kıskanç eşlerin hanımları buraya...

Benimde eşimle nişanlıyken böyleydi artık sık boğaz ediyordu bu sefer bende onun yaptığının aynısını ona yapmaya başladım o bana ne soruyorsa bende aynısını ona soruyordum bi zaman sonra neyseki anladı da bıraktı bu huyunu şimdi zorlamıyor bu kadar.Kıskanması bi yere kadar da böyle didik didik edilmek insanı bunaltıyor ya.

Son düzenleme:
benimki de kıskaç ama ben şarlayınca durduruyo kendini...mesela
yalnız başıma elbette her yere giderim ama mutlaka ben bırakayım mı diye sorar...kuaföre bile bırakır gelir alır.
yaşadığımız yer küçük bir ilçe olduğundan giydiğime karışır abartı makyaj yaptırmaz ama memleketim ankaraya gidince aslaaa karıştırmam..gece 11 de bile eve dönmeme bir şey demez.
arabanın camlarını filmletti ki ben kullanırken kimse bakmasın diye..
yolda yürürken sürekli insanların bana bakıp bakmadığını kontrol eder...12 yaşındaki ergenleri bile uyardığı olmuştur ne bakıyon leeen diye:) ama buna karşılık erkek lisesinde öğretmenlik yapmama bir halt da diyemez malum devlet memuruyum:)
iş arkadaşlarımla mutlaka gelir tanışır...eğer adam eli yüzü düzgün bir tipse adamdan kesinlikle nefret eder..
annem kardeşim misafirim geldiğinde ilgiyi üzerine çekmek için her türlü numarayı yapar.
fakat asla telefonumu bilgisayarımı kurcalamaz.
elimi bir dakika bile bırakmaz...bazen daraltır..oturup kalkarken sürekli beline dikkat et der:)

benimkisi bi değişik kızlar...ne olduğunu ben de çözemedim. fakat bekarken herkesten her şeyden kıskandığı zamanlar oldu ve ben terketmeye kalkınca azcık toparlandı.

sizin yine eşleriniz öyle benim sevgilim kocam olma yolunda ilerliyor gerçi ruh hastası bence..

Son zamanlarda KK da feminist damarlarımı kabartan içime Duygu Asenalar kaçırtan konular açılıyor.

Bir milim uzamış tüyü için kocasının karşısına çıkmaktan utanan mı dersin? kocası yatakta pozisyon beğenmeyip kocasını memnun edecek pozisyonlar arayan mı dersin? kocasının hastalık boyutundaki kıskançlıklarını normal görüp kocam beni çok sefiyo diye dolanan Polyannalar mı dersin?

Biz bu dünyaya adamları memnun etmeye mi geldik? siz hiç bir adamın hanımımı nasıl mutlu ederim diye akıl danıştığını gördünüz mü? neden bu kadar taviz veriyor kadınlar. Taviz tavizi doğurur.

Yukarıda nikini hatırlamadığım arkadaş boşanmanın artmasını bile kadına bağlamış. Kadınlar kendinden ödün vermediği için tek başına büyüyen çocuklar falan demiş. Kadınların fedakarlığından bahsetmiş. Kadınlar hep alttan alıp idare edip evliliği devam ettirmeli. Ne de olsa yuvayı dişi kuş yapar di mi? Bu kadar çok şiddet mağduru kadın varken artık bunun değişmesi gerekmiyor mu?

ne yaptınız nereye gıttınız, gıttığiniz cafede çok erkek varmıydı falan filan kıskançlık değilde ne bu?

yıllık evliyim bi kere dışarı tek çıkmamışımdır ya annemle ya kayınvalidemle(o da izinle yani) yada eşimle bunun haricinde kapıdan adım attığımı bilmem...

Şaka yapıyorsunuz değil mi? Bekçi mi dikiyor basınıza bir de sokağa cıkarken.... Anneniz de buna sesini cıkarmıyor mu?

Şoklardayım

Son düzenleme:
Bazi kadinlar kiskanilmak
ve guvenilmemek kelimelerini birbirine karistirip,
kavram kargasasi yasiyor sanirim...

