Benim eltim kafayı benle bozmus,kendisi çalışıyor ben çalışmıyorum bu yüzden sürekli bana surat yapıyor,laf carpitiyor ben hiç ses çıkarmıyorum ama artık dayancak gücüm kalmadı yani sus sus nereye kadar, geceleri uyku uyuyamıyorum cevap veremediğim icin, keşke cevap verseydim diyorum düşün düşün sabah oluyor.normalde kinci değilim ama kaç yildir içimde birikmiş hiç samimi olmak istemiyorum.sırf bu yüzden taşınmak istiyorum uzak olur görmezsem daha iyi ama taşınmak da çok zor şu an için,mesela bana bakışları asagilar gibi evine gidersin surat beş karış eşime senin karın çalışamaz diyor,yani sürekli benim eksi taraflarımı kendince bulmaya calisiyor.eşim de onunla arası pek iyi değil aslında ikisi de birbirine laf sokuyor.ama eşime bana bunları yapıyor dediğim de tek laf ettirmiyor ona bana kızıyor.ama başka kişilere fesat diyor eltim den için bana haklısın dese ne olur sanki hep eziliyorum normalde yazmazdım aslında buraya ama çok doldum ya bu kadar takmam gereksiz mi ? Aşırı takıyorum siz olsanız ne yapardınız?