Hayatimda oyle biir ithama maruz kalmadim simdi bisey desem uste cikacakmis gibi geldi.kavgaci bir yapim da yok ama cok sasirdimNeden cevap vermediniz ki ?
Susup indiniz mi sadece
Bak şuraya kadar derim ki cahil,akılsız bir kadın ama şu lafı duyduğum an ağzıma geleni söyleyebilirim! Neden sessiz kaldınız ki, elalemin hasta ruhlu terbiyesiz kadınına niye fırsat verdiniz? Bunlara sağlam bir şok dalgası lazım ki bir daha kendi gereksiz sevgililerini/eşlerini nimetten sanıp bizi 8.dünya harikası olan eşlerine/sevgililerine koşarak giden hemcinsleri sanmasınlarsen git o****ularin yanina otur anca
Gercekten bazi insanlari anlamiyorum bende.Bak şuraya kadar derim ki cahil,akılsız bir kadın ama şu lafı duyduğum an ağzıma geleni söyleyebilirim! Neden sessiz kaldınız ki, elalemin hasta ruhlu terbiyesiz kadınına niye fırsat verdiniz? Bunlara sağlam bir şok dalgası lazım ki bir daha kendi gereksiz sevgililerini/eşlerini nimetten sanıp bizi 8.dünya harikası olan eşlerine/sevgililerine koşarak giden hemcinsleri sanmasınlar
Ahaha çocuk kendisinin de yanında oturuyordu ama yoksa yoksa o da mı o.ospu idi? :)sen git o****ularin yanina otur anca
Profil foton bu konu için tam görsel niteliğinde,çözüm orada saklı :))Ahaha çocuk kendisinin de yanında oturuyordu ama yoksa yoksa o da mı o.ospu idi? :)
Neyse şekerim hayatlarında tek başarıları sevgili yapmak olan ve aslında onları kaybetmekten dolayı deli gibi kıskanan akılsız kızlar ve kadınlar böyle işte yapacak bir şey yok :)
HeheProfil foton bu konu için tam görsel niteliğinde,çözüm orada saklı :))
Valla annem de dedi iki cift laf diyemedin mi diye ama resmen dumura ugradimBen valla hayirdir falan derdim. Delimi ne. Sanki dünyada bi adam kalmış oda onda :S benim sevgilim oturabilir ben birsey demem. Sonuçta birkac durak sonra inicem ve bidaha gormicem nasil olsa. Çok sinirbozucu
Ben de tam tersi böyle pısırık tiplere kıza sinir olduğumdan daha çok sinir olurum.Ya burda cocuga aciyan bir tek ben miyim acaba :) :)
Hic acimam:) zorla mi tutuyorlar yaninda. Alan memnun satan memnun hesabi kiskaniliyorum diye hosuna bile gitmistir yoksa basardi tekmeyi.Ya burda cocuga aciyan bir tek ben miyim acaba :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?