Son düzenleme:

evlenince kendi kişiliğin kalmıyor mu?

Kişiliksiz misiniz yani siz? ya da sizi kırmayım şöyle diyim..: evlenince kendi kişiliğinizi silip eşinizin kişiliğini mi kabul ettiniz?

Neden? Sizin kendi aklınız mantığınız yok mu?Siz robot musunuz?

Ama haklısınız..evlendim tek başıma sokağa çıkmam ne olcak çok değil ki..diyebildiğinize göre ve bunu gayet normal görebilidiğinize göre evet sizin kişiliğin yerinde yeller esiyor bence de..

Ama siz bu şekilde çok mutlusunuz belli diyck birşey yok..:44:

yıllık evliyim bi kere dışarı tek çıkmamışımdır ya annemle ya kayınvalidemle(o da izinle yani) yada eşimle bunun haricinde kapıdan adım attığımı bilmem...

Bravo...Bence de çıkmayın..

Eşiniz bence bilerek izin vermiyordur çıkmanıza..

Sizin zihniyetinizdeki bir kadının (bunları övünülecek şeylermiş gibi yazdığın için, şikayet etsen anlıcam?) kaybolma, eve geri dönememe vs vs vs ..gibi ihtimalleri çok çünkü..
Başınızda biri olmadan olmaz.
Adam haklı..:)

Gerçekten siz de kişilik diye birşey kalmamış sayın arkadaşım..(sizin tabirinizle)

Silkin de kendine gel bence..

Bana kızacaksın biliyorum ama gerçek bu..sen kabul etsen de etmesen de..

Son düzenleme:

valla canım aynen benim eşimi anlatmışsın...
inanaılmaz kıskançtı,ben çalışmadığım için evden dışarı çıkmamı bile istemezdi...gerçi şimdiki aklım olsa,daha faklı davranırdım...
erkeklere bu kadar taviz verilmeye gelmiyor,verdikçe istiyorlar...azcık onlara bizimde insan oldumuzu fark ettirmek gerek

eşimmmmm

ablasına giderken,evden çıktım,ablana geldim die msj atardım...
ablası 2 sok. arkada oturuyordu...
evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım,boyum kısa olduğu için yusyuvarlak oldum,eşim baya uzundur benden
ama kıskançlığı hiç azalmadı.
eşime,bırak artık yakamı top gibi oldum zaten dedim
ama geçmedi,arabayla giderken arabadan dışarı bakıyorum kaldırımdada gençler oturuyordu,sen nie o tarafa bakıyosun,neye bakıyosun die tartışırdı benimle,bende altta kalmazdım saydırırdım,sonunda da kendisi gelir barışırdı...
hatta bi gün yolda yürüyoruz,karşıdan bi genç geliyor aslında yüzüne direk bile bakmadım bile insan direk bakmasada karşıdan gelenin genç mi yaşlı mı vs. oldunu anlarya ...ben anladım bakmadım adam geçince eşim beni durdurdu...
-sen onu tanıyomusun
-kimi
-yanımızdan geçen adamı
-hayır tanımıyorum
-sana bakıyordu tanımış gibi
-hayır tanımıyorum
-nie bakıyodu o zamn
-ya o bana bakıyo olabilir ama ben ona bakmadım,önemli olan benim bakıp bakmadığımdır,ben ona baktım mı
-evet baktın

bu evet kelimesini beni çıldırtmıştı
bizim evliliğmizin 1 senesi çok kötü idi,sürekli tartışırdık küserdik ama hatalı olan kendisi olduğu için hep o barışırdı....

canım bu derdiin tek ilacı zaman,zamn geçtikçe aşırı kıskançlıkları azalıyo...
bide birbirinizi tanıdıkça,güvenmeyi ögreniyosun...güven çok önemli,buda zamanla oluyor
eşim şuanda da herzamn çok dikkatlidir,üstüme başıma ,oturmama kalkmama,özellikle dikkat eder...
uzak bi yere giticeksem kesinlikle haber veririm
ama en azından eski paronayaklıkları yok..
seviyosan sabır etceksin....

