon agzını burnunu kırıcam senin dedi bende suratına tli kapattım ( ki 9 yıldır birlikteyiz ilk defa yapmısımdır)
Sonra msj cektim ona o dolaplari tekmeleyip yumruklayımca sinirin gecmiorsa gel beni tekmele. Sendem bisey istemiorum ben kendi basimın caresine bakarım dedim.
Simdi ben boyle bir halt yedim yaaa onun eline cok buyuk koz werdim.
Bebek sekeri bakiorum netten bana dioki sen o haklarını kaybettin artık bisey yok.
Beni kızımla cezalandırıo aklı sira.
Ay hangi birini anlatayım ki icimde fırtınalar ellinolar warrr...
Ben erken dogurmiyim de kim dogursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?