- 9 Mart 2011
- 12.510
- 11.263
- 498
- Konu Sahibi asliemiroktay
-
baştan beri dikkatli okusanız böyle yorum yapmazdınız zaten anneme izinle gidiyorum demedim farkındaysanız lütfen doğru okuyup öyle yorum yapın hatta hiç yapmayın lütfen çünkü konu bnm değil ben kimseden akıl yorumda beklemedim şikayette etmedim ortada ne bi dert nede bi akıl alma durumu var
baştan beri dikkatli okusanız böyle yorum yapmazdınız zaten anneme izinle gidiyorum demedim farkındaysanız lütfen doğru okuyup öyle yorum yapın hatta hiç yapmayın lütfen çünkü konu bnm değil ben kimseden akıl yorumda beklemedim şikayette etmedim ortada ne bi dert nede bi akıl alma durumu var
valla kusura bakma ama sen kalkıp "evlilikte kişiliğin kalmayacak yoksa boşanmalar bu yüzden artıyor" türünden bir yorum yaparsan, "kişiliğini bir tarafa bırakmayan" kadınlar olarak sana cevap veririz elbette, kime vereceğiz konu sahibine mi? üstelik 4 yıllık üniversite mezunu biri olarak noktalama işaretlerini eminim bir yerlerde görmüşsünüzdür.. keşke uygulasanız azıcık..
siz eşiniz için kişiliğinizi yok etmiş olabilirsiniz ama bari tavsiye verici yazılar yazmayın bu yönde.. sizin doğrunuz geneli bağlamaz çünkü
merak etme yakında edersin
valla kusura bakma ama sen kalkıp "evlilikte kişiliğin kalmayacak yoksa boşanmalar bu yüzden artıyor" türünden bir yorum yaparsan, "kişiliğini bir tarafa bırakmayan" kadınlar olarak sana cevap veririz elbette, kime vereceğiz konu sahibine mi? üstelik 4 yıllık üniversite mezunu biri olarak noktalama işaretlerini eminim bir yerlerde görmüşsünüzdür.. keşke uygulasanız azıcık..
siz eşiniz için kişiliğinizi yok etmiş olabilirsiniz ama bari tavsiye verici yazılar yazmayın bu yönde.. sizin doğrunuz geneli bağlamaz çünkü
evlilikte kişiliğin kalmayacak derken? napıcaz eşlerimize kul köle mi olucaz? insan kişiliğini yitirdiğii yerde biter zaten.
boşanmaların bu yüzden arttığını düşünmek de çok trajikomik.
"evlilikte ev halleri" konusundaki yorumlarınızı da okumuştum. Aklıma direkt stepford kadınları filmleri geldi...
Tamamen kocişin isteklerine göre programlanmış gibisiniz...
seninki yine iyiymiş pantolon giymene ruj sürmene çalışmana tek başına dışarı çıkmana izin veriyomuş.
4 yıl çıktık 6 aylık evliyiz hiç bi değişim yok.evimizin önünden geçerdi perde açık olsun 1 ay kavga ederdik. zaten kapalıyım pantolon nedir bilmem evin içinde bile o ferace giyilecek çorapsız sakın durma etin görünmeyecek. tek başına dışarı bırak balkona cama bile çıkamazsın. ben hariç hiç kimseyle dışarı çıkamazsın(ben olsamda araba olmayınca seni dışarı çıkarmam millet görüyo) daha birsürü şey.. siz anlayın işte...