Son düzenleme:

sen olayı tamamen yanlış anlamışsın canım
o araba mevzuu hani hamileler görüntü kirliliği ya
eşlerinin arabalarıyla belli bi zamandan sonra GEZDİRİLEBİLİRLER ya
ondan bahsediyor arkadaş

rahatsız oluyormuş adı altında gizli bir gururla anlatılır ya bunlar
olmuyor
yapıyorsunuz ama olmuyor

evet ilk yil bizde cok kavga ettik ama 2. yil kiskansada daha az dile getirmeye basladi tabi bunda benim kusmelerim ve triplerim onempi rol oynadi ewde gergin ortam istemiyo artik bebisimi
zinde dogmasiyla biraz daha ilimanlasti...kadinin fendi erkegi yendi mi ne:))))

çok kıskanılmayı sevgiyle nasıl bağdaştırıyorsunuz inanın hiç anlamıyorum......galiba siz de yaşamadan öğrenemeyeceksiniz.....benim ex de çok kıskançtı.....saat başı arardı.....nerdesin ne yapıyorsun......arkadaşlarınla görüşmeni istemiyorum vb.....heryere de birlikte giderdik......bana çok düşkün olması dışardaki yediği nanelere engel değildi işte.......hatta bazen kendini kamufle etmek için bu kadar kıskançlık gösterileri yaptığını düşünüyorum

bende kıskanç kocaların eşlerini kıskanıyorum bahanesıyle yalnızlaştırıp üzerlerindee daha ıyı baskı kurabılmek için bı nuumara olduğunu düşünüyorum

Aman tanrım bunlar gerçek mi
Nasıl dayanıyorsunuz buna ?
Ondan önce sizin hiç mi hayatınız olmadı ?

Şaka yapıyorsunuz değil mi? Bekçi mi dikiyor basınıza bir de sokağa cıkarken.... Anneniz de buna sesini cıkarmıyor mu?

Şoklardayım

sizin gözünüzde böyle insanlar kör cahil asalak felan olarak geçiyorda olsa kusura bakmayın ama öyle bi durum gayet 4 yıllık üni mezunu sosyal çevresi gayet iyi olan biriyim üstelik kimsenin kişiliksizliği yada kişiliği sizi ilgilendirmezz bu bnm hayatım ve ben çok mutluyum bi daha olsa eşimle evlenirim pardon ama konuyu açan ben değilim derdim de var demedim siz konu sahibiyle ilgili yorum yapın sizin yaptığınız yorumlar hakarete giriyor biraz daha dikkatli yorum yapın ben mutluyum eşim mutlu size ne yani ben kimseden akıl istemedim dikkatinizi çekerim ben bu hayatı bile bile isteyerek kabul ettim baştan herşey konuşuldu ve ben eşimi çok seviyorum o da beni aramızda sonsuz bi guven var ama böyle olması gerekiyor siz böyle bi hayat seçmezsiniz olur biter üstelik anneme ne bu benm hayatım evliliklere aileler karışmamalı en doğrusu bu olsa gerek üstelik kendime de gelicek bi durum yok

anneme ne bu benm hayatım evliliklere aileler karışmamalı en doğrusu bu olsa gerek üstelik kendime de gelicek bi durum yok

emin ol sorun zaten burda başlıyor
artık nasıl yetiştiriliyorsanız bunu normal kabul ediyorsunuz

büyük konuşuyorum arkadaş büyük konuşuyorum
canımı dişime taktığım tek başıma büyüttüğüm yemeyip yedirdiğim kızım benimle görüşmek için elalemin adamından izin alacak
vallaha da billaha da o saatten sonra öyle bir kızım olmaz
istediği yere kadar yolu var defolur gider

Son düzenleme:

baştan beri dikkatli okusanız böyle yorum yapmazdınız zaten anneme izinle gidiyorum demedim farkındaysanız lütfen doğru okuyup öyle yorum yapın hatta hiç yapmayın lütfen çünkü konu bnm değil ben kimseden akıl yorumda beklemedim şikayette etmedim ortada ne bi dert nede bi akıl alma durumu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…