Kıskanç Elti O Benim

Alıp almadan öte ben burdaki ince ama ana detaya takildim " eltine 10 kilo sana 5 kilo" bu nedemek ya.ona fazla vereceksiniz bari söyleme.sanki aklına sokar gibi.olmaz öyle şey. ayrım gayrim yoksa eşit miktarda verilir.
Ben buna kizarim işte.

Kıskanç elti o benim derken? :)
Bencede alın sizde bi tabak biseyler yapıp yollarsiniz al gulum var gulum hesabi:))

Elimde değil ona yapıp bana yapmadıklarını görüyorum ne kadar eşim saklamaya çalışsada. İster istemez bir kıskançlık oluyor. İkimiz de çalışıyoruz. Eltime tencere tencere yemek gider, salçası, turşusu, zeytini yapılır. Mantısı dökülür. Ben uzaktan bakar üzülürüm sadece. 2 defa ameliyat oldum kimse gelmedi bir çorba yapmaya.

Elimde değil ona yapıp bana yapmadıklarını görüyorum ne kadar eşim saklamaya çalışsada. İster istemez bir kıskançlık oluyor. İkimiz de çalışıyoruz. Eltime tencere tencere yemek gider, salçası, turşusu, zeytini yapılır. Mantısı dökülür. Ben uzaktan bakar üzülürüm sadece. 2 defa ameliyat oldum kimse gelmedi bir çorba yapmaya.

ben olsam bu koşullarda kabul etmem. kaç zamandır nerden temin ettiysem salçamı yine oradan alacağımı söylerim. turşusu zeytini mantısı önemli değil de ameliyat olmuşsunuz yardımcı olmamışlar, b,r salçayla mı yanaşacaklar. ona mı kaldınız.

bu sıkıntınızı belirtin o halde . canınızı sıkacağınıza bu vesileyle düzgünce konuşun görümcenizle. ben her şeyimi tek yaşamak zorunda kaldım deyin. benim için ameliyatımda bir çorba yapcak kadar beni önemsemeyişiniz daha büyük dert oldu bana deyin. anlatın duygularınızı. yargılamadan sorun da hafifleyin birazcık.

Alıp almadan öte ben burdaki ince ama ana detaya takildim " eltine 10 kilo sana 5 kilo" bu nedemek ya.ona fazla vereceksiniz bari söyleme.sanki aklına sokar gibi.olmaz öyle şey. ayrım gayrim yoksa eşit miktarda verilir.
Ben buna kizarim işte.

O çok tuketiyormus. Ben geçen yıl gorumcem in bir komşusundan 5 kg satın almıştım. Sanırım sebep o.

Onun özelliği neymiş o altında siz bakırmı? Eşiniz ailesiyle sert bi dille konuşsa iyi olurmuş.

Kiskanclik degil olan, esitlik istiyorsunuz sadece. Kiskanclik, hep bana olsun eltime olmasin derseniz olur, siz ona napiyolarsa sizede yapilmasini bekliyorsunuz, fazlasini degil, ve hakkinizda.

Bende böyle bi ailenin icinde yasiyorum, sezeryanla dogum yaptim, hazir corba paketi gönderip yapsinda icsin demis kaynanam, emziriyorum birde. Hamileligimdede birsey görmedim. Suan eltim hamile 2. ye, habire yemek tasiniyo evine. Bu saatten sonra sende istermisin diye sorsalar, yardim ihtiyac varken kiymetli olur suan biseye ihtiyacim yok der, evimde yencek birseyim olmasa bile kabul etmem.

Yani bilemiyorum sonucta bunlar el emegi seyler. Insan samimi olduklarina verir. Ben o kadar emekle kimseye vermeyebilirim. Vereceksem de beni seven muhabbetimin oldugu insanlara veririm. O kadar emek olan bir seyde bana niye vermediler diye de dusunemem sanirim.

Esın boyle demısse bır bıldıgı vardır.
Ayrıca soyledıgı sozlerde vermek ıstemıyor ama sen yınede ıstersen verırım der gıbı.. Verecek olan salca yaptım sanada X ede ayırdım der

Helal olsun sizin yanınızda neguzel sizde o ne diyorsa onu yapin

Salça konusu değil ama bu yorumu genel tavrı bu. Babasının parasıyla alınmış birşey istemiyor. Ama söz konusu sadece maddiyat değil. Eltimin annesi hemşire. Eltim ameliyat olduğunda hem annesi hem kv birlikte baktı. Benim annem 72 yaşında bakıma muhtaç. Kardeşlerim sehirdisinda. Ben ameliyat olduğumda ne kv ne gorumce oralı olmadı. Bana sıra geldiğinde eşim annem de rahatsız sana bakamazdi diyor. Ama benim ameliyatlarımdan sonra gidip 1 yaşındaki toruna bakıp ev ve yemek işlerini yaptı.

Salça konusu değil ama bu yorumu genel tavrı bu. Babasının parasıyla alınmış birşey istemiyor. Ama söz konusu sadece maddiyat değil. Eltimin annesi hemşire. Eltim ameliyat olduğunda hem annesi hem kv birlikte baktı. Benim annem 72 yaşında bakıma muhtaç. Kardeşlerim sehirdisinda. Ben ameliyat olduğumda ne kv ne gorumce oralı olmadı. Bana sıra geldiğinde eşim annem de rahatsız sana bakamazdi diyor. Ama benim ameliyatlarımdan sonra gidip 1 yaşındaki toruna bakıp ev ve yemek işlerini yaptı.
Canım bunlar seni sahipsiz sandı heralde eltin gibi gelenin gidenin yok diye meydan bos sandılar. Kız kardeşin ablan vs varmi yada bekar kuzenlerinden falan kim bulursan topla eglen gez yalnız kalma derim.

Back
X