Kiskanc es

Benim eşim de dediğiniz şeyleri kısıtlar bana, ama orta yol bulmak önemli olan, mesela dar kotlarımın üstüne popo kısmını örtecek şeyler giyerim önden içe sokarım böyle tunik gibi durmasın diye, kalem, kiloş etekler falan da kullanırım, olmadı bi ceket yelek falan giyerim üstüne popomu örtsün onun için yeter, sıfor kolu zaten dolabımdan çıkardım, rahatsız olduğumuz şeyleri yapmıyoruz karşılıklı olarak sorun çözülüyor

Hangi okullarda nasıl okuyacağına, hangi işi yapacağına, kaç yaşında kiminle evleneceğine karar verebilmiş bir kadın nerede ne giyeceğine kendisi karar veremiyorsa, düştüğü durum kendi suçudur, kusura bakmayın.

Bu kıskançlık değil, saygısızlık.
Siz taviz verdikçe o yasakların sayısı artar, önünü alamazsınız.
Bu şekilde sağlıklı bir evlilik de yaşanmaz.

Benim eşim öyleydi makyaj malzemesi görse çöpe atardı kuz3nlerden bile kiskanirdi ama alıştı zman zman azaldı suan kiskansada hiç belli etmiyor kendi içinde kendini yiyor.bunu nasıl basardim çok kıskanç gibi davrandim onun gibi kuzeniyle konusmasina bile kavga çıkardım sen çok kiskancsin dedikçe sende öylesin söyle söyle yaptın diye hep örnek verdim artık dayanamadi kiskancligima boguldu şimdide ben kıskançlık yapmiyim diye hemde ağzına laf vermiyim diye hiç sesi çıkmıyor

Kıyafet konusunda zaten yazmışlar gerekeni. Ama palyaço gibi ne demek ya.

kıskançlık değil bu başka bir şey.çok şükür 4 yaşımdan beri kendim seçip giyiyorum.şu kısacık hayatta kendinize bu muameleyi layık görmeyin nolur ya.

Daha kapalı giyinsem erkek arkadaşım mutlu olur ama aslında etek, elbise vs. giymemden, güzel görünmemden memnun benim erkek arkadaşım. Tabii sadece onun yanında. Yine de bana karışmıyor. İlk buluşmamızda şortluydum. Beni o şekilde tanıdı sonuçta. Geçen gün elbise giymiştim, bir yerde oturuyorduk. Karşımızda da kalabalık bir erkek grubu vardı, montunu çıkardı verdi(benim de montum vardı ama o kendisininkini vermek istedi), "bakmıyorlardır ama ben yine de rahatsız oldum" dedi. Onun açısından bakınca o da haklı tabii. Kız arkadaşına bakılmasından hoşlanmaz. Kıyafete karışılmasa da bu tarz sahiplenmeler olabilir diye düşünüyorum.

Benm esimde ayni oyle kisa etek gymeme izin vermez ve tayta fitil olur :) ama dar kot elbise kalem etek faln onlara karismaz makyajmada bazen laf eder ama ben birak allah askina der gne surerim alisirsin zamnla ama inan ilerde torpulenir falan hepsi hikaye degismiyolar sen alistir brz

Bizimki de makyajsız, bol eşofmanla falan görse kanka muamelesi yapıyor. Aahhah

İste her eşini kıskanan erkeğe de kişi kendinden bilir işi diyip direk yaftalamakta ne kadar doğru bilemedim

Kadın ve erkek doğası aynı olsaydı yazdığınıza katılabilirdim.Ama kadın ve erkek doğası yaratılış gereği tamamen farklı.Biz kadınlar bir erkeğe yakışıklı yada çekici geldiği için bakıyorsak erkeklerde bu durum tamamen farklı işliyor makyaj yapan,mini etek giyen yada herhangi bir şekilde dikkat çeken hatta bunların hiçbirini yapmayan her kadına bakabiliyorlar.Hiç sokakta yürürken erkeğin kalçasına bakan bir kadın gördünüz mü?yada sevgilisine dar pantalon giyme diyen bir kadın ?onun için bence kadınla erkeğin kıskançlığı karşılaştırılamaz kadın genelde seviyorsa kıskanıyor erkek ise hükmetmek için.

Gercekten doğru söylüyor sunuz ama denedim defalarca ona inat aldırdım ama olmadı resmen dedi kasların ince olunca benim midem bulanıyor bakamıyorum dedi çok çirkin oluyor senin boyle güzel oluyor dedi bende artık tamam dedim eğer tirkan larına oje sürür sen de elinden asla bir şey yemem dedi nefret ediyor makyajdan ruj filan asla sadece parlatıcı ben de gercekden istemiyor diyerek yapmıyorum

kasların ince olunca benim midem bulanıyor bakamıyorum dedi çok çirkin oluyor senin boyle güzel oluyor dedi
Midesi mi bulanıyormuş? Yalanlar, anan ölsün yalanlar...

Kendisinin ne kadar mide bulandırıcı olduğunun farkında değil o zaman.

benimde eşim kıskanç ama benim yanımdayken giyin diyor makyajda yapabilirsin diyor(abartısız olmak şartı ile) fakat o yanımda yokken yani işe falan gelirken dar bişey asla izin vermez saten kapalıyım genelde bol giyinirim . kısacası onunlayken sıkıntı yok ama ben yokken herşeyi kararlı yap diyor. siz ne zamandır berabersiniz zamanla aşılıyor ben nişanlıyken nefes aldırmıyordu nasıl geçicek bu adamın kıskançlığı diyordum o güven oluştuğunda emin ol hersey bambaska

Ben artik isyan ettim zaten. Olmuyor diye ama herkes boyle bi sebebteb evlilik mi bitirilur diyor. Mutsuzum çünkü kendim degilim

Biz daha sevgiliyiz şimdiden bunlari istemddigini belirtti ayni seyleri bende onu cok sevdigim icin sorun olmayacagini söyledim , seni cok seviyor bu sekilde düşün ve mutlu olmak icin birseyler ara bu sekilde olmaz takarak hayatbsurmez

Kısıtlanmaktan memnun olan ne kadar çok kadın var.
Çok şükür kıskanıyor diyorlar. İyi ama rahat etmediğiniz ve istemediğiniz bir kıyafetle ne kadar mutlu olabilirsiniz?
Ben çoğu evli kadının kilo almasını bile buna bağlıyorum. Nasılsa istediğini giyemiyor o zaman dikkat etmeme gerek yok diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…