kız müneccim gibiymişpaylaşım değil.. ben kendi resmimi koydum profilime o da kendi resmini koydu normalde ikimizin beraber resmi vardı bide nişanlım evde durgun olunca anlamış ama onane onu ilgilendirmez ben gayet iyi niyetli napıyosun die aradım kız bana soramazsın naptımı dediruh hastası ya sonrada aramıyosun arada arıyosun dedi kendi beni 7 aydrı 1 kere bile telefonla aramamış insan ki ben onları devamlı aramak zorunda değilim 7 aydır tanıyamadı sanki beni... işte salak saçma şeyler. kendisi hiç araamaz ben arada ararım laf ediyor aramıyosun diye
Yorumlara kendisi de dahil olduysa belki oda çekiniyordur. Yada konu kapansın diye seninle yeniden açmak istememiştir. Yada görümce tepki koymuştur bilemem. Ama benimki aynı sorunları kendi eşi,kv si ile de yaşadığı için herkes onun huyu işte modunda.benim yanımda da dillendirilir yani. Ama ben kendi mevzularımı döküp karmaşa çıkartmak istemedim. Bir daha yaparsa bağımı koparacağım için ozaman ailesine de durumu söylerim. Eşim biliyor zaten beni de,benim ona yaklaşımımı,ince düşüncelerimi ve onun bir okadar alakasız tavırlarını,beni eleştirmeye,eşimin gözünde değerimi azaltmaya çalıştığınk(1kere eşimi gazlamaya kalktı geri tepti.sonra beni arayıp özür diledi öyle demedim sen yanlış anlamışsın diye). Ben herkesi kendim gibi zannediyorum,sende öyle sanma. Hele bir aile kuruluyorsa bağlar daha kuvvetli olsun istiyor insan. Ama herkes bir değil,niyetlerde değil. Nişanlın sana destek oldukça iyi. İlk karşılaşma da ise bence hiçbir şey yok gibi davran tabi fazla cıvıldamadan. Konu açarlarsa ona göre konuşursun, açılmazsa da çok uzun oturmadan biraz vakit geçirip dönersin. Şu aşama da sen soğuk olursan onuda bahane edip yine sana saydırabilirler.
Onu demiyopaylaşım değil.. ben kendi resmimi koydum profilime o da kendi resmini koydu normalde ikimizin beraber resmi vardı bide nişanlım evde durgun olunca anlamış ama onane onu ilgilendirmez ben gayet iyi niyetli napıyosun die aradım kız bana soramazsın naptımı dediruh hastası ya sonrada aramıyosun arada arıyosun dedi kendi beni 7 aydrı 1 kere bile telefonla aramamış insan ki ben onları devamlı aramak zorunda değilim 7 aydır tanıyamadı sanki beni... işte salak saçma şeyler. kendisi hiç araamaz ben arada ararım laf ediyor aramıyosun diye
Haklisin ama nisanlinda cok fevri davranmis ...
Onu demiyo
Üstüne alınmış dediğin paylaşımların nedir mesela
arkadaşlar merhaba size yaşadığım bir olayı anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum..
ben nişanlımın ailesine gideirm ziyarete haftada 1 - 2 gün ve annesi ablası beni çok severlerdi inanılmaz çok..
neyse nişanlımla tartıştık ablası bunu fark etmiş bende habersiz aradım napıyosun nasılsın diye bana sen napıyosun diye soramazsın dedi beni tersledi saygımı bozmadım kapattım . nişanlıma söyledim ablası nişanlımn kız arkadaşlarıyla daha önce hep tartışmış ilk defa beni sevmiş bi kız ama biraz ruh hastası cidden nişanlımda basta söylmşti ablamın sağı solu belli olmaz vs diye neyse nişanlım bana onun huyunu biliyosun boşver fln dedi .. anneside beni çok sever ama çabuk dolduruşa gelebilen bir kadındır. aradan 2 gün geçti nişanlım işe gitmek için uyanmış sabah ablası söylenmeye başlamış bana faceden laf sokuyo diye (bende ekli değil ablası normal paylaşımlarımı üstüne alınmış ruh hastaı) söylenmiş baya anneside söylenmiş nişanlımda bağırıp kavga etmiş onlarla gelmyorum eve demiş rest çekmiş. iki gün otelde kaldı zorla yalvar yakar eve getirdiler nişanlımı nişanlımda eve gelince hepsine tepki koyup ilişkime karışmıcaksınız demiş . kendiniz üstünüze alınıyonusuz yeter artık demiş susturmuş hepsnini banada kimse sana laf edemez düzelcekler dedi.önceden çook annesine düşkündü sonradan düzeldi uzun uğraşlar sonunnda :) sizce napmam lazım bidaha nasıl yüzyüze bakcam onlarla. bende nişanlıma boşver sen saygını bozma ben onlara artık alınmıyorum benim için sen varsın senin için onlara bişey demem fln dedim .. ama napmam lazım annesi beni çok sever ama ablası dolduruyor onu nasıl bi strateji uygulamalıyım
İlginç.yokki hiç alınması gerekcek bir paylaşım yapmadım uydurmuş ben şey yazmışım sözde kahvem ayağıma gelir yazmışım sözdeo da onlara gittimde arada kahve yapar getirirdi ama uydurmuş öyle bişey hiç paylaşmadım yani ruh hastası
İlginç.
Demesin zaten is yoksa büyücekte büyücek ... Her sözü altin teraziye koyma der almanlarama şimdi nişanlıma kim bilir benle ilgli neler dediler nişanlım söylemedi onların dedkelrini
valla arkadaşım 2 yıllık evliyim bendede böyle bir görümce var .. Hiç muhatap olmuyorum merhaba merhaba o kadar ağırdan al kendini böylelerin ne yapçağı hiç belli olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?