Kiskanc eltim

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Benim eltim kafayı benle bozmus,kendisi çalışıyor ben çalışmıyorum bu yüzden sürekli bana surat yapıyor,laf carpitiyor ben hiç ses çıkarmıyorum ama artık dayancak gücüm kalmadı yani sus sus nereye kadar, geceleri uyku uyuyamıyorum cevap veremediğim icin, keşke cevap verseydim diyorum düşün düşün sabah oluyor.normalde kinci değilim ama kaç yildir içimde birikmiş hiç samimi olmak istemiyorum.sırf bu yüzden taşınmak istiyorum uzak olur görmezsem daha iyi ama taşınmak da çok zor şu an için,mesela bana bakışları asagilar gibi evine gidersin surat beş karış eşime senin karın çalışamaz diyor,yani sürekli benim eksi taraflarımı kendince bulmaya calisiyor.eşim de onunla arası pek iyi değil aslında ikisi de birbirine laf sokuyor.ama eşime bana bunları yapıyor dediğim de tek laf ettirmiyor ona bana kızıyor.ama başka kişilere fesat diyor eltim den için bana haklısın dese ne olur sanki hep eziliyorum normalde yazmazdım aslında buraya ama çok doldum ya bu kadar takmam gereksiz mi ? Aşırı takıyorum siz olsanız ne yapardınız?

ay bu elti ve görümcelerden vallahi gına geldi ya.
benim başımdada var bir tane oda yetmez gibi birde görümce belası var.
bizde görümceyiz eltiyiz ama neden böyle haset olamıyoruz acaba.
bunların baska ugrasak işi gücü yok ondan sarıyorlar herhalde etrafa.

ben hiç ses çıkarmıyorum ama artık dayancak gücüm kalmadı yani sus sus nereye kadar, geceleri uyku uyuyamıyorum cevap veremediğim icin, keşke cevap verseydim diyorum normalde kinci değilim ama kaç yildir içimde birikmiş hiç samimi olmak istemiyorum
Mesela neden susuyorsunuz? Hayır ne gibi bir argümanla susuyorsunuz? Elti bu hani zorunlu idare gerektirmiyor ki?? İlk olarak,SUSMAYIN

Eşinize anlatmayın kendi probleminizi kendiniz çözün. Kesinlikle ve kesinlikle siz sustukça laf sokmaların dozu artacak. Sanki onun parasıyla geçiniyosunuz. Hatta aranız bozulsa sizin hayrınıza olur. Ne gerek var böylesiyle görüşmeye.

Ufff bu eltiler. Bendede var ayrı bir cins elti. Ben takmamaya çalışıyorum artık .

Arkadaşlar, soyledikleriniz de çok haklısınız,bir de susmamayi denicem bakalım ne olacak.söylediğiniz gibi eşler bu konulara girmeyi sevmiyor,ben sessiz bir insanım cekingenim birde insanlar beni kötü biri diye arkamdan konuşurlar diye korkuyorum o yüzden hep alttan alıyorum bu huyumu hiç sevmiyorum

Kv,görümce,elti üçlüsü bu dünyaya sınav için mi gönderildi acaba bütün herkes bu üçlüden çok muzdarip.Susma ver içinden gelen cevabı sen uyuyamıyacağına o uyuyamasın kocana da hiç bahsetme bile boşu boşuna huzurun kaçmasın

Kv,görümce,elti üçlüsü bu dünyaya sınav için mi gönderildi acaba bütün herkes bu üçlüden çok muzdarip.Susma ver içinden gelen cevabı sen uyuyamıyacağına o uyuyamasın kocana da hiç bahsetme bile boşu boşuna huzurun kaçmasın
Görümcem yok ama olsun isterdim.annemler de uzak belki görümcem olsa birlikte zaman geçirirdik çok sıkılıyorum

E
Görümcem yok ama olsun isterdim.annemler de uzak belki görümcem olsa birlikte zaman geçirirdik çok sıkılıyorum
Emin ol burdan baktığım ve kendimden de bildiğim konulara göre çokkk şanslısın olmadığı için.Buarada bende görümceyim :KK70:ve çok iyi anlaşırız biz ama realistik olalım nadir örnekler bunlar; anlaşırız çünkü ben ağbimleri aşırı seviyorum ve bu yüzden de eşlerine saygım sonsuz hiçbir şekilde olumsuz bir yorumda bulunmam herzaman yanlarındayım gördüğümü görmem duyduğumu duymam onlar mutlu oldukça gurur duyuyorum.Eşim tarafındakilere göre onlarda kardeşlerini çok severlermiş o yüzden paylaşmazlarmış :olamaz:

