Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ayy ilahi eylül nikah şahidin nasılsa sende onun kaderini yaşarsın diye duymuştum ama bunu hiç duymamıştım. eğer öyle birşey varsa lüzumsuzun biri yaktı benim kınamı. ben elimi çekiştiriyordum, o yakmak için diretiyordu. uyuz işte. inşallah öyle birşey yoktur yoksa benim sonumda pek hayır görünmüyor

mersyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bitanemmm nasılsınnnn bu arada aile hekimine gittin dimi haber veriyim dedim ben bugün gittimm eylülde çağıracaklar gene tetenoz aşısı olmamız gerekiyomuş eylüle
hamdolsun canım midem deliniyor şu an bu bebek bedenimi de ruhumuda delip geçecek galiba. geçen hafta gittim bildirdim canım aile hekimine. haftaya gel tahlillerini yapalım hatta kalbini bile dinletiriz dedi doktorum babası hiç duymadı kalbini. onun için gitmek istiyorum. eylül de de aşı yapacaklarmış 17 eylül için randevu verdiler canım.

nikah şahidim henüzzz nişanlıı :))) kafama takmıştım işteee.. neyse herseyin hayırlısı diyelim öleyse:)

Ya bende kınayı yakan kişinin evli ve mutlu birisinin olması gerektiğini duymuştum...

Bekarlara ya da evlenmiş boşanmışlara yaktırmazlar..

Ama ben normalde de halama benziorum yaa karakter olarak eş olarak da..

Halamla eşlerimiz de çok benziyor..İkimizinkide uysal,alttan alan,ahlaklı,eşine değer veren kişiler..

Hatta bazen dioyorum halama biz bu adamları haketmioz diye : )

Durun durun aklıma yeni bişi daha geLdi halamla nikah tarihlerimiz bilem aynııııı

böğürtlen reçeli yaptım...armut kompostosu yaptım...çilek marmelatı yapıcam inşallah...barbunya pişiyor ...şehriyeli bulgur pilavı yapıcam inşallah...işin kötü yanı yemekleri kaynanama götürücem...hani çay reklamı varya...yok demlik kaynanadır görümce çay kaşığı...bizim ailede tüm görevi kayınpeder aldı hauhauhaa..benim görevim yerli yerinde onlar kaynadıkça ben dem alıyorum...hauahuah

bu arada bugün inşallah yasini okuyacam kızlar...merak etmeyin okuyanınlarında ağızlarına sağlık allah dert sıkıntı yüzü göstermesin inşallah...bir ricam olacak benim bu ailevi durumlara dua oranını arttırırsanız sağlığımın devamı için inşallah daha iyi olacak...ruh hastası bir anne olmak istemiyorum

ayy ne güzell maşallahhhhhhhhhhhhhh bebeğine ve güzel annesine maşallahhhh :)) ben tahlillerimi hastane de yaptırmıştım götürdüm verdim heheh bu arada bende aynıyım yaaa uyku öle varki anlatamam kalkmıcaktım ama baktım karnımm oyuldu midemm buruldu gittim yedim biraz ay ne güzel yaaa bizde bu cumartesi doktordaydıkk elleri koları artık belliydi oynuyodu dönüyodu ay çok güzeldi yaa maşallahh 6 ağustosta da ijiki tarama var o zamanda ultrosonda bakcaz bakalım inşallahhh senin benim ve tüm hamişlerin herşey hep yolunda gider ve canlarımız hamiş adaylarımızda bir an önce hayırlısı ile hamiş kalırlar aminnnnnnnnnnn bende eylülde gidicemm D sanırım bitanemm biz aynı zamanlarda doğurcaz kız

tamam bitanemmm benimmm üzme sen canını ne olur kafaya şapkadan başka bişe takma bak bende mesel asanıyodum kayınvalidem beni seviyo ama benim arkamdan başkalarına anlatıyomuş oğlumun parasını yiyo gibisinden bide kaynımlada tartıtştımm umrumda değil Rabbimm de biliyo senii senin gübi geline kurban olsun o kaynana

Anam bu kızda gelip anlatıp duruo şunu yaptım bunu yaptım diye kendimi çok tembel hissettim şu an : )

YaraBBi şu hamarat hatunun sıkıntılarını sen biliyosun ferahlık ver ona !

