canım hemen ümitsizliğe kapılma lütfen
benim bildiğim kadarıyla protein fetusun hızlı gelişimi sağlıyormuş yani bol bol kırmızı et somon balığı falan ye bilmem işe yarar mı
evet belki olur,yani tamamen umut kesilmeden kürtaj olmak istemiyorum..evde kanama oluncada paniklycem bu yüzden şimdiden gideceğim hastaneyi falan kararlaştırmam lazım.genel anestezi istiyorum ama devlet hastanesi yapmıyor sanırım...eylülcümm bitanem hayırlısı olsunn doğru zaman önemli olan vardır bebişinin bi bildiği
ecemcim bencede doğru bi karar vermişin bir haft daha beklemekle aynen dedğin gibi bende duydummm canlananları Rabbim bilir herşeyin en doğru ve hayırlısını bitanemmm bu arada akıntı bendede koyu sarı normal diye biliyorum lekenme ve kanama hemşireye sorduğumda demişti bariz kahve yada kırmızı oluyomuş inşallahh bebişin tutunur sağlık ve sıhatle hayata aminnnnn
canım aslında fazla et yemem bu iyi değil ama bu aralar artırmıştım..bu saatten sonra faydası olmaz gibi geliyor bana..ama bidahaine daha fazla tüketicem inşallah..
evet belki olur,yani tamamen umut kesilmeden kürtaj olmak istemiyorum..evde kanama oluncada paniklycem bu yüzden şimdiden gideceğim hastaneyi falan kararlaştırmam lazım.genel anestezi istiyorum ama devlet hastanesi yapmıyor sanırım...
kızlar akıntı rengim koyulaşmaya başladı...kahverengi değil ama koyu sarı..pek ümidim kalmadı...
buradaki kızlar bilirmi bilmiyorum ama sumisali bilebilir..
ben kürtaj olmak için geçen defasında devlet hastanesinde olmuştum lokal anestezi yaptılar...birdaha lokal olmak istemiyorum..devlette genel anestezi yapmıyolarmı??üniversite hastanelrindemi yapıyolar?? özelemi gitmeliyim....kanama başlarsa panik olmak istemiyorum..nete yazdım ama bişey çıkmadı..
öle tatlımmmm önümüzdeki maçlara bakcaz artık :)))boşver canım en azında gününde adet olabiliyorum diye düşünüp şükret
günaydın tatlım ramazan geliyorrr hoşgeliyorrrrhayirli sabahlar bacilar ramazana son iki
evet ecemcim bencede bi doktora git baksınlarrr.. sonuçta şuan yaşadığın psikoljiden bile etkilenebilir. herseyin hayırlısı de. belkide bebegin tutnmuştur sana emin olman gerekiyor tatlım... aksi taktirde sanada zarar verebilirrrCanım sen beklemeden bir doktora daha git. Vajinal ult.la baksınlar.
evet ecemcim bencede bi doktora git baksınlarrr.. sonuçta şuan yaşadığın psikoljiden bile etkilenebilir. herseyin hayırlısı de. belkide bebegin tutnmuştur sana emin olman gerekiyor tatlım... aksi taktirde sanada zarar verebilirrr
canım muayene olup kürataja mı karar verdiler,yoksa sadece kürtaj olcam deyip randevu almadanmı gittin...genel anestezi için bende özele gidicem..lokal olmuştu ilki..Canım günaydın,
Dünküleri yeni okudum, çok üzüldüm tatlım ama tekrar başka bi doktora gitsende vajinal ultrasonla baksa olmazmı? Benim doktor öle bakıyordu, ilk kanamada gittiğimde gayet sağlıklı, büyümeye devam ediyor demişti. Bozma moralini, Rabbim hayırlısını versin.
Benim doktorum özel hastanedeydi, ssk ile anlaşmalıydı, kürtajı da orda oldum, genel anesteziyle, zaten 15-20 dk sonra çıkarmışla bende odaya gelince uyanmıştım. Özel bi hastanede doktora görün, kürtaj olacak olursan da genel anesteziyi sor. Ama bir doktora daha görün mutlaka. Ben ilk kalbi durmuş, sabah alalım dediğinde çok kötü olmuştum. Bütün gün başka doktora gidelim diye araştırdım. Sonrasında tanıdıklar vasıtasıyla gittim başka doktora. O da kalp atışını göremeyince ozaman sabah oldum. Ptesi günüydü benim muayenem, diğer doktor eğer kafan rahatlayacaksa Cuma gününe kadar bekle demişti, zehirlemezmi diye sorduumda bişi olmaz demişti. Kalp atışı olmayınca ben beklemedim. Ama anladıım kadarıyla senin doktor da emin değil sanki?
