- 31 Mart 2012
- 986
- 967
- 133
anacımmm bu bögurtlen ne işe yarıoo :)
böğürtleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn istiyorummmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))
off olmadı ama simdi
tüh böğürtlen aşermene sebep olduk arkadaşım
hakkını helal et
haa bu arada yersen dikkat et eline bulaşırsa bir yere sürme yıka hemen
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm be zaten meyveci oldum cıktım meyve olsun baska da bişey olmasın :)) helal olsn ne demek:)) vala ben korkuyorum hamileliğimi öğrenmden önce gul koklamıstım inş bişey olmaz
hiçbişey ollmaz canımöyle olsa çiçekçiler hamile kalınca yanardı
biz yine de içimiz rahat etsin diye diyoruz da hurafe bunlar aslında
ne güzel işte hamileliğinde yaza denk geldi bol bol yersin meyveleri afiyet olsun san da tosununa da yarasın inşallahhhhhhhhhh
Buarada kısLAr sumisaLiden haber yok gaLiba..Yengesi doğurmuştur heraLde naptı acaba :26:
Özgecimin de abLası doğurcaktı onunda durumunu merak ediyorum..n son dayanamayıp koy vermişti..
ALLah ikisininde yardımcısı olsun..Bende bi kaç ay sonra aynı durumda olcam
Miyopi dün kaynanaya gitcekti iftara iyi geçmiştir umarım : )
Şu millan ve angelde kaynana istiLAsından kurtuLamadıLar heraLde bi türLü geLemediLer..
Ya bi de kısLar bende bu ay da bişey yok gaLiba adetime 1 hafta kaLdı ama memişlerde değişikLİk yok : ((
slm kıslar,,
tum yazılanları okudum sagolun alakanız ıcın ,bak sımdık bunun ıcınde aglarım ben
hep teyzeydım ama artık halayım :))cok guzel bı bebek yaa hep kıız yegenım vardı ılk kez erkek yegenım oldu , tabı sımdılık benım acımdan bı fark yok,,,
ılk gun gıdemedım,kendımdım ,,abımın evının onunde durdum ınemedım arabadaan agladım falan,,sonra eve geldım gıdemedım tek basıma ,,dün aksam esımle gıttık dedım gel benle bırakma benı ,,tabı malum sana da nasıpsın sozlerı gıbı temennıler pesı sıra geldı ,,,
neysekı esımın olması bana guc verdıii,,,cok oturmadık yarım saat falan oturduk esım dedı kalkalım zıyaret kısa olur dıe,,yanı cok bıse anlamadan gıttık geldık :) ama ordan sonra esımle gezdık,,,,:))))))dondurma yedık,waffle yedık,,sahılde oturduk gece bırde cerez yedık cok guseldı eve ezanla gırdık :)) cok zevklıydı senı sevıom huysuz kocam :))))
selammmmmmm kızlarrrr nasılsınızz
eylülcüm dogum günün kutlu olsun canım benim ..inşallahh dogum günü hediyen bu ay gelmiştir
sagolera bebişinin iyi olmasına sevindim cnm kim bilir nasıl bir duygudur o ultrasonda bebişini görmekinş bizlerede nasip olur
su misalim üzülme kuzum seninde bebişin olucak görmeye gelecekler cicişler alacaklar bebişine..sende paketleri acarken sevineceksin onları bebişine giydireceksin öpüp koklayacaksın inşallahh kuzum
eslem cim sende inş sıcaklardaki ekşınların bu ay meyvesini alırsın inşallah kuzum..bugün bi mutlu gibiyim ama bi yanımda kamyon carpmış gibicok karmasık duygular yasıyorum..bugün kayınvaldemde iftardayım eltimin bebeginin kucak kucak kapışılıp öpüşlerini izlicem off off napim benimki bi olsun hepsini dövdürcem ona
benimde durumlar söyle kızlar..2 gündür kasık agrım vardı dün cok kötü bi agrım oldu..catladı sanırsam yumoş.yatakta yatamadım acısından o derece yani..bir gün öncesinden bi ekşın yapmıştıkumarım karsılasma yasanır
Allah herkesin gönlündekni hayırlı etsin denk getirsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bugunun duası bu olsun :))
ben de artık istahım duzelsin istiyorum :2::2::2:
ahh canım o bende de var kaç gündür sadece çorba ve yoğurt yiyebiliyorum onun dışında bişi görmek bile yetiyor walla midemi kaldırmaya:26::26::26::26::26:
günaydın kızlaruykusuz bir güne merhaba
günaydın kızlaruykusuz bir güne merhaba
Günaydın canım;
Nasılsın, bebiş nasıl?
Eylülüm haftasonu giremedim, doğumgünün kutlu mutlu olsun. Arayıda düzeltmişsin kocanla, çok sevindim. Allah birdaha böyle uzun küslükler, sorunlar vermesin sana, bizede.
Benim haftasonu idare ederdi. Çok canım sıkılmadı, kocam yine aynı, durduk yere kavga çıkarabildi. Neymiş babası dolma ye demiş, sahurda bile önüme getirmiş yememişim. Ya sevmiyom istemiyom zorlamı, anlamıyor işte. Sonra çıktıktan sonrada bi kavga koptu ama anası ve kardeşinden sebepti, sonuçta oda bişileri görmüş oldu. Çok umursamadım kavgayı sonrasında yani.
Pazar günü gelincede bir temizliğe giriştim, biraz geç kaldığımızdan iftara susuzluktan öldüm. Su içmekten bişi yiyemedim. ama evimi temizledim, bi banyo tuvalet kaldı onlarıda bugün hallederim inşallah. Buarada yasinleriniz okunuyor, sıkıntı yok.
günaydın canım geceleri uyuyamıyorum sabah dörde doğru uyudum midem çok kötügunyadın canımmmmm, hayırdır niye uykusuzsun
hamdolsun canım sen nasılsın ?Günaydın canım;
Nasılsın, bebiş nasıl?
Eylülüm haftasonu giremedim, doğumgünün kutlu mutlu olsun. Arayıda düzeltmişsin kocanla, çok sevindim. Allah birdaha böyle uzun küslükler, sorunlar vermesin sana, bizede.
Benim haftasonu idare ederdi. Çok canım sıkılmadı, kocam yine aynı, durduk yere kavga çıkarabildi. Neymiş babası dolma ye demiş, sahurda bile önüme getirmiş yememişim. Ya sevmiyom istemiyom zorlamı, anlamıyor işte. Sonra çıktıktan sonrada bi kavga koptu ama anası ve kardeşinden sebepti, sonuçta oda bişileri görmüş oldu. Çok umursamadım kavgayı sonrasında yani.
Pazar günü gelincede bir temizliğe giriştim, biraz geç kaldığımızdan iftara susuzluktan öldüm. Su içmekten bişi yiyemedim. ama evimi temizledim, bi banyo tuvalet kaldı onlarıda bugün hallederim inşallah. Buarada yasinleriniz okunuyor, sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?