bekleeee stresss yapmaaaa :) kırmızılar gelirsede üzülmeee.. herseye hazırla kendiniiii... inşallahh hamişsindirrrrcnm yaa sabırla bekliorum ama detim gecikip halen gelmeyince gerçekten çook ümitlenmiştim.. bakalım 3 gün daha gelmezse gideceğim tekrar yapacak kan testi.
bekleeee stresss yapmaaaa :) kırmızılar gelirsede üzülmeee.. herseye hazırla kendiniiii... inşallahh hamişsindirrrr
inşallahh tatlımmmmm kalbinden geçennnnn olsunnnnnnnn inşallahh hamilesindirrrinşllh cnm gelse de kırmızılar bir olmamanın streside var.. beyaz sıvı bir akıntım var sadece ufk sancılarım çok nadir ama gelen giden yokk inşllh 3 gün daha gelmez ve gittiğimde pozitif olur sonuıçç :)
inşallahh tatlımmmmm kalbinden geçennnnn olsunnnnnnnn inşallahh hamilesindirrr
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzz güzel haerlerle dolu günler bizlerin olsunn aminnnnnnnnnnnnnnnn bende sabah bi ara girdim ama uyuya kalmışım anca uyandımmm dünde fenalaştımm yemek yedikçe fenalaşıyorummm canlarımmmm angelim hoşgelidinn hdnt bitanemm bencede geç dölllenme olmuş olabilir ve beyazlımm eylülüm miyopi ecem muzmut ve daha sayamadığımmm ruh dostlarımmmm nasılsınızzzz
peki gebe olma ihtimali olabilir mi ki?? sonuçta kan testi negatif çıktı.. bakalım göreceğiz bir kaç gün sonraa
bitanem adet olana kadar umut var bence inşallah adet olmaz ve hamişsindir kimilerinde idrarda adetten 10 gün sonra bile çıkıyomuş bende ise adet günümde çıktı silik çizgi yada kanda adet geçtikten sonra hemen çıkmayıp aradan zaman geçtikten sonra çıkanlarda oluyomuş geç döllenmeye bağlı tatlım herşey bence bekle bakalım doktorun dediği gibi hem doktor demekki bi ihtimal daha olduğunu düşünüp ondan üç gün sonra çağırmış seni yani kişiden kişiye belirtilerde olduğu gibi herşeyde farklılık olabiliyor
peki gebe olma ihtimali olabilir mi ki?? sonuçta kan testi negatif çıktı.. bakalım göreceğiz bir kaç gün sonraa
Bekle bakalım 3 gün sonra çağırmasında vardır bişi. Kesin olsa değilsin derdi yani. Ama nolur nolmaz çok umutlanma, dua et, Rabbim hayırlısını versin. İnşallah hamilesindir
cnm başka dktora gideceğim 10 gün izne çıkıor!!! benim dktorum
kızlar söylediğiniz gibi hemen aldım randevumu ama cuma sabahına yarına alamadım..başka bir doktor hem eşimin arkadaş akrabası hemde bu doktoru çok övüyolardı..olumsuzda olsa bundan sonra onunla devam ederim..şimdiye kadar özele gittim..hiç bir anlamı yok bence..zorda kalmadıkça gitmycem...cuma günü halledebilirsek eğer bebeğim canlı değilse o günde kürtaj olurum..ramazana da yetişirim ve yeni bebek için genetik tarama kanpıhtılaşması ve benim bedenimin toprlaması açısından ne kadar erken o kadar iyi sadece emin olayım bebeğimin canlı olup olmaması konusunda...çok saolun kızlar...
selam kızlarr dün kan testi yaptırdım güzel bir haber vermek isterdim ama maalesef negatif cıktı aksamına da adet oldum..artık bütün cümleler anlamını yitirdi benim için..nereye gideyim kendimi artık nasıl kandırayım bilmiyorum.. okadar acı okadarr gayret boşunaymış cok üzgünüm cookk
selam kızlarr dün kan testi yaptırdım güzel bir haber vermek isterdim ama maalesef negatif cıktı aksamına da adet oldum..artık bütün cümleler anlamını yitirdi benim için..nereye gideyim kendimi artık nasıl kandırayım bilmiyorum.. okadar acı okadarr gayret boşunaymış cok üzgünüm cookk
muhanat hatunlar gelmeyın ben beklerım burayı
ya ben bu mıllanı merak edıom acep nasıl oldu babası ınsallah saglıgına kavusmustur,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?