Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kuzularrrrrr nirdesiniz yawwww
gercı bende 10 dakıkalıgına gırdım arkadaslarla toplanacaz bebıs sevcemmm bı tatlı oğlusumuz var ki teyzelerı maviş mavişşş Nazar
cmt gidiyoruzzzzz yehuuuuuuuuu aneylere ablamın doğumuna kaldı 9 gün teyzoşşşş oluyom yıne ohhhhhhh

gecmıs olsun tatlım neden oldu ki acaba şişliğe buz ıyı gelır ama dırekt koyma

ya dun halıda kırılmıs kurdan varmıs bende evı supurmedıydım halıda tuylu olanlardan rrengıde kurdan rengı yanı resmen bubi tuzagı,,,bende sıcakdan daralınca cıkardıydım terlıklerımı ,,halının ustune basmamla kurdanın basparmagımın yanına gırmesı bır oldu ,,cıkardım ama sıvrı kısmı yokdu cıkardıgımda acıle gıttık doktor bakdı ıcerde bıse yok dedı ama dun hece 5 dk uyumadım acıdan,,sımdıkde ustune basamıom yan yan yuruom sıstı halıyle bıraz,,,

Herkes hala tatilde mi yahuuu nerdesinizz ? hu huuu
bende işe giriştimmm elektrikler gidip geliyodu dedim yapıyımmm gelmişken tam çamaşır atıp yerleri silicem şimdide sular yokk yaaaa hehe hep beni bulurr yaaaa heheh
uff kıslar ya ayagım cok acıo agrı kesıcıdı alamıom malum korunmuoz ya,,,,,sıstı bıde ayagım

çok çok geçmiş olsun tatlımm m doğru içmemek lazım ilaç ama minoseti veriyolarmış kardeşim dedi ama plus olmayanı sade minoset olanı ama tabi işte insan genede pimpirik olup içmiyo mesela kardeşimde renni iç dedi demin midem için burada sitede bi arkadaşımda içmiş hamileyken içiliyo dedi kardeşim doktor oda iç dedi ama ben iştee offf midem offf

geçmiş olsun canım benimmmm... soğuk suya tutsan ayağını geçer mi acaba?

sabah koyduydum beze sarılı buz ıyı geldıydı yapım barı tekrar,,,,Allahım nedır benım bu sakarlıgım 3 gun oncede kulagımda cıban cıktı hemde kocamında aynı kulagında ıkımızde sabah kalktık kulagım dedık nazar mı var goz mu var anlamadım gıttı

ayy canımm çok geçmiş olsunnn tekrar doktora git bebegim yaaa içerisinde parça kalmış olmasınnn bence tekrar bi görünn

Allah Allah yaaa bol bol dua edip yat gece uyurken tatlımm benim eğer parça varsa iltihap yapar varmı öle bişe eğer yoksa parça kalmamıştır diye biliyorummm

kızlar yardım edinnnnn az önce wcye gittim idrarrımı yaptıktan sonra yumurta akı gibi akıntı gelirya içerisinde küçük yuvarlak bi kan vardı yani adet kanı gibi degildi bugünde malum adet günümmm sonra tekrar gittim ama normal akıntı gelio gelmedi yerleşme kanı nasıl oluyor yaşayan varsa yadım etsin

Yerleşme kanaması adet gününden önce oluyor diye biliyorum ama. Sıkma kendini belki adet görceksindir bu dünyanın sonu değil ya. Strese sokma kendini. Bekle bakalım birkaç gün daha adet görmezsen kan testi yaptırırsın.

kızlar doktordan geldim ama ağlamamak için zor tutyorum kendimi...
kese 12mm di 15 mm olmuş ..içinde minnacık embriyo var..7 hafta bitti..doktor dediki şimdiye kadar büyümüş olmalıydı,embriyo canlı gelmedi bana dedi.,kürtaj olmalısınız ama önce vajinal ult. git dedi ama ben gitmek istemedim.1 hafta daha beklycem dedim.tamam dedi madem istiyosun 1 hafta daha bekleyelim dedi.bu arada kanaman olup kendiliğinden düşebilir ama parça kalırsa kürtaj olacaksn dedi...ben birdaha kürtaj masasına çıkmak istemiyorum...buradan okumuştum kürtaj ol deyipte bekleyip bebeği canlananları...ne bileyim sadece emin olayım istiyorum.....rabbim en hayırlısını bilir ..doğru zamanıysa can verir bebeğime yoksa alır...isyanım yok kesinlikle sadece anne hissiyatı galiba üzülüyorum tabii

öle tabi dünyanın sonu degil ama farklı geldi oyüzden korktum açıkcası neyse herseyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…