- 6 Aralık 2017
- 6.455
- 6.576
- 198
- Konu Sahibi Minamini3232
-
Hayır değil giyimime karışmaz makyajıma karışmaz karıştığı tekşey ruj sürmemi istemez sadec ten rengi ruj sürmeme izin verir onun dışında hiç birşeye karışmaz, ha çok dar birşey gidiysem müdahale eder çıkar, giyme demez ama o sanki biraz dar olmuş der o kadar.Merhaba kk ailesi. Bir sey sormak istiyorum. Sizin de esiniz cok kiskanc mi ve ne boyutta. Benimki siyah dar paca pantolon giydirmiyor. Makyaj yaptirmiyor yapinca palyaco gibi olmussun diyor. Sifir kollu bisey zaten giyemiyorum. Sifon gömleğe transparan diyor. Neymis popom buyukmus dar pantolon cok belli ediyormus erkekler bakarmis. Cok yoruldum bu kiyafet olayindan artik. Siz de durumlar nasil. Cekilecek dert degil sanki. Beni onceden tanıdığı gibi kabullenmiyor bi turlu 7 aylik evliyiz.
Size bir nevi katılıyorum evet ama herkes aynı değildir yine de,evet ben gayet eşimi sevdiğim için kıskanıyorum ama erkeklerin aksine kadınlarda da hükmetme isteği var,ve kadınların aksine erkeklerde sevdiği için kiskaniyorlar hepsi hükmetmek için değil sonuçta.ama sırf kıskanıyor diye(aşırıya kacmamak kaydıyla) amaann iste kişi kendinden bilir işi diye yapıştırıyoruz bana bu yanlış geliyorKadın ve erkek doğası aynı olsaydı yazdığınıza katılabilirdim.Ama kadın ve erkek doğası yaratılış gereği tamamen farklı.Biz kadınlar bir erkeğe yakışıklı yada çekici geldiği için bakıyorsak erkeklerde bu durum tamamen farklı işliyor makyaj yapan,mini etek giyen yada herhangi bir şekilde dikkat çeken hatta bunların hiçbirini yapmayan her kadına bakabiliyorlar.Hiç sokakta yürürken erkeğin kalçasına bakan bir kadın gördünüz mü?yada sevgilisine dar pantalon giyme diyen bir kadın ?onun için bence kadınla erkeğin kıskançlığı karşılaştırılamaz kadın genelde seviyorsa kıskanıyor erkek ise hükmetmek için.
Bence normal değil kendi böyle şeylerden haz alıyor demekMerhaba kk ailesi. Bir sey sormak istiyorum. Sizin de esiniz cok kiskanc mi ve ne boyutta. Benimki siyah dar paca pantolon giydirmiyor. Makyaj yaptirmiyor yapinca palyaco gibi olmussun diyor. Sifir kollu bisey zaten giyemiyorum. Sifon gömleğe transparan diyor. Neymis popom buyukmus dar pantolon cok belli ediyormus erkekler bakarmis. Cok yoruldum bu kiyafet olayindan artik. Siz de durumlar nasil. Cekilecek dert degil sanki. Beni onceden tanıdığı gibi kabullenmiyor bi turlu 7 aylik evliyiz.
Kısıtlanmaktan memnun olan ne kadar çok kadın var.
Çok şükür kıskanıyor diyorlar. İyi ama rahat etmediğiniz ve istemediğiniz bir kıyafetle ne kadar mutlu olabilirsiniz?
Ben çoğu evli kadının kilo almasını bile buna bağlıyorum. Nasılsa istediğini giyemiyor o zaman dikkat etmeme gerek yok diyorlar.
Anan ölsün iyiymiş bayagaMidesi mi bulanıyormuş? Yalanlar, anan ölsün yalanlar...
Kendisinin ne kadar mide bulandırıcı olduğunun farkında değil o zaman.
Sorun sadece kilo vermen değil güzel kadın...Bende kilo aldim ama dun bu olaydab sonra zayiflamaya karar verdim çünkü bana kilolu oldugum icin dar paca pantolon giymemem gerekiyormus gibi davraniyormus zayiflayip giyerim o zaman
Dar paca kotlara cok sinir oluyocok defa attı kotlarimi. Tekrar aldim yani giyiyorum ama ne zaman takılcagi belli olmuyo tayt zaten hak getire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?