kıskanç eşlerin hanımları buraya...

merak etme yakında edersin

valla kusura bakma ama sen kalkıp "evlilikte kişiliğin kalmayacak yoksa boşanmalar bu yüzden artıyor" türünden bir yorum yaparsan, "kişiliğini bir tarafa bırakmayan" kadınlar olarak sana cevap veririz elbette, kime vereceğiz konu sahibine mi? üstelik 4 yıllık üniversite mezunu biri olarak noktalama işaretlerini eminim bir yerlerde görmüşsünüzdür.. keşke uygulasanız azıcık..
siz eşiniz için kişiliğinizi yok etmiş olabilirsiniz ama bari tavsiye verici yazılar yazmayın bu yönde.. sizin doğrunuz geneli bağlamaz çünkü

evlilikte kişiliğin kalmayacak derken? napıcaz eşlerimize kul köle mi olucaz? insan kişiliğini yitirdiğii yerde biter zaten.

boşanmaların bu yüzden arttığını düşünmek de çok trajikomik.

merak etme yakında edersin

yeni evli değilim canım şikayet etsem şimdiye kadar şikayet ederdim... (5 yıl oldu)
kişiliğin tamamen değil ama kısmende olsa evlenince gittiğini düşünüyorum çünkü bir şekilde ayak uydurmaya çalışıyorsun karşındakine ve zaman zaman tabi ki yapmam dediğin şeyleri yapıyorsun.yazının tamamını okursanız daha iyi anlarsınız benim kastettiğim buydu ama sanırım yanlış anladınız ayrıca ben kimseye tavsiye vermedim bu konuda eşinize şöyle davranın böyle yapın demedim farkındaysanız herkesin kendi hayatı allah kimseye çekemeyeceği kaldıramayacağı dert vermezmiş yani dağına göre kar verirmiş

"evlilikte ev halleri" konusundaki yorumlarınızı da okumuştum. Aklıma direkt stepford kadınları filmleri geldi...

Tamamen kocişin isteklerine göre programlanmış gibisiniz.

Erkek üye olduğunuzu düşünüyorum...

Son düzenleme:
evlilikte kişiliğin kalmayacak derken? napıcaz eşlerimize kul köle mi olucaz? insan kişiliğini yitirdiğii yerde biter zaten.

boşanmaların bu yüzden arttığını düşünmek de çok trajikomik.

eşim bana kul köle oluyorsa olurum canm o benim problemim sen olmazsın olur biter sen öyle yap demedim farkındaysan ben kişiliksiz olalımda demedim uyum sağlamaya çalışalım dedim eşiniz sizin için hiç mi birşeyleri kabul etmiyor yada siz? benim demek istediğim bir yerlerde orta yolu bulalım bu yüzden ayrılıklar oluyor dedim her iki tarafta her konuda zıt yerlerde durup kendinden taviz vermezse ne kadar sürer bir evlilik?

"evlilikte ev halleri" konusundaki yorumlarınızı da okumuştum. Aklıma direkt stepford kadınları filmleri geldi...

Tamamen kocişin isteklerine göre programlanmış gibisiniz...

evde yaptıklarım kendi içimden geldiği için bakımlı olmanın neyi kötü allah aşkına paçoz paçoz oturmak mı hoş oldu yani şimdide? ne alaka kocam istemiş ben istiyorum içimden geliyor ben böyleyim evlenmedende böyleydim şimdide böyleyim

Benim anlamadığım şey eşiniz bu kadar kıskançsa internete girmenize nasıl izin veriyor,asıl tehlike camdan bakmakta değil internette bence,bir çok kadın erkek eşlerini buradan aldatıyor değil mi? siz şimdi buraya girdiğinizde face den şurdan burdan birileriyle arkadaşlık kursanız eşiniz nerden bilecek,geçmişi silersiniz..peki pencereden baktırmayan adamın aklına bu gelmiyo mu :44::44:..biraz tuhaflık var bunda..

Ben size ne cahil dedim ne kisiliksiz. Annemize refakat etmemiz gereken su yaslarda esimizin esaretinden onlarla kurtulmamız enteresan geldi bana. En cok şaşırdığım şey ise sizin bunu normal birşeymis gonı anlatmanız. Sizin o bahsettiginiz sosyal cevre eşinizin çizdiği çember aslında.

yıllık evliyim bi kere dışarı tek çıkmamışımdır ya annemle ya kayınvalidemle(o da izinle yani) yada eşimle bunun haricinde kapıdan adım attığımı bilmem...

Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın ama gecen sene gene böyle bir kıskançlık konusunda sizin anlattıklarınızın aynısını anlatan bir üye vardı. Eşi istemiyor diye dizi seyretmek istediği halde seyretmiyordu. Tuvalete giderken izin alıyordu. Eşimin istediklerini yaptıgım için cok mutluyum. Kadın dediğin böyle olur, erkeğin sözünden çıkmaz tarzı konuşuyordu. O üye siz misiniz merak ettim. O da yaşadığı bu gönüllü köle hayatından inanılmaz mutluydu çünkü.
Gerçi hala anlamıyorum bir insan tuvalete giderken aldığı izne nasıl sevinebilir ki?

Benim kuzenimde dugununde iccamasirinin askisi hafif gozuktu diye ic camasirini gelinligine diktiren bi adamla evlendi(evet hos degildi askisiz alinmasi gerekiyordu ama tepki cok buyuktu)ve ben 17 yasindayken bile farkindaydim o adamin normal olmadigini da o buna 'beni cok kiskaniyor,bu ne ki heryere izin alip gitmek zorundayim'diye kikirdemisti ve sonu 2 sene sonra dayaklar ve bosanma sebep 'cok kiskancti kapi disari cikamiyordum perde acamiyordum' bu arada ikiside lise mezunuydu en azindan!

siz bu eşleri toplayın bir adaya götürün. psikologlar yardımıyla tam 1 sene her gün terapi yaptırın.
yoksa hayatlarınız kabus.

Son düzenleme:

sanırım arada ona da izin çıkmıyordu belki de sevinci o yüzdendir

Son düzenleme:
siz bu eşleri toplayın bir adaya götürün. psikologlar yardımıyla tam 1 sene her gün terapi yaptırın.
yoksa hayatlarınız kabus.

bizim için öyle okym, onlar için çok normal çünkü birbirlerine kul-köle olma durumları var (o ne demekse).. ne kimse bana kul olsun ne de ben kimseye.. ama rahat rahat bir vitrin bakayım, kardeşimle alışverişe gideyim, arkadaşlarımla buluşayım.. hava almak için akşamları "kocişimin!!" gelmesini beklemeyeyım..

bir de böyle yaşayanlar üniversite mezunuyuz demiyorlar mı okumanın da bir esprisi yok artık, kanıtlandı bu forum aracılığıyla

Son düzenleme:
benım kocam çok kıskançççç demenın benım kocam benı çok sevıyor demek sanan kadınlar olduğunu düşnüyorum artık

bi arkadaşım kocasının onu çok kıskandığından söz edıp duruyor ama facede bı wcye gıderken fotosu yok onun dışında 30 yaşındakı kadın ergenler gibi ayna karşısına geçip her gun 20 tane resım çekınıp koyuyor bu kıskanç koca bu arada nerde acaba

çok yaşa emii

vallahi iyi sabır var sizde kıskanç eşle alakalı , ya ayrılacaksın yada yıllarca tahamül edeceksln,

Dogru soze ne denir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…