Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

benım kaynana gıttı ama o gıdınce onda kalan gelın evı terketmıs,zaten onlar ıstemıyor dıye bana gelmıstı..bu sefer oglu demıs,sen barı bı 10 gunlugune gıt şu evden de bız esyaları toplayıp cıkalım senın evınden:S cok sevdıgı gelını ve ogluna bak sen:S neyse oyuzden tekrar gerı dondu bana..allahtan dukkan 1 hafta daha kapalı kaldı..eşimde evde oldu oyuzden..kaynanayla basbasa kalsam hepten kafayı yerdım..oruçlu koca hıc cekılmıyor zaten
muzmutla ecemın durumlarından haberım var,ozamanlar gırıyordum buraya..anam bende de bı mıde bulantısı basladıkı sormayın,pişmiş yemek ve hamur ısı (ekmek dahıl) hıcbıse yıyemıyorum..varsa yoksa domates salatalık peynır..baska bıse yıyınce bulantıdan ölüyorum..ne guzel bulantım yok dıye hava atıyordum mıllete..ama benımkı gunduz degıl,öglenden sonra baslıyor hep:S

mide bulantın olsun kız hamileliğin tadımı çıkar yoksa :) kraker yeee :) ben hamile kalsamda midem bulansa, başım dönse , öğürsem :) keşkee :)

Son düzenleme:
selam kızlar hepinize güzel haftalar

bugün benim bat günü ama tahminen 2 gün geç yumurtladığımdan çarşambaya sarkacak sanırım
evdeki tüm gebelik testlerini kırdım çünkü dayanamayıp yapıyorum sonra hayalet çizgiler görüyorum
ben de kırıp attım hepsini böylece test yapmamayı garantiledim

mide bulantın olsun kız hamileliğin tadımı çıkar yoksa :) kraker yeee :) ben hamile kalsamda midem bulansa, başım dönse , öğürsem :) keşkee :)

walla eylul o kadar heves etme ınsallah hamıle olursunda bulantın olmaz,,,walla ben gece 10 gıbı gıdıodum klozetın basına sabah ezanına kadar kalıodum ,ıcım dısıma cıkıodu,,walla gozumu acıp kapatsam da uc ayı devırmıs olarak bulsam kendımı ,,ıyyyy bak dusununcede mıdem kalkdı o acı sular yesıl yesıl ıykkkk:18:

hamilelik güzel de mide bulantısı insanın şeklini şemailini ve de tüm enerjisni götürüyor canım ya. kalkıp bi bardak su içemiorsun. inşallah sende bol bol olur da bizde ahkam keseriz :))))

hee bende 2 gun once marketten nerdeyse 10 buyuk paket kraker almıstım bulantıya ıyı gelıyor dıye,yedım de yedım banamısın demedı..daha un ıceren hıcbıse sokmuyorum agzıma anca oyle rahat ettım..
ben sıkayetcı degılım,allah verdi kıymetını bılmem lazım..

orası öle ama kendimi umutsuz vaka olarak görüyorum... Allah nasip ederse de bebegim olursa ben razıyım mide bulantısına sabahlamaya :) çok mu imkansız benim hamile kalmam yaa

aman en ıyısını yaptın ya akısına bırakmak lazım,,
ben corekotuna basladım ınsallah ters tepmez:))) gercı adetın ıkıncı gunu baslamak lazımmıs ama ben 4.gunu basladım etkı eder ınsallah:))

Ahhh kuzum benimmmmmm. kurban olurum sanaa.

hamilelik güzel de mide bulantısı insanın şeklini şemailini ve de tüm enerjisni götürüyor canım ya. kalkıp bi bardak su içemiorsun. inşallah sende bol bol olur da bizde ahkam keseriz :))))
hamile kalim ben razıyım kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) inşallahhh :)

kız bende paso su ıcıyorum,nereye gıdıyor bu sular bılmem..benım karnım toksa mıdem bulanıyor,oyuzden mınık mınık atıstırma seklınde beslenıyorum hep..ayran delısıydım,ayrandan sogudum,agzıma suremıyorum..tavuk yıyemıyorum..kokusuna bıle tahammulum yok,patates yıyemıyorum..ama sut ıcemezdım,artık cok rahat süt ıcıyorum..canım hep meyve,meyvelı yogurt,peynır gıbı hafıf seyler yemek ıstıyor..

deemekkı vucudun kalsıyum ıstıo ,,eksık etme al bol bol canım,,

Selam kızlarrrr ben geldimmmm :)

geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama çok birikmiş okuyamadım. işte olduğum için hepsini okuyamayacağım. tatildeydim malum işlerde birikmiş. Ne var ne yok?

Ecem sen nasılsın canım?

Canim, babani kaybetmissin. Cok uzuldum basin sagolsun

yeme düzenim tamamen değişti benimde. hiiiç birşey yemek istemiyorum.su dan da tiksindim gibi. midem devamlı ağrıyor bulanıyor. arada ceviz badem türü şeylerle toparlıyorum. hep meyveye düştüm bende. yemek kokusu kabusum oldu malesef ( mutfağa girip bi yumurta kıramıyorum. bi sütle aram iyi bir de domatesle :)) hamdolsun ama Rabbim bugünümüzü aratmasın....

Canim, babani kaybetmissin. Cok uzuldum basin sagolsun

sagol canım yaa,insan herseye çabuk alısıyor,hergun babam aklıma gelıyor ama sanki hiç yoktu gıbı..annem yalnız kaldı ona uzuluyorum,bıde hep babam suanda ne yapıyor acaba dıye dusunuyorum

Canim valla ceviz, badem yiyebilmene cok sevindim. Yemek zorundayiz ve ben aslaa yiyemiyorum. K.yemise bayilirdim ancak nefret ettim. Bu mide bulantilari gecmiyor valla anlamadim.

Canim valla ceviz, badem yiyebilmene cok sevindim. Yemek zorundayiz ve ben aslaa yiyemiyorum. K.yemise bayilirdim ancak nefret ettim. Bu mide bulantilari gecmiyor valla anlamadim.

dun nette okumustum 16.haftadan sonra bulantılar bırden kesılıyormus..ınşallah kesılır senınkıde..işin garıbı benım karnımda şişti,gören 5 aylık der kesin:S sımdı boyleyse 9.ay sonra ne olcak benım durumum:S bıde hafta hafta gelısım bılgılerını okuyorum,suan rahmım kucuk bı portakal kadar olmus..en azından bunu okuyunca ıcım rahatladı,hem göbek,hem bebek etkısı bu dıyorumkendımı kandırıyorum

bademi tuzlu aldım canım içinde tuz olunca iyi geliyor mideme. keşke sende yiyebilsen. insan hamilelikde tüm sevdiği yemeklerden uzaklaşıyor ben haşlanmış yumurtaya bayılırdım dün yedim midem çıktı bulantıdan bir süre daha ara verip oyle yemeye cesaret ederim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…