hadi yaaaaa bilmiodumCanim onu bir daha yapma istersen. Buhar rahmi buzusturuyor ve allah korusun tedavisi daha zormus.
hee tmm alayım o zaman ama eposta almak lazım du
hadi yaaaaa bilmiodumasla yapmammmm birdaha Allah korusun
evet atmasyon bı tane msn al ıste..ordanda face alırsın..kendı ısmını kullanmazsın olur bıter
ben yaptım ama bakalım hayırlısı :) maydonozlusunu yaptım :) şifa olurda benim yumurcak hemen gelir inşallah
hadi yaaaaa bilmiodumasla yapmammmm birdaha Allah korusun
Ben yaptim onu bir defa ve biseylerin yanlis oldugu belliydi. Sonra arastirdim ve bir kez yaptigimla kaldim acikcasi hicbir faydasi olmadi bende.
Daha once yazmistim. Bogurtlen kokunun suyunu. Ya tesaduf ya da benimki ondan sonra oldu. Onu 2 hafta ictim 2 ay sonra bebek geldi. Rahim ve yumurtaliklari guclendirdigine gore denemekte fayda var bence.
ayy canım benim saol. bende zaten 1 kere daha yapmıcaktım :) bende 1 kere yaptığımla kalim :) böğürtlen kökünü deniyim bende 2 gündür sıkca duyuyorum. bende başlim hemenBen yaptim onu bir defa ve biseylerin yanlis oldugu belliydi. Sonra arastirdim ve bir kez yaptigimla kaldim acikcasi hicbir faydasi olmadi bende.
Daha once yazmistim. Bogurtlen kokunun suyunu. Ya tesaduf ya da benimki ondan sonra oldu. Onu 2 hafta ictim 2 ay sonra bebek geldi. Rahim ve yumurtaliklari guclendirdigine gore denemekte fayda var bence.
UFF hotmaılın gorduklerınızı yazın kısmından gecemıom kı
iltihap vardı. neyse 1 kere yaptım ahanda bir daha yapmam :)canım zaten tıkalı tüp ve iltihap sorunun yoksa yapma maydonoz kürünü
buhar çok sıcak olduğu için tehlikeli olabilir
ayy canım benim saol. bende zaten 1 kere daha yapmıcaktım :) bende 1 kere yaptığımla kalim :) böğürtlen kökünü deniyim bende 2 gündür sıkca duyuyorum. bende başlim hemen
oda ne gereksız bıseydır..bende 1 saat takılmıstım oraya..gördugumu yazıyorum zaten,onun yazdıgıyla aynı seyı görmek zorundayım sankım
denicem canım saol.. bu arada sen kaç gün denedinKurler genelde 21 gun surer ama bunu 14 gunden fazla yapmayin bence. Cok keskin geldi bana. Tadi ise ben otlara bayilirim ancak bunun tadi omrumde tattigim ennn igrenc sivi. Kusa kusa ictim icerken de allahim su eziyeti karsiliksiz birakma diye dua ettim.
Uzun yillar birinin cocugu olmamis, tup bebek vs. Herseyi denemis kadin yok. Sonra bunu icince o ay hamile kalmis. Annemin arkadasi bu kisi. Bilemiyorum canim denemek lazim bir zarari yok hatta faydasi var. Sifa olsun diyelim.
oda ne gereksız bıseydır..bende 1 saat takılmıstım oraya..gördugumu yazıyorum zaten,onun yazdıgıyla aynı seyı görmek zorundayım sankım
denicem canım saol.. bu arada sen kaç gün denedin
bizide ekleeeeeeeeeeeee :)cok sukur kabul ettı aldım sonunda :))
anladım canımmm onuda denicem bakalım 14 gün :) herseyin hayırlısıBen 14 gun denedim. Yani dedigim gibi tesaduf mu yoksa bu su mu sebep oldu inan bilemiyorum.
Hatta annem tekrar toplamak istedi bogurtlen koku. Aman yok dedim tadindan dolayi. İcmedim yani bir daha.
hamişkolar soruma bir cevapp
bat gününüzde ya da bir iki gün önce yoğun badem büyüklüğünde sarı akıntınız olmuşmuyduuuuuu
bat gününüzde ya da bir iki gün önce yoğun badem büyüklüğünde sarı akıntınız olmuşmuyduuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?