• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

akşamüstü yapmıştım testi canım belki yarın sabah bi daha yaparım :18:

sabah ilk idrarınla yap canım ve test yapacağın kaba almadan biraz boşa akıt sonra al yap test çubuğunu da sallama bekle 5 dk kadar ve sonucu bizede yaz.bide bazı testler daha duyarlı oluyo bende silik çizgi görünce arka arkaya 4 test yaptım :) bi tanesi çok belirgin kırmızıydı ama markasını hatırlamıyom :(

aynen eslem yaaa gün geçtikçe daha çok belirti uyduruyo bu vücudum benim :17: her şeye acaba belirtimi sdiye bakar oldum yaa :14:
benimde adetim bitti dün akşam kasıklarım agrıdı midem zati bulanıo :) hahahahha yoksam hamişmiyim allaahımmmmm :))):49:

birgün bizde buraya gelip kızlarr HAMİLEYİMMMMMMM yazcaz :))) ayy nası mutlu oldum hee :)

7 yıllık evlıyım anne olmayı cok ıstıyorum esıme bı cocuk vere bılmeyı asılama yaptırdım bugun sonuc 0.100 butun hayallerım yıkıldı adetım gelınce hemen tup bebek yaparlarmı yoksa dıger ayı bekletırlermı bılgısı olan benı aydınlatırsa sevınırm cvp beklıcem
Allah yardımcın olsun bu konu hakkında hiç bilgim yok malesef

benimde adetim bitti dün akşam kasıklarım agrıdı midem zati bulanıo :) hahahahha yoksam hamişmiyim allaahımmmmm :))):49:

birgün bizde buraya gelip kızlarr HAMİLEYİMMMMMMM yazcaz :))) ayy nası mutlu oldum hee :)
bir an önce hamile kalın da bizi de bekletmeyin a dostlar :52::52::52:

sabah ilk idrarınla yaptırı var sende bişeyler yagmurrrrrrrrrrrrrrr:49:
aayy inşallah eylülüm :16:yarın sabah yapar yazarım sizede :31:
sabah ilk idrarınla yap canım ve test yapacağın kaba almadan biraz boşa akıt sonra al yap test çubuğunu da sallama bekle 5 dk kadar ve sonucu bizede yaz.bide bazı testler daha duyarlı oluyo bende silik çizgi görünce arka arkaya 4 test yaptım :) bi tanesi çok belirgin kırmızıydı ama markasını hatırlamıyom :(

tmm canım dediğin gibi yapim acaba benim yaptığım test duyarsız mı :26: gerçi ben kaba direkt almıştım bi de biraz akıtıp sallamadan yapim sabah :31:hangi markaydı acep o test bilseydik ondan alırdık ama neyse varsa çıkması lazım zaten yarın 6. gün oluyor :17:

inşallah en yakın zamanda yazarsın bize eylülcüm :16: bende şu alttaki hamilelik takvimini görmek istiyorum artık kendimde

Son düzenleme:
Varikosel mi ? Ameliyat oLdumu ?

Canım siz isterseniz geçerLer tabi..Bencede aşıLamayLa vakit kaybetmeyin tüp bebek yapın..

aslında bız ılk baslarda olur dedık daha erken yasım kucuk dıye ustue dusmedık esıme hıcbı tedavı vermedıler sadece sperımı dusuk yuzde atmıs ıyı yuzde kırk olu ıyı olnlarda yavas dedıler hıc amelıyat felan demedıler yıllarca ara ara tedavı gordum klomen gıbı haplar felan oyalandık anlıycagın sımdı tup bebek yaptıralım dedık bıze 3 . altındakıler kesı tup bebek sızınkı 3. 6 ıstersenız asılama yapalım dedıler bızde kabul ettık

aayy inşallah eylülüm :16:yarın sabah yapar yazarım sizede :31:

tmm canım dediğin gibi yapim acaba benim yaptığım test duyarsız mı :26: gerçi ben kaba direkt almıştım bi de biraz akıtıp sallamadan yapim sabah :31:hangi markaydı acep o test bilseydik ondan alırdık ama neyse varsa çıkması lazım zaten yarın 6. gün oluyor :17:

inşallah en yakın zamanda yazarsın bize eylülcüm :16: bende şu alttaki hamilelik takvimini görmek istiyorum artık kendimde

inşallah yavrumm

dün kızların hamilelik takviminde yazanları okuyorum ama kimin nicki diye bakmıyorum yukarı doru çıkyorum sora baktım bom boş baktım benim nick diorum ki aaa benimkinde nie bişey yazmıyor anam sora dedim laaa ben hamilemiyim ki yazsın ahahahah :))) kafayı sıyırdım iyice :):27:

