Kiskanc es

Sanırım hayatımda en nefret ettiğim şey kıyafete karışılması. Kaşınıza kadar karışan adamlara neden izin veriyorsunuz ya. Emin olun böyle yapınca iyi eş, iyi sevgili olmuyorsunuz. Bu saygı duymak, saygı görmek değil. Kendinden vermek. Karşınızdaki kim olursa olsun bu kadar oyuncak olmayın. Pişman olursunuz. Pantolon da giyin, makyaj da yapın. Hayatınızda hevesiniz kalmasın. O sıkan, boğan herifler dışarıda kadınlara bu kadar aç aç bakmasa eminim kolunu açma, popon büyük erkekler bakar da demez.

Şu adamların aşırı kıskançlıklarını seviyor da ondan falan diye sevimli hale getirmekten vazgeçin.Adam ya kendine güvenmiyor ya size güvenmiyor makyaj yapma onu giyme bunu giyme bunu diyen erkeklerin çoğu dışarda makyaj yapan dar giyinen kadınlara bakıyor çünkü kişi kendinden bilir işi...

Siyah dar pantolon mu oha ne kadar sexy tabiki de ancak yatak odasında giyilcek bir şey eşiniz de haklı siz de canım dinleyiverin adamı

Hshshajah valla karşıma öyle biri arkadaş olarak bile çıkmadı ama benim bütün ilgim ve isteğim kaçardı ne kadar yakışıklı da olsa modern olmayınca hiç düşünemiyorum şahsen. Neyse bunlar bizim sorunumuz sizinki artık evlenmişsiniz eşiniz fikirlerini kayda almanız lazım.

Bakmak isteyen her türlü bakar kıyafetin önemi olmaz. Bakmak istemeyene de açık olsan ne yazar istemedikten sonra bakmaz kimse.
Pantolonda ne varmış ki sanki erkekler bi pantolona da bakıyosa kimse evden dışarı çıkmasın o zaman o bakar bu bakar diye.
bahane arayana çok. evlenmeden önce nasıldınız ki niye evlenmiş o zaman madem ona ters böyle şeyler

Burcu ne? Yengecse zamanla torpuleniyor ama kaliyor azıcık :)

Okurken şiştim. Yeni evli çiftlerde genelde görüyorum böyle abuk kıskançlık krizleri. Olur hıhı tamam deyip yapmazsan önünü alamazsın, sonu burnunu camdan çıkartmamaya kadar varır. "Ne giyeceğimi ben bilirim, nasıl makyaj yapacağımı da bilirim; karışma" deyip giyip çıkacaksınız. 2-3 kez trip atar sonra bırakır.

Benim eşim yanımdayken mini etek giydirir, yoksa sizinkinden beter oluyor.
İşe giderken göz kalemi sürdüğüm için homurdadıydı, benim umrumda olmadı zira abartılı saçma idi.
Buna da şükür
Sadece v yaka giymeme karışıyordu. Eteği ben pek tercih etmedim. Oldum olası giyemem. Şifon bluzlara filan kesinlikle karışmazdı bende zaten içimi çok belli edeni tercih etmezdim.
Tesettüre kendi isteğimle girince zaten hiç bir sorun kalmadı

Kıyafet kıskançlığı yaptığını pek bilmem arada huysuzlanir ama öyle kiyafetten dolayı tartismisligimiz yoktur.
Hafif diz üzerinde etekler, elbiseler, ip askılı üstler giyerim. Cevremdeki çoğu kadın giyiyor bunları.

Ben bol salas severim, adam kendi janti giyiniyor, bana da onu oneriyo :) anti kiskanc. Ama hep boyle degildi, yillardir beraberiz, onu giyme bunu giyme dedigi donem de vardi ve kesinlikle kendine guvenle alakali, ya da size. Neyse kocami ovuyordum gommeyem simdi. Ama bu durum normal degil, daha gelismesi lazim. Ve madem boyle aldik bu kocalari adam etmek bize dusuyor. Karistirmayin kiyafetinize ve tercihlerinize.

Kıskançlık bu değil ki, bu hakim olma, hükmetme sevdası gibi birşey bana göre!

Eşim ancak dekoltem çok açıldıysa düzeltmem için uyarır, tıpkı bir kız arkadaşınızın yapacağı gibi. Karıştığı tek şey giyimimde "o kıyafete o ayakkabı olmamış, şu küpeyi tak, daha moda bi pantolonun yok mu bu çok bol" şeklinde olabilir. Ha bi de saçımı kestirince ense traşıma karışır :)

Nerede ne giyineceğini bilmiyorsun, benim aklım seni yönetebilir, senin aklına ihtiyaç yok diyen eş/sevgili tipidir.

Aklınızı kullandırmayın, aklınızı kullanın. Bugün evet deyip alıştırırsanız, yarın bu tuhaf hareketler level atlar, benden demesi.

Zaten iyi niyetli düşünse, tavsiye verir. Karışmaz. Kişi kendinden bilirmiş.

Benim kocam da çok kıskançtır ama bana karışmaz dışarıdaki erkeklere karışır, toplu taşımada tüm erkeklerden uzakta bir köşe bulur veya o köşeyi kendisi oluşturur, bir Kuyruğa girilecekse ben kenarda beklerim o kuyrukta bekler gibi gibi her dışarı çıkışımızda söylüyorum ben irina shayk falan değilim herkes beni beklemiyor herkes bana bakmıyor sal biraz diyorum ama koruyucu triplerini görseniz gigi hadid İzmit’e gelmiş çarşıda geziyor sanırsınız

Kıskanmak abartı olmayınca bence iyi benim erkek arkadaşım beni hiç kıskanmaz. makyaj yapmayınca paçoz gibi olmuşsun diyor, uzun etek giyeceğine kısa giyder, boğazlı kazak giysem aferin çok güzel sıkıca kapat her tarafını der. Adam geniş...

Bu konuda kişi kendinden bilir işi hikayesine katılmıyorum, eşim beni aşırı kiskanmaz,ama ben kıskancım.
Bu kadar yakışıklı olma, başka kadınlar sana bakmasın kıskanırım, dediğimde işi kendimden mi biliyor oluyorum! elin adamlarına mi bakıyorum yoo.gayet eşimi sevdiğimden kıskanıyorum. Kimsenin kocasında sevdiğinde de gözüm yok.

konu sahibi eşine tatlı tatlı anlat aşırıya kacirmamasi,dozunda kıskanması gerektiğini,zira fazlası zarar.sende onu kiskaniyorsundur eminim. her iki tarafında hoşuna gider kiskanilmak ama tadinızı kaçırır fazlası,konuşarak çözebilirsiniz bence

Benim ki nin yanında senin ki melek kalmış benim ki kaş larımı bile aldırtmiyor makyaj asla yani daha kötü leri var
Kaşınızdan ona ne ya? Bıyığa, ağdaya izin vardır umarım.
Memleket ruh hastası dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…