kızlar söylediğiniz gibi hemen aldım randevumu ama cuma sabahına yarına alamadım..başka bir doktor hem eşimin arkadaş akrabası hemde bu doktoru çok övüyolardı..olumsuzda olsa bundan sonra onunla devam ederim..şimdiye kadar özele gittim..hiç bir anlamı yok bence..zorda kalmadıkça gitmycem...cuma günü halledebilirsek eğer bebeğim canlı değilse o günde kürtaj olurum..ramazana da yetişirim ve yeni bebek için genetik tarama kanpıhtılaşması ve benim bedenimin toprlaması açısından ne kadar erken o kadar iyi sadece emin olayım bebeğimin canlı olup olmaması konusunda...çok saolun kızlar...
kızlar söylediğiniz gibi hemen aldım randevumu ama cuma sabahına yarına alamadım..başka bir doktor hem eşimin arkadaş akrabası hemde bu doktoru çok övüyolardı..olumsuzda olsa bundan sonra onunla devam ederim..şimdiye kadar özele gittim..hiç bir anlamı yok bence..zorda kalmadıkça gitmycem...cuma günü halledebilirsek eğer bebeğim canlı değilse o günde kürtaj olurum..ramazana da yetişirim ve yeni bebek için genetik tarama kanpıhtılaşması ve benim bedenimin toprlaması açısından ne kadar erken o kadar iyi sadece emin olayım bebeğimin canlı olup olmaması konusunda...çok saolun kızlar...
kızlar doktordan geldim ama ağlamamak için zor tutyorum kendimi...
kese 12mm di 15 mm olmuş ..içinde minnacık embriyo var..7 hafta bitti..doktor dediki şimdiye kadar büyümüş olmalıydı,embriyo canlı gelmedi bana dedi.,kürtaj olmalısınız ama önce vajinal ult. git dedi ama ben gitmek istemedim.1 hafta daha beklycem dedim.tamam dedi madem istiyosun 1 hafta daha bekleyelim dedi.bu arada kanaman olup kendiliğinden düşebilir ama parça kalırsa kürtaj olacaksn dedi...ben birdaha kürtaj masasına çıkmak istemiyorum...buradan okumuştum kürtaj ol deyipte bekleyip bebeği canlananları...ne bileyim sadece emin olayım istiyorum.....rabbim en hayırlısını bilir ..doğru zamanıysa can verir bebeğime yoksa alır...isyanım yok kesinlikle sadece anne hissiyatı galiba üzülüyorum tabii
kızlar akıntı rengim koyulaşmaya başladı...kahverengi değil ama koyu sarı..pek ümidim kalmadı...
buradaki kızlar bilirmi bilmiyorum ama sumisali bilebilir..
ben kürtaj olmak için geçen defasında devlet hastanesinde olmuştum lokal anestezi yaptılar...birdaha lokal olmak istemiyorum..devlette genel anestezi yapmıyolarmı??üniversite hastanelrindemi yapıyolar?? özelemi gitmeliyim....kanama başlarsa panik olmak istemiyorum..nete yazdım ama bişey çıkmadı..
kızlarrr benim körolmayısıca kırmızılar tarafından tam gününde baskına uğradımm :)) herseyin hayırlısıı artık :)
öle canım herseyin hayırlısı :)) inşallahh kavuşcaz az kaldı hissediyorum :)ecemcim canım benim umutsuzluğa kapılma hemen inşallah güzel haberlerle döneceksin..üzme kendini hemen rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinamin..
eylülcüm hayırlısı artık.. o zaman bu ay beraber bakliyoruz bebişleri.. inşallah bizde kavuşuruz en yakın zamanda meleklerimize
merhaba kızlar reglimin üzerindne tam 3 gün geçti ve yaptırdığım kantesi 0,63( maalesef negatif ama halen adet olmadım 3 gün sonra gel tekrar yapalım dedi sizce sorun nedir???
yavrum hoşgeldiinnnnnnnnn. bizde seni özledikkkkknapıyosunuz bacılar...özledim sizleride başım çok dolu bu aralar...
canım geç döllenme olabilirrrr... hatırlarsan sagolera vardı oda hatırladığım kadarıyla kantesti yaptırmıştııı negatif cıkmıştı sonraa doktor söktürücü verdi o kullanmamıştı. gecenlerde yazmışşş hamile oldugunuuu... üzme kendini sabırla bekleeemerhaba kızlar reglimin üzerindne tam 3 gün geçti ve yaptırdığım kantesi 0,63( maalesef negatif ama halen adet olmadım 3 gün sonra gel tekrar yapalım dedi sizce sorun nedir???
canım geç döllenme olabilirrrr... hatırlarsan sagolera vardı oda hatırladığım kadarıyla kantesti yaptırmıştııı negatif cıkmıştı sonraa doktor söktürücü verdi o kullanmamıştı. gecenlerde yazmışşş hamile oldugunuuu... üzme kendini sabırla bekleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?