Anam bu kızda gelip anlatıp duruo şunu yaptım bunu yaptım diye kendimi çok tembel hissettim şu an : )

aminnnnnnnnnnnnnnn bacımm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu arada esleme katılıyorummm ne hamaratsınn sen yaa ben reçel yapana kadar unutuyorum bi bakmış bozdurmuşumm (( öyle üzülüyorumki şimdilerde ziyan olmasın diye az alıyorumm hatta almıyorumm bile

hergün onların o suratını görmek...gitmek istemeyincede eşin tarafından dışlanmak okadar kötü ki...adam olsalar neyse....her halükarda haklılar nasıl bir aile anlamadım...
senin kaynananda manyakmış he...senin paranımı yiyecem kadın...sen heralde ölmüş babanın maaşını alıyordun evliyken dicen bunlara...kocamın parasını yiyicem alla alla....ben geçen naptım biliomusunuz:d ahuahaua internette okumuştum evinize istemediğiniz biri gelince gitmesi için ayakkabısına bir miktar tuz dökün çaktırtmadan...bende kaynanamla kayınpederimin ayakkabılarına döktüm gittiler kaynanam o gecede kalacaktı normalde....

amin canım benim...aslında birşey bilmem internet olmasa...daha yeni öğrendim yayla çorbası yapmayı ama böyle güzel şeyler yapmak bana terapi gibi geliyor...öyle ben sevmem dantel mantel..elişi yapmayı...en azından diyorum kendim öğreneyim katkısız ve helal olarak besleneyim...onda e-432 bunda e -bilmem kaç...jelibon çok severdim...haribo onda domuz jelatini kullanıyormuş...al işte...ben napayım nerelere gideyim

o zaman ben senin için şöle dua edicem bitanemm eşin dzelsinn bi dediğini iki etmesin başbaşa seninle vakit geçirmeyi tercih etsin önceliği sen olasın diye edicem bitanemmm ve aminnnnnnnnnnnnnnnn şu an ettim bile o duamı bu arada tuzzz D süper fikirmişş yaaaa ben de kaynıma yapıyımmmm en iysi heheh ya bide geçen kaynım bana bi tripli ben konuşuyorum diye tv nin sesini açtı resmen yaaa çok soğuk biri ama angelimmm vallahi dualrımm hep eşinin seni üzmememsi anlaması yönünde olucak çünkü aslında herşey eş te b,tiyo sağolsun eşim hep yanımda anlattım onada oda şahit oldu sen boşver diyo bol bol dua edicem bu konudada sana bitanemmm

Son düzenleme:

allah razı olsun canlarım benim...ben görgüsüzmüşüm biliyormusun bugune kadar edebimden başka hiçbirşeyimi konuşmamışlardır insanlar tanıdıklarım...bu arka kabaetimi yiyenler memnun değil benden valla edin dua çok sıkıldım bu halden...isyana girmesin allah daha beter imtihan vermesinde...gençlik hevesimi alıyorlar...
kaynın sesi açınca sende daha bağırarak konuşaydın ya...tv nin sesiyle yarışıyorum diye
he valla tuz artık benim can dostum..birde tez def dicekmişin 3 kere :d hauhaua

Beni niye iftara kimse çağırmıyor yaa

İlla büyük mü olmak lazım davet edilmek için

Zaten eşimin işleri yoğunlaşmaya başladı dün gelemedi iftara bugünden sonra da kolay kolay gelemez artık..

Yalnız başıma kaldım buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…