- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 373
- 34
- Konu Sahibi asliemiroktay
-
iyi de bunda birşey yok ki..
Soraacak tabii..insan meraktan sorar yine sorar..tabii detaylar vardır bilemem sadece bu paragrafa göre yazdım..
üzgünüm ama senin eşin kıskanç falan değil...Kıskanç erkek öyle cafeye falan yollamaz eşini, pazara bile tek göndermez.
Sen kafana göre gezmişsin arkadaşınla..Normali de bu..
Gelince de..ne yaptınız nereye gittiniz? diye sorması da gayet normal..
---------------------------
Bu arada..eşim dışarı çıkarmıyor, arkadaşıma alışverişe bile yollamıyor..diye söyleyen ama bundan da gizli gizli gurur duyan(hani beni çk seviyor da kıskanıyor anlamında) kadınları da hiç anlamıyorum..
kusurabakmayın da eşiniz sizin yaşamınızı kısıtlıyor..Siizn hiç kendinize saygınız yok mu?
Ne demek bakkala bile birlikte gideriz elimi bırakmaz? Aman bravo..ne güzel..
Bakkala bile yalnız gitmesine izin verilmeyen ve buna da ses çıkarmayan ,belki de bundan gurur duyan kadınlar: siz bir birey misiniz yoksa bir robot mu?
Bence aklınızı başınıza alın da, eşinize sizin de koskoca ,aklı başında bir birey olduğunuzu hatırlatın..
Yoksa ..ay benim ki markete bile yollamaz beni..deyip ses çıkarmayıp oturmakla, sadece kendinizi aşağılatıp komik duruma düşüyorsunuz ..
sözüm meclisten dışarı...
yıllık evliyim bi kere dışarı tek çıkmamışımdır ya annemle ya kayınvalidemle(o da izinle yani) yada eşimle bunun haricinde kapıdan adım attığımı bilmem...
bencee çok farklı bakıyoruz zaten çünkü ben karşılıklı saygıdan bahsediyorum sevgiden bahsediyorum siz yanlış anlıyorsunuz bişeylerden taviz verilmezse evlilik yürümez canm işte sonra 2 ayda boşananlar felan ooo daha neler neler hayatını birleştiriyorsun kolay değil tabi bazı zor yanları olur kaldıki kmar değil aldatma değil içki değil peki eşiniz her akşam dışarı çıksa geç gelse siz kıskanmazmısınız yada bozulmazmısınız bizim böyle bi durumumuz bile yok bi eksi yanı yokki beni el üstünde tuttuktan sonra saddece dışarı ıkmıcam tek başıma bence çok değil çünkü ben her gece dışardayım hemde sevdiğim adamla zaten eşim beni sınırlandırmasa bile insan evlenince eşiyle vakit geçirmek ister daha çok burda da okuyoruz baana göre problem değil allah dağına göre kar verirmiş umarım evli değilseniz sizi kısıtlıcak biriyle evlenmezsiniz üstelik evlenince kendi özgürlüğün veya kişiliğin çok kalmıyor ister istemez bişeylere ayak uydurmak zorunda kalıyorsun erkekte olsan öyle kadında olsan öyle bence boşanmalar bu yuzden artıyor kendi özgürlüğüm kişiliğim derken fikir çatışması oluyor sonuç tek buyuyenn çocuklar[/CENTER]
yıllık evliyim bi kere dışarı tek çıkmamışımdır ya annemle ya kayınvalidemle(o da izinle yani) yada eşimle bunun haricinde kapıdan adım attığımı bilmem...
2 yıllık evliyim eşim çok kıskanç, kıskanclığı koreltmek mumkun mu? 4 aylık bebeğim var sanki biraz azalma var gibi ama yine de çok yoruyo beni... o pantolon dar,rujun çok olmus, apartmana gırerken kımınle karsılastın ne konustun, iş ortamı zaten dıdık dıdık edılıyo herseyı sorup öğrenmek istiyo,çarşıya çıkınca hangi magazalara girdin mağzacı bayan mı erkek mi vss bırsuru soru ve sonunda benım patlayıp bagırıp çağırmam...(bu huyu harıcınde eşim dort dortlük ama bunu nasıl duzeltıcem bılmıyorum)...
Bravo...Bence de çıkmayın..
Eşiniz bence bilerek izin vermiyordur çıkmanıza..
Sizin zihniyetinizdeki bir kadının (bunları övünülecek şeylermiş gibi yazdığın için, şikayet etsen anlıcam?) kaybolma, eve geri dönememe vs vs vs ..gibi ihtimalleri çok çünkü..
Başınızda biri olmadan olmaz.
Adam haklı..:)
Gerçekten siz de kişilik diye birşey kalmamış sayın arkadaşım..(sizin tabirinizle)
Silkin de kendine gel bence..