evde yaptıklarım kendi içimden geldiği için bakımlı olmanın neyi kötü allah aşkına paçoz paçoz oturmak mı hoş oldu yani şimdide? ne alaka kocam istemiş ben istiyorum içimden geliyor ben böyleyim evlenmedende böyleydim şimdide böyleyim
sizin gözünüzde böyle insanlar kör cahil asalak felan olarak geçiyorda olsa kusura bakmayın ama öyle bi durum gayet 4 yıllık üni mezunu sosyal çevresi gayet iyi olan biriyim üstelik kimsenin kişiliksizliği yada kişiliği sizi ilgilendirmezz bu bnm hayatım ve ben çok mutluyum bi daha olsa eşimle evlenirim pardon ama konuyu açan ben değilim derdim de var demedim siz konu sahibiyle ilgili yorum yapın sizin yaptığınız yorumlar hakarete giriyor biraz daha dikkatli yorum yapın ben mutluyum eşim mutlu size ne yani ben kimseden akıl istemedim dikkatinizi çekerim ben bu hayatı bile bile isteyerek kabul ettim baştan herşey konuşuldu ve ben eşimi çok seviyorum o da beni aramızda sonsuz bi guven var ama böyle olması gerekiyor siz böyle bi hayat seçmezsiniz olur biter üstelik anneme ne bu benm hayatım evliliklere aileler karışmamalı en doğrusu bu olsa gerek üstelik kendime de gelicek bi durum yok
sizin gözünüzde böyle insanlar kör cahil asalak felan olarak geçiyorda olsa kusura bakmayın ama öyle bi durum gayet 4 yıllık üni mezunu sosyal çevresi gayet iyi olan biriyim üstelik kimsenin kişiliksizliği yada kişiliği sizi ilgilendirmezz bu bnm hayatım ve ben çok mutluyum bi daha olsa eşimle evlenirim pardon ama konuyu açan ben değilim derdim de var demedim siz konu sahibiyle ilgili yorum yapın sizin yaptığınız yorumlar hakarete giriyor biraz daha dikkatli yorum yapın ben mutluyum eşim mutlu size ne yani ben kimseden akıl istemedim dikkatinizi çekerim ben bu hayatı bile bile isteyerek kabul ettim baştan herşey konuşuldu ve ben eşimi çok seviyorum o da beni aramızda sonsuz bi guven var ama böyle olması gerekiyor siz böyle bi hayat seçmezsiniz olur biter üstelik anneme ne bu benm hayatım evliliklere aileler karışmamalı en doğrusu bu olsa gerek üstelik kendime de gelicek bi durum yok
bencee çok farklı bakıyoruz zaten çünkü ben karşılıklı saygıdan bahsediyorum sevgiden bahsediyorum siz yanlış anlıyorsunuz bişeylerden taviz verilmezse evlilik yürümez canm işte sonra 2 ayda boşananlar felan ooo daha neler neler hayatını birleştiriyorsun kolay değil tabi bazı zor yanları olur kaldıki kmar değil aldatma değil içki değil peki eşiniz her akşam dışarı çıksa geç gelse siz kıskanmazmısınız yada bozulmazmısınız bizim böyle bi durumumuz bile yok bi eksi yanı yokki beni el üstünde tuttuktan sonra saddece dışarı ıkmıcam tek başıma bence çok değil çünkü ben her gece dışardayım hemde sevdiğim adamla zaten eşim beni sınırlandırmasa bile insan evlenince eşiyle vakit geçirmek ister daha çok burda da okuyoruz baana göre problem değil allah dağına göre kar verirmiş umarım evli değilseniz sizi kısıtlıcak biriyle evlenmezsiniz üstelik evlenince kendi özgürlüğün veya kişiliğin çok kalmıyor ister istemez bişeylere ayak uydurmak zorunda kalıyorsun erkekte olsan öyle kadında olsan öyle bence boşanmalar bu yuzden artıyor kendi özgürlüğüm kişiliğim derken fikir çatışması oluyor sonuç tek buyuyenn çocuklar[/CENTER]
yıllık evliyim bi kere dışarı tek çıkmamışımdır ya annemle ya kayınvalidemle(o da izinle yani) yada eşimle bunun haricinde kapıdan adım attığımı bilmem...
Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın ama gecen sene gene böyle bir kıskançlık konusunda sizin anlattıklarınızın aynısını anlatan bir üye vardı. Eşi istemiyor diye dizi seyretmek istediği halde seyretmiyordu. Tuvalete giderken izin alıyordu. Eşimin istediklerini yaptıgım için cok mutluyum. Kadın dediğin böyle olur, erkeğin sözünden çıkmaz tarzı konuşuyordu. O üye siz misiniz merak ettim. O da yaşadığı bu gönüllü köle hayatından inanılmaz mutluydu çünkü.
Gerçi hala anlamıyorum bir insan tuvalete giderken aldığı izne nasıl sevinebilir ki?
siz bu eşleri toplayın bir adaya götürün. psikologlar yardımıyla tam 1 sene her gün terapi yaptırın.
yoksa hayatlarınız kabus.
benım kocam çok kıskançççç demenın benım kocam benı çok sevıyor demek sanan kadınlar olduğunu düşnüyorum artık
bi arkadaşım kocasının onu çok kıskandığından söz edıp duruyor ama facede bı wcye gıderken fotosu yok onun dışında 30 yaşındakı kadın ergenler gibi ayna karşısına geçip her gun 20 tane resım çekınıp koyuyor bu kıskanç koca bu arada nerde acaba
benım kocam çok kıskançççç demenın benım kocam benı çok sevıyor demek sanan kadınlar olduğunu düşnüyorum artık
bi arkadaşım kocasının onu çok kıskandığından söz edıp duruyor ama facede bı wcye gıderken fotosu yok onun dışında 30 yaşındakı kadın ergenler gibi ayna karşısına geçip her gun 20 tane resım çekınıp koyuyor bu kıskanç koca bu arada nerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?