Kıskanç görümce vakası

Eşin annesinin anneler gününü kutlayıp hediye almadımı ben oraya takıldım. Bu özel birgün sonuçta

eşiniz anneler gununde hediye almadı mı annesıne
ya da gelin olarak siz almadınız mı?
ben olsam ben de ne varsa kızlarda var dıyebılırdım sonucta özel bır gun beklenır yanı

Naz sende herşeyi fazla takıyorsun
Ne diyosa desin, cevabını da vermişsin
Bitti.

Ayrıca sen almasan bile eşin annesine hediye almalıydı evet

pekı gorumcen laf soktugunda sen ne dedın onu merak ettım
Canım dedim ki misafirliğe gelmişim bi zahmet bebeğe bakın zaten gün boyu bebeğin derdini ben çekiyorum misafirliğe gelmişim burda da ben mi bakayım dedim çok bozuldu

Canım dedim ki misafirliğe gelmişim bi zahmet bebeğe bakın zaten gün boyu bebeğin derdini ben çekiyorum misafirliğe gelmişim burda da ben mi bakayım dedim çok bozuldu

gercekten boylemi dedin
orada bebege esin bakiyoduda esinin bakmasina laf atti sende cvp verdin sanmistim ben.
ilginc...

Yani normal sohbet etmiyor sürekli laf sokma çabasında
orada bebege esin bakiyoduda esinin bakmasina laf atti sende cvp verdin sanmistim ben.
durum biraz fakliymis, misafirlige diye gidip bebegine (sana aitya hani, derdini cekmekte sana duser) onlara baktirmaya calsiyosan, onlarda laf sokuyor, sende cvp veriyorsan falan bayaaa degisik durumalr, ne diyim...

Evet canım bebek eşimdeydi zaten kıyafetim üstümde gideli bir dakika olmuş hemen başladı

Hayır yanlış anladın bebeği onlara bırakmadım eşimdeydi o zaten moral bozmaya çalışıyordu

Oraya gitmiyorum ve mesafeliyim çok zorlarına gidiyor

Iste sorunda bu. Herkez mesafe koyma gitmzme derdinde. Haliyle aile gicik oluyo. Oglunuzu aldim siz disari diyen gelinlere gicik oluyorum. Gitmemekte ne. Kocalar nasil kabulleniyo bu durumu anlamiyorum. Allah hayirli evlat nasip etsin erkeginde kizinda

Evet canım bebek eşimdeydi zaten kıyafetim üstümde gideli bir dakika olmuş hemen başladı

o zmnniye aksama kadar bend erdini cekiyorum, misafirlige gelmisim birazda siz bakin diyorsun arkadasim,
babasi tabiki bakicak, hem o cok sever bebekle ilgilenmeyi degilmi kocacim desene.
sanki onlar bakiyomusta zorla sende onlara atiyormussun bebegi gibi olmus bu verdigin cvplar.

Benim yanımda hava atıyor ev kızı benle aynı yaşta bekar sevdiği var ailesi vermiyor o da benle uğraşıyor

Ama neden gitmiyorum eski konuma bak önceleri her hafta giderdim

Ayrica gitmeyen birine kayin baba neden israr ediyo anlamadim. Oglum sen gel o istemiyosa gelmesin desin. Bi kac gün sonra zaten kocam tek gitmesin diye gönüllü gidersin zaten

Peki sen dw aynı şeyleri yaşasan bakayım gider miydin

Ayrica gitmeyen birine kayin baba neden israr ediyo anlamadim. Oglum sen gel o istemiyosa gelmesin desin. Bi kac gün sonra zaten kocam tek gitmesin diye gönüllü gidersin zaten
Canım çünkü Kayınbabamun sorunlardan haberi yok uzun süre gitmeyince de haliyle bir şeye kırıldığımı düşünmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…