Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bize uzak kalmalar hep iyi gelmistir canim.
Kuzenim bu aksam sevgilisiyle olacak aksam bana bakacak yok yani onu bahane edip gidicem anneme.
Hem ben kafamı dinlerim hem o kafasını dinler.
Kafam cok karısık walla herseyi bu kadar ince dusunezdim onceden aman der gecerdim ama simdi oyle yapamıorum

Sagocum sen bu sıralar biraz sıkıldın, strestesin. Haklı olarak istiyorsunki kocan hep alttan alsın, seni kırmasın. Ama sumisalinin dediği gibi bunlar yontulmamış odun.

Boşver konuyu değiştirelim ben isim aramaya başladım. Eski isimlerden hoşlanıyorum bana isim önersenize aklımda bulunsun.
Birde şu bebek şekerlerinden yapmak istiyorum, içine şeker değilde lavanta koymak istiyorum nasıl yapılır? Şimdiden araştırayımki haftasonlarında zamanı denkleştirip belki kendim yapabilirim

18 kullanıcı okuyor bıtek ben cevrımıcıyım

sagooo bırıkım yapma canım..sadece anlık dusun,cunku onlar hep anlık seylere tepkı verıyorlar..
bızım gıbı akılda tutup tutup kin gütmuyorlar..
hatta kendılerıne göre her soyledıklerı,her hareketlerı gayet normaldır..
hep bız haketmısızdır..bosvercen,kafaya taka taka olan bıze oluyor..
artık sınırler bozuluyor gak dese baslıyoruz aglamaya..
benımkıde aglamamdan nefret eder ama ne dese zoruma gıdıyor hemen gözlerım doluyor..
nooluyo oyle olunca? benımı tesellı edıyor? o ısler sevgılıykendı..
sımdı doner sırtını takar mp3unu kulagına muzık dınler..
bende vik vik aglar dururum
daha dun gece yasadım bu durumu yaniiii
sabah sevıyelı bı sekılde uyandırdım,nabzını olcmek ıcın..konusmuyosak uyandırmaya ugrasmam gecer tv ızlerım ıcerde dıye dusundum..
baktım antıpatık hareketler yapmadan uyanıyor..
bende bıse yokmus gıbı davrandım..oda benı öptu falan ıse gıttı..
nooldu sımdı? dun gece agladıgımla kaldım

Aynı bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) millancım yoksa biz kardeşmiyiz ?
sende mı oylesın kız? yaa genelde evlı kadınlar duzenlı oluyor
bende bıtek ben boyleyım sanıyordum
olabıldıgınce az ve öz temızlık yapma taraftarıyım
goze batan yerler duzenlı olsun benı kurtarsın

mıyopii o sekerlerı satan yerler,yanı sıparıs alıp yapan yerlerde malzemeler ayrı ayrıda satılıyor..
onları ayrı ayrı alıp kendın evde yapabılıyorsun..
zaten satan yer sana gösterıyor nasıl yapıldıgını..
göstermesede olur,orda bı ornek görsen anlıyosun zaten..
tülünü alcan,lavantasını alcan,bebek fıgurunu alcan,kurdaleyle baglanıyo herhalde mınık ondan alcan,arkasına mıknatısını alcan..
ustune tuy dıkceksen veya nazar boncugu koycaksan mınık oyle bıse alcan..evde veya ıs yerınde yapıp yapıp kendını oyalıcan..
yanlız ılk gördugun yerden alma..önce pıyasayı arastır..mevkısıne göre fıyatlar cok fark edıyor..
dusun 1 tanesını eskı parayla yazım 800 lırayada mal edebılırsın..1 bucuk mılyonada

kızlar belim tutulmus gibi bişey olmus sag ayagımın ustıne basamıyorum yani yuruyemiyorum

ınsallah dogum belırtısıdır
artık dişin agrısa inşallah dogum belırtısıdır dıcem
bende masallah sapasaglam duruyom..ınsanın az bı yerı agrır yaaaaaa

bugun halamlar,annemler herkes benı arıyor..
niye?
14 subatmıs bugun..ee hanı cocuk dogmıyacakmıymıs
ne alaka yaaaaa herkes kafayı yedı
cocugun 14 subattan ne haberı olcak

annem dıyo ıstesen dogurursun ama bugun dımı
kadın normalde normal dogumu desteklerken artık oda sıyırdı

Bizimkide hic bisey olmamis gibi davranır cogunlukla olan bnm kendime uzmemle kalır ozaman daha cok gıcık oluyorum yaaa
Sorunları cozmuyoruz ki uatunu kapatıoruz sonra birikip duruyor iste.

