dun nette okumustum 16.haftadan sonra bulantılar bırden kesılıyormus..ınşallah kesılır senınkıde..işin garıbı benım karnımda şişti,gören 5 aylık der kesin:S sımdı boyleyse 9.ay sonra ne olcak benım durumum:S bıde hafta hafta gelısım bılgılerını okuyorum,suan rahmım kucuk bı portakal kadar olmus..en azından bunu okuyunca ıcım rahatladı,hem göbek,hem bebek etkısı bu dıyorumkendımı kandırıyorum
Selam kızlarrrr ben geldimmmm :)
geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama çok birikmiş okuyamadım. işte olduğum için hepsini okuyamayacağım. tatildeydim malum işlerde birikmiş. Ne var ne yok?
Ecem sen nasılsın canım?
çerez türü iyi olmuş merys...eğer balık yemiyosan dışardam omega 3 takviyesi al..ama 3 aydan sonramı tavsiye ediyolar bi sor doktorunayeme düzenim tamamen değişti benimde. hiiiç birşey yemek istemiyorum.su dan da tiksindim gibi. midem devamlı ağrıyor bulanıyor. arada ceviz badem türü şeylerle toparlıyorum. hep meyveye düştüm bende. yemek kokusu kabusum oldu malesef( mutfağa girip bi yumurta kıramıyorum. bi sütle aram iyi bir de domatesle :)) hamdolsun ama Rabbim bugünümüzü aratmasın....
dun nette okumustum 16.haftadan sonra bulantılar bırden kesılıyormus..ınşallah kesılır senınkıde..işin garıbı benım karnımda şişti,gören 5 aylık der kesin:S sımdı boyleyse 9.ay sonra ne olcak benım durumum:S bıde hafta hafta gelısım bılgılerını okuyorum,suan rahmım kucuk bı portakal kadar olmus..en azından bunu okuyunca ıcım rahatladı,hem göbek,hem bebek etkısı bu dıyorumkendımı kandırıyorum
gitmek istediğin sağlık ocagına git dilekce veriyorlar sana sonra onu doldur geri oraya ver hemen oluyor :)kızlar saglık ocagındakı kaydını baska bı saglık ocagına aldıran varmı? cok uzun ısler mı bunlar? yoksa aldırmak ıstıyorum demek yetıyormu?
benım kaydım hala annemlerın ordakı saglık ocagında gozukuyor,onlar benımle cok ılgılenıyor dıye,aldırmadım hıc..ama sımdı bebek dogacak arabayla 20 dakkalık yola gıtmem lazım bebek dogdugu zaman..burdakıde evıme cok yakın..napcam bılmıyorum..araba var bızde esım zaten hergun sehre ınıyor,gıtmesı sorun olmaz aslında ama bılmıyorumkı?:S
benimde karnım çıktı millan yaa( iç karnımız mı dar nedir? ama geçen haftadan beri şunu farkettim kola vs asitli şeyler tükettiğimde karnım besbeter şişiyor. zaten safra kesem yok taş gibi oluyro karnım. birde soda iyi geliyor. bi akrabam hamile. doktor mide ağrısı için günde 2 taneye kadar içebilirsin demiş. bende işe yaradı hem şişlik iniyor hem mide ağrım azalıyor
kızlar saglık ocagındakı kaydını baska bı saglık ocagına aldıran varmı? cok uzun ısler mı bunlar? yoksa aldırmak ıstıyorum demek yetıyormu?
