Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

eylülcümm bitanem hayırlısı olsunn doğru zaman önemli olan vardır bebişinin bi bildiği

ecemcim bencede doğru bi karar vermişin bir haft daha beklemekle aynen dedğin gibi bende duydummm canlananları Rabbim bilir herşeyin en doğru ve hayırlısını bitanemmm bu arada akıntı bendede koyu sarı normal diye biliyorum lekenme ve kanama hemşireye sorduğumda demişti bariz kahve yada kırmızı oluyomuş inşallahh bebişin tutunur sağlık ve sıhatle hayata aminnnnn

canım hemen ümitsizliğe kapılma lütfen
benim bildiğim kadarıyla protein fetusun hızlı gelişimi sağlıyormuş yani bol bol kırmızı et somon balığı falan ye bilmem işe yarar mı

canım aslında fazla et yemem bu iyi değil ama bu aralar artırmıştım..bu saatten sonra faydası olmaz gibi geliyor bana..ama bidahaine daha fazla tüketicem inşallah..
evet belki olur,yani tamamen umut kesilmeden kürtaj olmak istemiyorum..evde kanama oluncada paniklycem bu yüzden şimdiden gideceğim hastaneyi falan kararlaştırmam lazım.genel anestezi istiyorum ama devlet hastanesi yapmıyor sanırım...

Canım günaydın,
Dünküleri yeni okudum, çok üzüldüm tatlım ama tekrar başka bi doktora gitsende vajinal ultrasonla baksa olmazmı? Benim doktor öle bakıyordu, ilk kanamada gittiğimde gayet sağlıklı, büyümeye devam ediyor demişti. Bozma moralini, Rabbim hayırlısını versin.

Benim doktorum özel hastanedeydi, ssk ile anlaşmalıydı, kürtajı da orda oldum, genel anesteziyle, zaten 15-20 dk sonra çıkarmışla bende odaya gelince uyanmıştım. Özel bi hastanede doktora görün, kürtaj olacak olursan da genel anesteziyi sor. Ama bir doktora daha görün mutlaka. Ben ilk kalbi durmuş, sabah alalım dediğinde çok kötü olmuştum. Bütün gün başka doktora gidelim diye araştırdım. Sonrasında tanıdıklar vasıtasıyla gittim başka doktora. O da kalp atışını göremeyince ozaman sabah oldum. Ptesi günüydü benim muayenem, diğer doktor eğer kafan rahatlayacaksa Cuma gününe kadar bekle demişti, zehirlemezmi diye sorduumda bişi olmaz demişti. Kalp atışı olmayınca ben beklemedim. Ama anladıım kadarıyla senin doktor da emin değil sanki?

Canım sen beklemeden bir doktora daha git. Vajinal ult.la baksınlar.

Son düzenleme:
Canım sen beklemeden bir doktora daha git. Vajinal ult.la baksınlar.
evet ecemcim bencede bi doktora git baksınlarrr.. sonuçta şuan yaşadığın psikoljiden bile etkilenebilir. herseyin hayırlısı de. belkide bebegin tutnmuştur sana emin olman gerekiyor tatlım... aksi taktirde sanada zarar verebilirrr

Bencede bebek iyiyse bile yaşadığı stres etkileyecek onu

kızlar söylediğiniz gibi hemen aldım randevumu ama cuma sabahına yarına alamadım..başka bir doktor hem eşimin arkadaş akrabası hemde bu doktoru çok övüyolardı..olumsuzda olsa bundan sonra onunla devam ederim..şimdiye kadar özele gittim..hiç bir anlamı yok bence..zorda kalmadıkça gitmycem...cuma günü halledebilirsek eğer bebeğim canlı değilse o günde kürtaj olurum..ramazana da yetişirim ve yeni bebek için genetik tarama kanpıhtılaşması ve benim bedenimin toprlaması açısından ne kadar erken o kadar iyi sadece emin olayım bebeğimin canlı olup olmaması konusunda...çok saolun kızlar...

canım muayene olup kürataja mı karar verdiler,yoksa sadece kürtaj olcam deyip randevu almadanmı gittin...genel anestezi için bende özele gidicem..lokal olmuştu ilki..

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım

Bencede canım al randevunu. İnşallah güzel haberler alırsın. Bebeğin iyidir. Böyle durup düşünmektense önünü görüp ona göre hareket edersin.

Son düzenleme:

ecemcim canım benim umutsuzluğa kapılma hemen inşallah güzel haberlerle döneceksin..üzme kendini hemen rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin amin..

kızlarrr benim körolmayısıca kırmızılar tarafından tam gününde baskına uğradımm :)) herseyin hayırlısıı artık :)

eylülcüm hayırlısı artık.. o zaman bu ay beraber bakliyoruz bebişleri.. inşallah bizde kavuşuruz en yakın zamanda meleklerimize

öle canım herseyin hayırlısı :)) inşallahh kavuşcaz az kaldı hissediyorum :)

merhaba kızlar reglimin üzerindne tam 3 gün geçti ve yaptırdığım kantesi 0,63 ( maalesef negatif ama halen adet olmadım 3 gün sonra gel tekrar yapalım dedi sizce sorun nedir???

merhaba kızlar reglimin üzerindne tam 3 gün geçti ve yaptırdığım kantesi 0,63 ( maalesef negatif ama halen adet olmadım 3 gün sonra gel tekrar yapalım dedi sizce sorun nedir???

lüütfeen cvbb uzun süredir yoktumm cvb bekliorumm gebelikte çıkmama ihtimali olabilrrrr mi??? çok saçma olur...ama peki neden bir daha gel dedi 3 gün sonra tekrar yapalım dedi...

canım geç döllenme olabilirrrr... hatırlarsan sagolera vardı oda hatırladığım kadarıyla kantesti yaptırmıştııı negatif cıkmıştı sonraa doktor söktürücü verdi o kullanmamıştı. gecenlerde yazmışşş hamile oldugunuuu... üzme kendini sabırla bekleee

cnm yaa sabırla bekliorum ama detim gecikip halen gelmeyince gerçekten çook ümitlenmiştim.. bakalım 3 gün daha gelmezse gideceğim tekrar yapacak kan testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…