valla bende merak ettim, belki ilerde lazim olur :)pekı gorumcen laf soktugunda sen ne dedın onu merak ettım
Duyma,umursama cevap verme.Al işte en büyük tepki budur.Kızlar eşimin ailesiyle sorunlarım vardı aylardır gitmiyorum fakat dün Kayınbabam eşime ısrar edip benim gelmemi istemiş kayınbabamın hatrı için gideyim dedim eşim ve bebeğimle akşamüstü gittik daha varır varmaz görümce benimle uğraşmaya başladı
Mutfak masasına oturdum bebek eşimdeydi görümcem işte millletin anaları yoruluyor bizim babalarımız diye laf sokmaya başladı tabi cevabını verdim çok bozuldu sonra aanneler günü için hediyeler alınmış kaynanam getirdi hepsini yanımızda açtı görümcem işte abilerin hayrı yok hediye almadın hava atmaya başladı oysaki eşim bakarken bütün kardeşlerine harçlık verip okutmuş görümcem kıyafet diktirmiş eşimin yanında kıyafetleri giyip abicim Güzel oldum mu gibi laflara başladı bi tuhaf ki hep üste çıkmaya çalışıyor benim de yengelerim var ama asla uğraşmam bunun derdi ne ki
bunları yspmış tama da anneler gunune küçük bir hediye alınırdı yani burada görümcene kızamadım kusura bakmaKızlar eşimin ailesiyle sorunlarım vardı aylardır gitmiyorum fakat dün Kayınbabam eşime ısrar edip benim gelmemi istemiş kayınbabamın hatrı için gideyim dedim eşim ve bebeğimle akşamüstü gittik daha varır varmaz görümce benimle uğraşmaya başladı
Mutfak masasına oturdum bebek eşimdeydi görümcem işte millletin anaları yoruluyor bizim babalarımız diye laf sokmaya başladı tabi cevabını verdim çok bozuldu sonra aanneler günü için hediyeler alınmış kaynanam getirdi hepsini yanımızda açtı görümcem işte abilerin hayrı yok hediye almadın hava atmaya başladı oysaki eşim bakarken bütün kardeşlerine harçlık verip okutmuş görümcem kıyafet diktirmiş eşimin yanında kıyafetleri giyip abicim Güzel oldum mu gibi laflara başladı bi tuhaf ki hep üste çıkmaya çalışıyor benim de yengelerim var ama asla uğraşmam bunun derdi ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?