Annem de 30 yil onceki mevzulari anlatir durur. Bana bunu dediler bunu yaptilar diye. Ki babam hep annemi koruyup kollar, laf soyletmez. Anneme derim 30 yil olmus icine dert hala, neden cevap vermedin neden itiraz etmedin? Kendini sebepsiz ezdirmis sonra da yakiniyor.
Yani demem o ki, siz de kendinizi ezdiriyorsunuz sonra da yakiniyorsunuz. Ne yapalim yani gelip eltinize karsi hakkinizi biz mi savunalim. Biz mi verelim agzinin payini. O zaman rahat mi uyuyacaksiniz? Susarsaniz herkes ezer sizi.. Sizin aramadiginiz hakkinizi kim arasin, sizi sizin yerinize kim korusun. Daha siz kendiniz icin bisey yapmiyorken kimden ne umuyorsunuz? Sikayet etmeye hakkiniz yok. Varsa bir sorun, cozumu de sizde.. Cozun o zaman..

Kaç yaşındasın Allah askına ? Neden bu kadar kayınvalıde ettin elticigi basına ? Kendıne gel o senın eltın sadece laf sokuyorsa sende ona sok. En kötü görüşmezsin olur biter.

Benim eltim kafayı benle bozmus,kendisi çalışıyor ben çalışmıyorum bu yüzden sürekli bana surat yapıyor,laf carpitiyor ben hiç ses çıkarmıyorum ama artık dayancak gücüm kalmadı yani sus sus nereye kadar, geceleri uyku uyuyamıyorum cevap veremediğim icin, keşke cevap verseydim diyorum düşün düşün sabah oluyor.normalde kinci değilim ama kaç yildir içimde birikmiş hiç samimi olmak istemiyorum.sırf bu yüzden taşınmak istiyorum uzak olur görmezsem daha iyi ama taşınmak da çok zor şu an için,mesela bana bakışları asagilar gibi evine gidersin surat beş karış eşime senin karın çalışamaz diyor,yani sürekli benim eksi taraflarımı kendince bulmaya calisiyor.eşim de onunla arası pek iyi değil aslında ikisi de birbirine laf sokuyor.ama eşime bana bunları yapıyor dediğim de tek laf ettirmiyor ona bana kızıyor.ama başka kişilere fesat diyor eltim den için bana haklısın dese ne olur sanki hep eziliyorum normalde yazmazdım aslında buraya ama çok doldum ya bu kadar takmam gereksiz mi ? Aşırı takıyorum siz olsanız ne yapardınız?
Bazı insanlar kötülükle besleniyor maalesef. Muhtemelen rahatlığınızı çekemiyordur. Benim ailemde de gelinler arası bu tarz çatışmalar var ve çoğu haksız nedenle. Herkes kendi yuvasına baksa hiç böyle sorunlar olmayacak. Çalişmamanız aşağılanacak bir durum değil ki evinizin rahatlığında yaşam sürüyor olmanız eltinizi çıldırtmış anlaşılan. Hiç oralı olmayın, siz muhatap aldıkça üzerinize gelir, ona bu zevki yaşatmayın, hiç önemsemeyin ne onu ne laflarını.

Bu çalışan kadınların ev hanımlarına laf sokmalarina da hastayım. Bir kere kuaföre gitmiştim orda çalışanlar ev hanımlarına saydiriyordu oh yan gelip yatıyorlar diye. Benim geleceğe yönelik hiç çalışmama gibi bir planım yok ama çalışmayana da laf söylemem. Çok komik geliyor.

O da çalışıyorsa size çalışmıyor ya. Bence siz de altta kalmayın. Cevabını verin.

Eşim bana haklısın demiyor demissiniz de belki sizi iyice doldurmamak için bişey demiyordur. Bence elti kişisi için eşinizle aranızı bozmayın. Hiç konusunu bile açmayın.

Back
X