benım kaydım hala annemlerın ordakı saglık ocagında gozukuyor,onlar benımle cok ılgılenıyor dıye,aldırmadım hıc..ama sımdı bebek dogacak arabayla 20 dakkalık yola gıtmem lazım bebek dogdugu zaman..burdakıde evıme cok yakın..napcam bılmıyorum..araba var bızde esım zaten hergun sehre ınıyor,gıtmesı sorun olmaz aslında ama bılmıyorumkı?:S
gitmek istediğin sağlık ocagına git dilekce veriyorlar sana sonra onu doldur geri oraya ver hemen oluyor :)
dilekçeni ver yeterli diye biliyorum. burda öle yaptırdılar bizim komşular.ooo okadar kolaysa hemen yapım yarın..bende ya ıkametgah falan ısterlerse,ordan onu burdan bunu al derlerse dıye korktum..bu sıcakta hıcbıse yapamam:))
seray03 yasini okunmuştur duası yapılmıştır.. Allah kabul etsin inşallah. Amin
benimkide başka bi sağlık ocağında doktorumu sevdiğimden değiştrmedim..ama değiştirmek istersen sadece nüfus cüzdanı fotokopisi yeterli demişlerdi...saolsun sağlık ocağı hamilelik olayını herkesten önce duyup ,gel kontrole diye çağırıyo
kız sakın kola ıcme..kafeın ıceren hersey cocuk düsürüyor..iceceksende azcık azcık iç..asıtlı seylerde ıcılmıcek..dun benımde canım soda cektı,netten baktım hamıleler ıcebılıyormu dıye,doktorlar hamılelere soda-maden suyu önermıyoruz dıyorlar..anca meyve suyu,süt,ayran ve su ıcebılırsın..içebılıyorsan lımonatada olur..ötekıler yassak,anca tadımlık ıcebılırsın onları..
orası öle ama kendimi umutsuz vaka olarak görüyorum... Allah nasip ederse de bebegim olursa ben razıyım mide bulantısına sabahlamaya :) çok mu imkansız benim hamile kalmam yaa
canım adetliyken kan sulandırıcı içilmiyomuş yazmışın ama kan pıht. olanlar topiğindekiler adetliykende içiyolarmış....ya hamıle kalanlar yada daha henuz kalmayanlar ya sız bu corekotu kurunu yaptınız mı ya ben bakıom bayadır da baya ıse mı ne yarıomus bılgısı olan bı deyıversın bakem ,,
hhem hamıle hatunlar ıcın su bıse olmaz ıyıdır bebegın kesesı sureklı temızlenıo ıste,,yemek yıyemıosanuz kalsıyum alın cevız badem fındık sıyah uuzum yeyın unutmayın ,,,balık yemeye calısın,,,:))) bıde sabredın :)))geccek bulantılarınız :))
inşallahhh aminn tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcnm olur hayırlısıyla ya moralini bozma bol bol dua edelim bu mübarek ayda Allahım gönlümüze göre verir inşallah
ay ama ben soda faydalı diye duydum..hatta bizim komşu günde bi tane deviriyodu..yurtdışında su gibimi içiyolarmış neymiş...kemik gelişimleri süper oluyomuş..soda da çok mineral falan var...hani ben olsam bende günde 1 içecektim 3 aydan sonra........:44::44:
tarçın çörekotu için bilgiyi laylailalala lalaalal laaaa aaaaaa ya yönlendiriom seni o yapacaktı tarifini bizde verseneeee laylalalalailalaya hamıle kalanlar yada daha henuz kalmayanlar ya sız bu corekotu kurunu yaptınız mı ya ben bakıom bayadır da baya ıse mı ne yarıomus bılgısı olan bı deyıversın bakem ,,
hhem hamıle hatunlar ıcın su bıse olmaz ıyıdır bebegın kesesı sureklı temızlenıo ıste,,yemek yıyemıosanuz kalsıyum alın cevız badem fındık sıyah uuzum yeyın unutmayın ,,,balık yemeye calısın,,,:))) bıde sabredın :)))geccek bulantılarınız :))
ya hamıle kalanlar yada daha henuz kalmayanlar ya sız bu corekotu kurunu yaptınız mı ya ben bakıom bayadır da baya ıse mı ne yarıomus bılgısı olan bı deyıversın bakem ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?