ayy ilahi eylülkızlar bişi sorcam size...
kafama uzun zamandır takılıyor.
benim kına gecemde kınamı çocuğu olmayan biri yaktı ! acaba diyorumm banada mı bulaştı yaa
acayip sacma ama böle deneyimleriniz var mı?
hani kınayı kim yakarsa onun kaderini yaşarmışsın yaa!!
ilksayfaya ekledik canımmmm
hamdolsun canım midem deliniyor şu anmersyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bitanemmm nasılsınnnn bu arada aile hekimine gittin dimi haber veriyim dedim ben bugün gittimm eylülde çağıracaklar gene tetenoz aşısı olmamız gerekiyomuş eylüle
nikah şahidim henüzzz nişanlıı :))) kafama takmıştım işteee.. neyse herseyin hayırlısı diyelim öleyse:)ayy ilahi eylülnikah şahidin nasılsa sende onun kaderini yaşarsın diye duymuştum ama bunu hiç duymamıştım. eğer öyle birşey varsa lüzumsuzun biri yaktı benim kınamı. ben elimi çekiştiriyordum, o yakmak için diretiyordu. uyuz işte. inşallah öyle birşey yoktur yoksa benim sonumda pek hayır görünmüyor
hamdolsun canım midem deliniyor şu anbu bebek bedenimi de ruhumuda delip geçecek galiba. geçen hafta gittim bildirdim canım aile hekimine. haftaya gel tahlillerini yapalım hatta kalbini bile dinletiriz dedi doktorum babası hiç duymadı kalbini. onun için gitmek istiyorum. eylül de de aşı yapacaklarmış 17 eylül için randevu verdiler canım.
böğürtlen reçeli yaptım...armut kompostosu yaptım...çilek marmelatı yapıcam inşallah...barbunya pişiyor ...şehriyeli bulgur pilavı yapıcam inşallah...işin kötü yanı yemekleri kaynanama götürücem...hani çay reklamı varya...yok demlik kaynanadır görümce çay kaşığı...bizim ailede tüm görevi kayınpeder aldıhauhauhaa..benim görevim yerli yerinde onlar kaynadıkça ben dem alıyorum...hauahuah
bu arada bugün inşallah yasini okuyacam kızlar...merak etmeyin okuyanınlarında ağızlarına sağlık allah dert sıkıntı yüzü göstermesin inşallah...bir ricam olacak benim bu ailevi durumlara dua oranını arttırırsanız sağlığımın devamı için inşallah daha iyi olacak...ruh hastası bir anne olmak istemiyorum
böğürtlen reçeli yaptım...armut kompostosu yaptım...çilek marmelatı yapıcam inşallah...barbunya pişiyor ...şehriyeli bulgur pilavı yapıcam inşallah...işin kötü yanı yemekleri kaynanama götürücem...hani çay reklamı varya...yok demlik kaynanadır görümce çay kaşığı...bizim ailede tüm görevi kayınpeder aldıhauhauhaa..benim görevim yerli yerinde onlar kaynadıkça ben dem alıyorum...hauahuah
bu arada bugün inşallah yasini okuyacam kızlar...merak etmeyin okuyanınlarında ağızlarına sağlık allah dert sıkıntı yüzü göstermesin inşallah...bir ricam olacak benim bu ailevi durumlara dua oranını arttırırsanız sağlığımın devamı için inşallah daha iyi olacak...ruh hastası bir anne olmak istemiyorum
Anam bu kızda gelip anlatıp duruo şunu yaptım bunu yaptım diye kendimi çok tembel hissettim şu an : )
YaraBBi şu hamarat hatunun sıkıntılarını sen biliyosun ferahlık ver ona !
tamam bitanemmm benimmm üzme sen canını ne olur kafaya şapkadan başka bişe takma bak bende mesel asanıyodum kayınvalidem beni seviyo ama benim arkamdan başkalarına anlatıyomuş oğlumun parasını yiyo gibisinden bide kaynımlada tartıtştımm umrumda değil Rabbimm de biliyo senii senin gübi geline kurban olsun o kaynana
canımmm gezz toz :) herseyin hayırlısı evdede acarsınızz iftarıııı :)kızlar bugünde yayalaya iftara gidicez baya uzak yaaa eşimde diyo bi evde iftar edemedik hakkaten öyle olduDD
Anam bu kızda gelip anlatıp duruo şunu yaptım bunu yaptım diye kendimi çok tembel hissettim şu an : )
YaraBBi şu hamarat hatunun sıkıntılarını sen biliyosun ferahlık ver ona !
kızlar bugünde yayalaya iftara gidicez baya uzak yaaa eşimde diyo bi evde iftar edemedik hakkaten öyle olduDD
hergün onların o suratını görmek...gitmek istemeyincede eşin tarafından dışlanmak okadar kötü ki...adam olsalar neyse....her halükarda haklılar nasıl bir aile anlamadım...
senin kaynananda manyakmış he...senin paranımı yiyecem kadın...sen heralde ölmüş babanın maaşını alıyordun evliyken dicen bunlara...kocamın parasını yiyicem alla alla....ben geçen naptım biliomusunuz:d ahuahaua internette okumuştum evinize istemediğiniz biri gelince gitmesi için ayakkabısına bir miktar tuz dökün çaktırtmadan...bende kaynanamla kayınpederimin ayakkabılarına döktüm gittiler kaynanam o gecede kalacaktı normalde....
darısı başıma diyimhauahuah
o zaman ben senin için şöle dua edicem bitanemm eşin dzelsinn bi dediğini iki etmesin başbaşa seninle vakit geçirmeyi tercih etsin önceliği sen olasın diye edicem bitanemmm ve aminnnnnnnnnnnnnnnn şu an ettim bile o duamıbu arada tuzzz D süper fikirmişş yaaaa ben de kaynıma yapıyımmmm en iysi heheh ya bide geçen kaynım bana bi tripli ben konuuyorum diye tv nin sesini açtı resmen yaaa çok soğuk biri ama angelimmm vallahi dualrımm hep eşinin seni üzmememsi anlaması yönünde olucak çünkü aslında herşey eş te b,tiyo sağolsun eşim hep yanımda anlattım onada oda şahit oldu sen boşver diyo bol bol dua edicem bu konudada sana bitanemmm
canımmm gezz toz :) herseyin hayırlısı evdede acarsınızz iftarıııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?