Kıskanç görümce vakası

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Kızlar eşimin ailesiyle sorunlarım vardı aylardır gitmiyorum fakat dün Kayınbabam eşime ısrar edip benim gelmemi istemiş kayınbabamın hatrı için gideyim dedim eşim ve bebeğimle akşamüstü gittik daha varır varmaz görümce benimle uğraşmaya başladı
Mutfak masasına oturdum bebek eşimdeydi görümcem işte millletin anaları yoruluyor bizim babalarımız diye laf sokmaya başladı tabi cevabını verdim çok bozuldu sonra aanneler günü için hediyeler alınmış kaynanam getirdi hepsini yanımızda açtı görümcem işte abilerin hayrı yok hediye almadın hava atmaya başladı oysaki eşim bakarken bütün kardeşlerine harçlık verip okutmuş görümcem kıyafet diktirmiş eşimin yanında kıyafetleri giyip abicim Güzel oldum mu gibi laflara başladı bi tuhaf ki hep üste çıkmaya çalışıyor benim de yengelerim var ama asla uğraşmam bunun derdi ne ki

Oraya gitmiyorum ve mesafeliyim çok zorlarına gidiyor

Sizin de böyle görümce kaynana var mı nasıl baş ediyorsunuz açıkçası Uzak durmayı tercih ediyorum

Sürekli laf sokma derdindeler

Uzak durarak baş edilir fazla yanasma konuşur konuşur susar başka çare yok

pekı gorumcen laf soktugunda sen ne dedın onu merak ettım

mesafe gittigin zamanda gül oyna cevap verme takma bak nasil kuduruyor. sen cevap verdikce ve morllin bozuldukca amacina ulasiyor.
hic duymamaziktan gel gül oyna bak nasil olacak tokttan beter...

ee karşılıklı hıncınızı almışınız işte.
yormayın daa fazla kendinizi, hala düşünüpte.

ne demiş ki ben anlamadım..
ayrıca haklı bir hediye alsaydınız keşke anneler gününde..

Ben olsam o yokmuş gibi davranırım kudursun dursun. Git bir güzel hizmet ettir kendine

Bosverin, kucuklugune verin ve mesafenizi koyun. Benim gorumcem esimin ablasi oldugu halde benden cekinir bisey derken, cunku kardesiyle kotu olmak istemez. Ben de ona saygiliyimdir.

Of ya o aile problemleri bende de var eşimn ailesi cok duskun erkek oldugu için surekli onlrda olalım istyo bana da bıkkınlık geldi gtmek istemyorm adamla hc bas basa bsey yapamıyoruz zaten calışıyo yoruluyo of bıktm dha yeni evlym evliliğin tadını cıkartamıyorum

görümcenin ve sizin yaşınız kaç

Duyma,umursama cevap verme.Al işte en büyük tepki budur.

bunları yspmış tama da anneler gunune küçük bir hediye alınırdı yani burada görümcene kızamadım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…