kız doğurmadın mı hala :))

ne var ne yook yazım..
sabah esım ıse gıderken dedıkı,2 gun boyunca ınternet gıdebılırmıs,bı arıza olcakmıs haberın olsun:S
sımdı dusunuyorumda kesın bu ınternetın faturasınıda ödemedı haaaaa

yanı ıkı gun gelemezsem dogurdum sanmayın..ben dogurunca telden gırcem hastanedeyken..haber vercem sıze senaryo yazmayın hıc

onun dısında o eve tasınamıyoruz..kapıcıya kocam demıstı ayın 26 sına kadar kımseye vermemeye calıs..
ben geccem bu eve dıye..kapıcı demıs valla hergun alıcısı cıkıyo hepsıde tutmaya heveslı..
esım dun yıne gıtmıs eve,ev sahıbının telını alıp konusmak ıcın..
annem sızın alt katınızda ev sahıbı,5yıldır oturuyor..bende buraya tasınmak ıstıyorum falan dıye konuscaktı
adam nıye vermesın veya beklemesın dımı ayın 26sına kadar ozaman..
ama bı bakmıs kapıcı baskasının tutmasını saglamıs bıle..zaten o kapıcıyı hıc sevmezdım..
kocama yamuk yapması ıyı oldu ne mal oldugunu gördu en azından..
neyse hayırlısı buymus..kaynanacııımdan ayrı kaldım

ben su evı bı supurııım..
aksam annemde olcam ya,kesın kocam eve arkadaslarını toplar..
barı onlara rezıl olmıyım

yok kız hiç sanmıyom hiç duymadım boyle bi dpgum belrtisi:) 9 gunumuz kaldı tek basamaklılara indik sonunda:))
isteseydik dogururduk tabeee karnımızı cizdirip:) yok yok bence daha benimkiin vakti var bendede bu sorun dusında suan bi agrı sancı yok,

selam gizlarrrr noruyonuz
odun yeni gitti bizde sevgililer gunu muhabbeti yok ben oldum olasi sevmem odunda ole sicak bakmaz ama sanki beni eksik birakmis gibi hisseder ya oncesinde ya sonrasinda alir hediyesini zaten 5 gun once yuzuk alip gelmis bizim sevgililer gunumuz kutlu olsun diye kirmiziliydim eksinsiz atlattim zaten ben hediye falanda almam disari cikmadigim ucunyaa kislar dun haberlerde gordum ingilterede kadin alisveris merkezinin onunde dogurmus yoldan gecen bir kadin yardim etmis bide ordaki guvenlik gorevlileri ambulansin gelmesi 10 dk surmus ama o daha kisa surede dogurdugu icin ambulansa bebek kucaginda gayet normal oturarak girdisizinkide insallah oyle kolay ve kisa surede olurben gittim banyoya bide namaz kilam

Kızlar ben geldim yine. Annem dün söylediklerimi duymuş galiba camlarımı silmeye gelmiş kadın çağırıcam dedim yok be sileriz şimdi dedi.
kocamda özür diledi ki topalasan 9 senede 5 kere özür dilememiştir benden.
suçlu olduğunun farkına vardı sanırım ondan özür diledi. neyse ben gideyim de azıcık kaynanalık edeyim anneme:) hadin öptüm sizi.

bugün kocaların ters günü galibaa... bnmkide teli suratıma kapadı koca kafalıı... neymiş kuzeni izne gelmiş bugün kendide izinliyken çağıralım akşama çaya gelsin amcaları yengeleri falan filan... bu şimdimi sölenir ben işteyim 6da çıkıorum ewi toparlayıp temizlemem lazım nası çağır diyim şimdi bazen beni deli edio yaa insan azcık düşünür iyi dağınık ewe çağırsın görsün millet

Tamam canım saol ben bi araştırım soruşturim bakalım burda nerelerde satılıyor.

Buarada bi yemek yimeye gittim yine bisürü şey yazmışın.

Hadi bakalım özür dilediyse biriktirme daha fazlasını içinde olan bizlere oluyor öle içimizde tutmakla. Salla gitsin yaw. Kolay gelsin buarada annene de

Aşkım canım kocişim bana orkide almış ayy çok utandımmmm:26: bide iş yerime getirmiş.. canımmm odunumm :)

Son düzenleme:

meblağ ne kadar çokmu canım. arkadaşın ne diyor bu duruma. bende yaptım bi hata 5 yıl oldu bi ara az az ödedi arkadaşım sonra bidahaki ay falan diye diye kaldı işte. nişan takılarımla falan kapattım ben borcu geciktirmedim hiç ama giden benden gitti. eşim hala görüştüğüm için kızıyor ama napım rest çekemiyorum bende. aslında çok sevdiğim bi arkadaşımdı.
benim tek şansım eşim bana kızamıyor onunda 2-3 arkadaşı var iyilik yapıp hala ödemeyen ve oda hala görüşüyor onlarla. gerçi onun böyle bir durumu olmasada beni incitmezdi heralde yinede. takma sende napalım insanız birbirimize ihtiyacımız oluyor mecburen iyilik yapıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…