Kiskanc es

Hayır değil giyimime karışmaz makyajıma karışmaz karıştığı tekşey ruj sürmemi istemez sadec ten rengi ruj sürmeme izin verir onun dışında hiç birşeye karışmaz, ha çok dar birşey gidiysem müdahale eder çıkar, giyme demez ama o sanki biraz dar olmuş der o kadar.

Benim eşim yerine göre giyindiğim de asla sesini çıkarmaz ama içten içe mini etek giyinmeme karşı olduğunu biliyorum. Eğer kendisi bakmasa kadınların popolarına sana erkekler bakar demez ama bunu biliyorum. Bence her dediğini yapma yarın bir gün daha da ilerletebilir durumu, oje sürme, kısa kollu da giyinme, pantolon giyinme, bol etek giyin, hatta kapan..

Eşim aşırı kıskanç.. Keza bende çok kıskancım. Anlaşıp gidiyoruz :))

Ilk evlendiğimizde balkona bile çıkamazdım zamanla geçti bu tip huyları. Tesettürlüyüm yine de giydiklerime karışırdı zamanla oda geçti. Şuan ne giysem karışmaz gittiğim yerlere karışmaz ama ölçülerimiz var. Bende kıskanç olunca eşime pek birşey diyemiyorum açıkcası.

Bazıları zamanla düzeliyor. Eşimin abileride hep böyleymiş annesi hep böyle yetiştirmiş zamanla değişmişler. Sizin eşinizin değişip değişmeyeceğini bilemem bunu siz bilebilirsiniz.

Ben ne istediysem giydim ufak ufak göze batmadan istediğim herşeyi yaptım zamanla alıştı oda bana.

Bide eşim geçmişinde aldatılmış bu onu çok etkilemiş beni boğmasının tek nedeni buydu zamanla anladı ona olan sevgimi büyük ölçüde değişti. Geçmişinde böyle bir olay yaşamış mı acaba ?

Size bir nevi katılıyorum evet ama herkes aynı değildir yine de,evet ben gayet eşimi sevdiğim için kıskanıyorum ama erkeklerin aksine kadınlarda da hükmetme isteği var,ve kadınların aksine erkeklerde sevdiği için kiskaniyorlar hepsi hükmetmek için değil sonuçta.ama sırf kıskanıyor diye(aşırıya kacmamak kaydıyla) amaann iste kişi kendinden bilir işi diye yapıştırıyoruz bana bu yanlış geliyor

Giyinmeyi, süslemeyi, kendime bakmayı severim doğum iznindeyim evde bile bir eyeliner çekerim gözlerime kendimi iyi hissediyorum. Eşim de benimle tanıştığında da evlenme yoluna girerken de biliyordu, bir rahatsızlığı da olmadı hiç. Sizi siz olduğunuz için kabul eden birisiyle evlenin

Bence normal değil kendi böyle şeylerden haz alıyor demek

valla benimki kıyafet konusunda hiiiç kıskanç değil. çok rahat. alışveriş yaparken ben pantolon bakarım adam şort bakar. bekarken anamın evinde giyemiyodum sırf kavga etmemek için evlendikten sonra artık vuhuuuu. tatilde üstsüz filan güneşlenebilirim yani haha

Arkadaşlar sevgilim kıskanmıyor şimdi sevmiyor mu oluyor? Gerçi bende onu kıskanmıyorum galiba ilişkimi gözden geçirmem lazim

Ben kiskanmiyorum ben sadece benimle ilgilenmezse bozulurum o kadar. Ne yapmaliyim sizce. Degisecegini sanmiyorum. Inadina gidip o pantolonu almak istiyorum. Bosanmaui aklimdan cok gecirdim ama ailem icin susuyorum. Maddi gucumde var bagimli da degilim. Ama bu kisitlamalar beni boğuyor. Yasama istegim kalmadi resmen

