kızlar doktordan geldim ama ağlamamak için zor tutyorum kendimi...
kese 12mm di 15 mm olmuş ..içinde minnacık embriyo var..7 hafta bitti..doktor dediki şimdiye kadar büyümüş olmalıydı,embriyo canlı gelmedi bana dedi.,kürtaj olmalısınız ama önce vajinal ult. git dedi ama ben gitmek istemedim.1 hafta daha beklycem dedim.tamam dedi madem istiyosun 1 hafta daha bekleyelim dedi.bu arada kanaman olup kendiliğinden düşebilir ama parça kalırsa kürtaj olacaksn dedi...ben birdaha kürtaj masasına çıkmak istemiyorum...buradan okumuştum kürtaj ol deyipte bekleyip bebeği canlananları...ne bileyim sadece emin olayım istiyorum.....rabbim en hayırlısını bilir ..doğru zamanıysa can verir bebeğime yoksa alır...isyanım yok kesinlikle sadece anne hissiyatı galiba üzülüyorum tabii
oyyy kıyamam sanaaa bebegimmm.. güçlü olll Rabbim hayırlısı neyse onu versinnn... sıkma canını 1 hafta daha bekleee herseye hazırla kendini. rabbimmm hayırlısını verir kuzuummmmmm üzülmeeeee. kendini strese sokmaaaaaaaaaa bu bebegede zarar verir bol bol dua et. bizlerde dua ederizzz bitanemmmmkızlar doktordan geldim ama ağlamamak için zor tutyorum kendimi...
kese 12mm di 15 mm olmuş ..içinde minnacık embriyo var..7 hafta bitti..doktor dediki şimdiye kadar büyümüş olmalıydı,embriyo canlı gelmedi bana dedi.,kürtaj olmalısınız ama önce vajinal ult. git dedi ama ben gitmek istemedim.1 hafta daha beklycem dedim.tamam dedi madem istiyosun 1 hafta daha bekleyelim dedi.bu arada kanaman olup kendiliğinden düşebilir ama parça kalırsa kürtaj olacaksn dedi...ben birdaha kürtaj masasına çıkmak istemiyorum...buradan okumuştum kürtaj ol deyipte bekleyip bebeği canlananları...ne bileyim sadece emin olayım istiyorum.....rabbim en hayırlısını bilir ..doğru zamanıysa can verir bebeğime yoksa alır...isyanım yok kesinlikle sadece anne hissiyatı galiba üzülüyorum tabii
canım kalp atışına bakamadık minnacık embriyo var sadece...kese birazcık büyümüş.7 haftamız bittiği için olumsuz konuştu doktor...Canım inşallah bebeğin gelişir üzmez seni. Kalp atışına falan baktı mı dr.?
saol eylülcüm..ben kötüsüne hazırladım kendimi..baştan bu ana gelişmesi zayıftı zaten ama kese falan bozulmadan kürtaj olmak istemiyorum.sonra aklımda kalacak canlanırmıydı diye...1 hafta yok gibi kabul edip kürtaja hazırlıycam kendimi.oyyy kıyamam sanaaa bebegimmm.. güçlü olll Rabbim hayırlısı neyse onu versinnn... sıkma canını 1 hafta daha bekleee herseye hazırla kendini. rabbimmm hayırlısını verir kuzuummmmmm üzülmeeeee. kendini strese sokmaaaaaaaaaa bu bebegede zarar verir bol bol dua et. bizlerde dua ederizzz bitanemmmm
canım kalp atışına bakamadık minnacık embriyo var sadece...kese birazcık büyümüş.7 haftamız bittiği için olumsuz konuştu doktor...
herseyin hayırlısı diye düşün bol bol dua etttt rabbim herseyin en hayırlısını bilirrrsaol eylülcüm..ben kötüsüne hazırladım kendimi..baştan bu ana gelişmesi zayıftı zaten ama kese falan bozulmadan kürtaj olmak istemiyorum.sonra aklımda kalacak canlanırmıydı diye...1 hafta yok gibi kabul edip kürtaja hazırlıycam kendimi.
yok canım ilaç vermedi..bebek oluşsaydı da düşük tehlikesi olsaydı verirdi ama embriyo gelişimine ilaç yok,anneye bağlıSen kendini üzüp strese sokarsan bu bebeğe zarar verir. mümkün olduğunca dinlen. peki herhangi bir ilaç verdi mi sana?
yok canım ilaç vermedi..bebek oluşsaydı da düşük tehlikesi olsaydı verirdi ama embriyo gelişimine ilaç yok,anneye bağlı(
Millanıda çok merak ediyorum naptı acabaumarım hersey yolundadırrr
İnşallahhh iyidirrrrrrr ...bende merak ediyorum onu
kızlar doktordan geldim ama ağlamamak için zor tutyorum kendimi...
saol eylülcüm..ben kötüsüne hazırladım kendimi..baştan bu ana gelişmesi zayıftı zaten ama kese falan bozulmadan kürtaj olmak istemiyorum.sonra aklımda kalacak canlanırmıydı diye...1 hafta yok gibi kabul edip kürtaja hazırlıycam kendimi.
İnşallahhh iyidirrrrrrr ...
inşallahh canımmm inşallahhhhhhbende merak ediyorum ya hic ses seda yok allahin izniyle hayirli habelerle gelsin amin...
İnşallahhh iyidirrrrrrr ...
kızlar akıntı rengim koyulaşmaya başladı...kahverengi değil ama koyu sarı..pek ümidim kalmadı...
buradaki kızlar bilirmi bilmiyorum ama sumisali bilebilir..
ben kürtaj olmak için geçen defasında devlet hastanesinde olmuştum lokal anestezi yaptılar...birdaha lokal olmak istemiyorum..devlette genel anestezi yapmıyolarmı??üniversite hastanelrindemi yapıyolar?? özelemi gitmeliyim....kanama başlarsa panik olmak istemiyorum..nete yazdım ama bişey çıkmadı..
kızlarrr benim körolmayısıca kırmızılar tarafından tam gününde baskına uğradımm :)) herseyin hayırlısıı artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?