Bana kızacaksın biliyorum ama gerçek bu..sen kabul etsen de etmesen de..
okurken boğuluyordum,daraldım..
iyi bari nefes almana izin veriyor,buna şükür.
ama eşinin davranışları sence anormal değil mi? o olsa bile araba olmadan dışarı çıkamamak çok fazla değil mi? bu kıskançlık olamaz,eğer bu kıskançlıksa diğerleri ne o zaman.
evet ilk yil bizde cok kavga ettik ama 2. yil kiskansada daha az dile getirmeye basladi tabi bunda benim kusmelerim ve triplerim onempi rol oynadi ewde gergin ortam istemiyo artik bebisimivalla canım aynen benim eşimi anlatmışsın...
inanaılmaz kıskançtı,ben çalışmadığım için evden dışarı çıkmamı bile istemezdi...gerçi şimdiki aklım olsa,daha faklı davranırdım...
erkeklere bu kadar taviz verilmeye gelmiyor,verdikçe istiyorlar...azcık onlara bizimde insan oldumuzu fark ettirmek gerek
eşimmmmm
ablasına giderken,evden çıktım,ablana geldim die msj atardım...
ablası 2 sok. arkada oturuyordu...
evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım,boyum kısa olduğu için yusyuvarlak oldum,eşim baya uzundur benden
ama kıskançlığı hiç azalmadı.
eşime,bırak artık yakamı top gibi oldum zaten dedim
ama geçmedi,arabayla giderken arabadan dışarı bakıyorum kaldırımdada gençler oturuyordu,sen nie o tarafa bakıyosun,neye bakıyosun die tartışırdı benimle,bende altta kalmazdım saydırırdım,sonunda da kendisi gelir barışırdı...
hatta bi gün yolda yürüyoruz,karşıdan bi genç geliyor aslında yüzüne direk bile bakmadım bile insan direk bakmasada karşıdan gelenin genç mi yaşlı mı vs. oldunu anlarya ...ben anladım bakmadım adam geçince eşim beni durdurdu...
-sen onu tanıyomusun
-kimi
-yanımızdan geçen adamı
-hayır tanımıyorum
-sana bakıyordu tanımış gibi
-hayır tanımıyorum
-nie bakıyodu o zamn
-ya o bana bakıyo olabilir ama ben ona bakmadım,önemli olan benim bakıp bakmadığımdır,ben ona baktım mı
-evet baktın
bu evet kelimesini beni çıldırtmıştı
bizim evliliğmizin 1 senesi çok kötü idi,sürekli tartışırdık küserdik ama hatalı olan kendisi olduğu için hep o barışırdı....
canım bu derdiin tek ilacı zaman,zamn geçtikçe aşırı kıskançlıkları azalıyo...
bide birbirinizi tanıdıkça,güvenmeyi ögreniyosun...güven çok önemli,buda zamanla oluyor
eşim şuanda da herzamn çok dikkatlidir,üstüme başıma ,oturmama kalkmama,özellikle dikkat eder...
uzak bi yere giticeksem kesinlikle haber veririm
ama en azından eski paronayaklıkları yok..
seviyosan sabır etceksin....
Şaka yapıyorsunuz değil mi? Bekçi mi dikiyor basınıza bir de sokağa cıkarken.... Anneniz de buna sesini cıkarmıyor mu?
Şoklardayım
evlenince kendi kişiliğin kalmıyor mu?
Kişiliksiz misiniz yani siz? ya da sizi kırmayım şöyle diyim..: evlenince kendi kişiliğinizi silip eşinizin kişiliğini mi kabul ettiniz?
Neden? Sizin kendi aklınız mantığınız yok mu?Siz robot musunuz?
Ama haklısınız..evlendim tek başıma sokağa çıkmam ne olcak çok değil ki..diyebildiğinize göre ve bunu gayet normal görebilidiğinize göre evet sizin kişiliğin yerinde yeller esiyor bence de..
Ama siz bu şekilde çok mutlusunuz belli diyck birşey yok..:44:
Bravo...Bence de çıkmayın..
Eşiniz bence bilerek izin vermiyordur çıkmanıza..
Sizin zihniyetinizdeki bir kadının (bunları övünülecek şeylermiş gibi yazdığın için, şikayet etsen anlıcam?) kaybolma, eve geri dönememe vs vs vs ..gibi ihtimalleri çok çünkü..
Başınızda biri olmadan olmaz.
Adam haklı..:)
Gerçekten siz de kişilik diye birşey kalmamış sayın arkadaşım..(sizin tabirinizle)
Silkin de kendine gel bence..
Bana kızacaksın biliyorum ama gerçek bu..sen kabul etsen de etmesen de..
anneme ne bu benm hayatım evliliklere aileler karışmamalı en doğrusu bu olsa gerek üstelik kendime de gelicek bi durum yok
emin ol sorun zaten burda başlıyor
artık nasıl yetiştiriliyorsanız bunu normal kabul ediyorsunuz
büyük konuşuyorum arkadaş büyük konuşuyorum
canımı dişime taktığım tek başıma büyüttüğüm yemeyip yedirdiğim kızım benimle görüşmek için elalemin adamından izin alacak
vallaha da billaha da o saatten sonra öyle bir kızım olmaz
istediği yere kadar yolu var defolur gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?