aslında bız ılk baslarda olur dedık daha erken yasım kucuk dıye ustue dusmedık esıme hıcbı tedavı vermedıler sadece sperımı dusuk yuzde atmıs ıyı yuzde kırk olu ıyı olnlarda yavas dedıler hıc amelıyat felan demedıler yıllarca ara ara tedavı gordum klomen gıbı haplar felan oyalandık anlıycagın sımdı tup bebek yaptıralım dedık bıze 3 . altındakıler kesı tup bebek sızınkı 3. 6 ıstersenız asılama yapalım dedıler bızde kabul ettık
hayırlısı olsun canımmm gelir bebegin hiç ummadığın zaman ... gecen sene sağlık ocagında sıra beklerken bir bayanla tanıştım kucagında 6-7 yaşlarında oğlu var biz sevdik eltimle maşallah dedik kadın 11 yıl sonra geldi dedi. ümidimizi yitirdiğimiz zaman dedi. rabbim bilir zamanını... hayırlısıyla kavusuruz inşallah bebeklerimize.

aslında doktorum bana ayın 27 sınde test yapalım dedı ben dayanamadım dun gıttım test yaptırdım sozde bugun ona musdelı haber vercektım sımdı

eylülcügüm bizim sıpalarda en ummadık zamanımızda gelecekler bize ben ona inanıyorum...
illk kez bu ay daha ekşınlar yapılırken ben hamileyim kesin dedim tabii bunu bir tek Rabbim bilebilir ama öyle hissediyorum:16:
ruhum bedenim alyuvarlarım bile hamile benim yaaaa:52:

yağmurcum internette araştırdım yanlış pozitif çıkanda olmuş o testte sen alırsan yanında başka marka test daha al ikisini yap

eylülcügüm bizim sıpalarda en ummadık zamanımızda gelecekler bize ben ona inanıyorum...
illk kez bu ay daha ekşınlar yapılırken ben hamileyim kesin dedim tabii bunu bir tek Rabbim bilebilir ama öyle hissediyorum:16:
ruhum bedenim alyuvarlarım bile hamile benim yaaaa:52:
bende bende bende hamileyimmmm ruhum bedenim heryerim hücrelerimle hamileyim bu ayyy inşallahhhhh :) haydeeeeeeeeeeeeeeee:49:

ben geldımmmm
kızlar esım gececı oldugundan gunduzlerı pek gıremıyorum sımdı yatıyo ben de mutfakta gıreyım dedım
benım de bugun ılacımın bır tanesı bıtıyor en gec 1 haftaya olmam lazımm olmazsammmmmm:27::27::27::27:
dua edelım bol boll lacla eksınlar devam ettı kımbılır Yuce rabbım sevındırırı belkı bu ay bızı gercı ben de ıkı gunonce dayanamadım yaptım bı test negatiftabii
Bu arada bırazdan abdest alıp eslemın yasınını okuyacam

ben geldımmmm
kızlar esım gececı oldugundan gunduzlerı pek gıremıyorum sımdı yatıyo ben de mutfakta gıreyım dedım
benım de bugun ılacımın bır tanesı bıtıyor en gec 1 haftaya olmam lazımm olmazsammmmmm:27::27::27::27:
dua edelım bol boll lacla eksınlar devam ettı kımbılır Yuce rabbım sevındırırı belkı bu ay bızı gercı ben de ıkı gunonce dayanamadım yaptım bı test negatiftabii
Bu arada bırazdan abdest alıp eslemın yasınını okuyacam

anomm kımsecıkler kalmamıs ben de gıdeyım barı ıslerım var kocıs bırazdan uyanır zaten akşama dişçiye gıdıcez
yarında arkadaslara gıdıcem sanırım gıremem ptum hepınızı

yağmurcum internette araştırdım yanlış pozitif çıkanda olmuş o testte sen alırsan yanında başka marka test daha al ikisini yap
tmm canım sağol ben elimdekini yapim o zaman varsa bişe çıkar inşallah :31:yarın sabah bekleyiiin beniii:52: kaptırdım yine kendimi daha sabah salya sümük ağlıyordum olmaması daha hayırlı belkide diyordum oysa :17:
Ultra stres altindayim neden boyleyim ben ya :(
aynen kuzu :19: sinir -stres-duygusallık ağlamaktan canım çıktı kaç gündür yaa :14: neden böyleyim ben :17:

tmm canım sağol ben elimdekini yapim o zaman varsa bişe çıkar inşallah :31:yarın sabah bekleyiiin beniii:52: kaptırdım yine kendimi daha sabah salya sümük ağlıyordum olmaması daha hayırlı belkide diyordum oysa :17:

aynen kuzu :19: sinir -stres-duygusallık ağlamaktan canım çıktı kaç gündür yaa :14: neden böyleyim ben :17:

Bende annemlerde kalmasam agliycam ama kendimi tutuyorumda moralim cok bozuk ama belli etmemeye calisiyorum...

Back
X