Bende kilo aldim ama dun bu olaydab sonra zayiflamaya karar verdim çünkü bana kilolu oldugum icin dar paca pantolon giymemem gerekiyormus gibi davraniyormus zayiflayip giyerim o zaman

Daha beterleri var ama törpülemeye bak derim taviz verdikçe daha çok abartacak çünkü :)

bizde 9 aylık evliyiz 8 sene de sevgililik dönemimiz oldu. :) pantolon üst falan giymeme karışmaz ama tayt ta ve önü açık üsteri giydirmezz kendileri. tabiki izin verseydi bende giymezdim. her erkek farklı ama sırf bunun için kırma eşini derim.

Ya ben de eşim de kıskanç değilizdir. Fakat bir yere gittiğimiz zaman biri baksa hemen sahiplenme tavırlarına girer. 4 sene oldu galiba, kaşımı alıyorum ne gerek var saçma sapan şeylerle uğraşıyorsun gibi saçma sapan bir cümle kurdu. Şöyle bir baktım adama, bakışımdan anlamış olacak ki saçmaladığını fark etti. Sanırım dönemsel bir şey. O sıralar acayip bakımlıydım, çok geziyordum. Kıyafetlerime, gezmeme karışmıyordu -ki o dönem şort, mini etek giyiniyordum, her gün kızımla havuza iniyorduk bikini giyiyordum vs. Oturduğumuz çevre rahat bir çevreydi. Ne alaka diyeceksiniz, ben dikkat ederim böyle şeylere. Oturduğum yer giyim kuşamımı kaldıramayacak bir yerse kendimden çok ödün vermeden dikkat ederim. Geçen çarşamba kaş bıyık alıyorum, gördü napıyorsun, dedi. Kaşlarımı bıyıklarımı alıyorum, dedim. Şöyle eğilip bir baktı. "Vallahi biraz daha almasaymışsın sakalların bile çıkabilirmiş," dedi. Bu da galiba bu aralar kendine pek bakmıyorsun deme şekliydi. Ormantik herif bak sinir oldum şimdi.

Ay hazır çok geçmemiş üstünden 7 aylık bir evlilik, çok taviz verme.
Mini etek giydirmiyor der gibi söylüyorsun siyah dar paça pantolon ne alakadır yani.
Allah yardımcın olsun.

Bende kilo aldim ama dun bu olaydab sonra zayiflamaya karar verdim çünkü bana kilolu oldugum icin dar paca pantolon giymemem gerekiyormus gibi davraniyormus zayiflayip giyerim o zaman
Sorun sadece kilo vermen değil güzel kadın...
Sorun bu adamın sana böyle hükmetmesi.
Kendi sınırların olmalı, kendi istek ve arzuların.
Seni sevdiğinden falan değil bu tripler. Seven insan eşine ve isteklerine saygı duyar.

Dar paca kotlara cok sinir oluyo cok defa attı kotlarimi. Tekrar aldim yani giyiyorum ama ne zaman takılcagi belli olmuyo tayt zaten hak getire.

Aaa ayni biz ama bizde söyle bir şey var bazen birlikte seçtiğimiz bir şeyi daha sonra bakıp bu ne ya çok kötü felan diyor
Bazen ise giydiğimde aaa çok güzel olmuşsun aşkım diyor

dıkkat ederim zaten bol gıyınırım.karışacak birşeyı kalmıyor.ama makyaj yapmama izin vermıyor sağolsun.çok güzel oluyormuşum 7 senedir makyaj nedır bılmem.genç kaldım sayesınde tertemız cıldım var =)

sende ona göre davranırsın.başta boyle kabul ettıyse neden sonra değişiyor.mesela bazı bayanlar oyle pantalon gıyıyor kı edep yerlerı hepten besbelli oluyor hiç dıkkat etmıyorlar iğrenç görunuyor ,bazıları oyle gıyorkı ne güzel yakışmış dıyosun..abartılımı gıyıyosunuz pantalonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…