kıskanç kayınvalide mağdurları buraya !

böyle şeyleri duydukça k.valideme olan sevgim daha da artıyor,canım benim :1:

gece 1-2 de sizin odanızda ütü mü yapıyor? orasını anlamadım,bilmiyor mu yatılacağını? siz mi onda kalıyorsunuz o mu sizde? zor vallahi,ne diyeyim.

biz onlarda kalıyoruz canım. evet gece ütü yapıyo geç saatlerde :) hatta bi gün saat 12ye geliyodu biz uyoruz kapıyı çaldı kalkın die. korkarak açtım kapıyı elinde kova ,halıyı silcekmiş anca kururmuş sabaha. ogünlerde çok sinirlenip tuvalete girip girip ağlıyodum ama insan alışıyo zamanla napcan yapacak bişey yok :))

Bence bu saydıklarınız kıskançlık değil.
Çok iyi insanlarla sizin kıskançlık olarak gördüğünüz o durumlarda ise sabırlı olmalısınız.
Aynı evde yaşamak kolay değil, onlar içinde kolay değildir.

Madem maddi manevi ihtiyacınız var bu saydığınız basit meseleleri tatlı dille çözebilirsiniz gibi geliyor bana.

Bizde de nisanlinin sik sik gelmesi, hele ki kalmasi hic hos karsilanmaz.
Esinin buna anlayis gostermesi gerekirdi.
Annemi aramak icin izin alacagim oyle mi?
Cnm evliliginde sence bunlar sorun degil mi?
Konunu biraz kaynatiyor gb oluyorum ama bunlar daha cok canini sikmiyor mu, uzmuyor mu seni:(

oda sorumu meleğim ben sabahlara kadar ağladığımı bilirim. anne özlemi başka oluyo ,ölse öldü dersin Allah gecinden versin. annem soğuk kadındır oda aramıyo beni. 1 senedir falan sırtlarını döndüler bana karşı. eşim bunu bahane ediyo ,arayıp sorduklarımı var die kavgalar ettik aylarca. evlilikle alakalı hiçbişeye yardımcı olmadılar. anne desem burnumdan geliyo benim.
2tarafta nefret ediyo birbirlerinden. çok haklı yanları var eşim ve ailesinin o yüzden sesim pek çıkmıyo ... ev temizliğinde ,eşya yerleştirmelerinde yardıma falan gelmedikleri gibi annem zırt pırt arıyodu hadi nerde kaldınz yeter gel artık die. sanki gezmeye gitmişimde eğleniyomuşum gibi. bu tarz yanlışları okadar çokki bizimkilerin :(
mesela eşimin ailesi diyoki bizde ev döşenmesini kız tarafı yapar. ellerini sürmediler. ama Alllah bin kere razı olsun insanlıkları çok fazla ,o dönemlerde hiç yanlız bırakmadılar sağolsunlar. hep destek çıktılar. 8 ay olmuş evleneli annem 1kere arayıp gelin çay içelim demedi. bu gibi sebeplerde doğal olarak bana dönüyo ..

O türden bir tane de biz de var!Kayinvalidem bağımlılık derecesinde iki oğluna karsı,digeri daha bekar gelecek olanın vay haline:(Bulsa yedi yirmidort bizi gözetleyecek.Ogluna resmen cocuk gibi davranıyor ki esim 39 yasında.kayinvalidemi anlatmam için ayrı bir konu acmam gerekiyor resmen.Evleneli bir yıl olacak ama evlendiğimiz günden beri kv sorunu yasıyoruz.Evlilikten,eşimden soğuttu beni :(

O türden bir tane de biz de var!Kayinvalidem bağımlılık derecesinde iki oğluna karsı,digeri daha bekar gelecek olanın vay haline:(Bulsa yedi yirmidort bizi gözetleyecek.Ogluna resmen cocuk gibi davranıyor ki esim 39 yasında.kayinvalidemi anlatmam için ayrı bir konu acmam gerekiyor resmen.Evleneli bir yıl olacak ama evlendiğimiz günden beri kv sorunu yasıyoruz.Evlilikten,eşimden soğuttu beni :(

eşinin davranışları ne yönde peki ? buda çok önemli benim için. insan dayanabileceği omuzun hep eşi olsun istiyo. şahsen ben öyleyim. arkadaşımda dostumda sırdaşımda yeri gelir düşmanımda o olsun. başkası olmasın.

biz onlarda kalıyoruz canım. evet gece ütü yapıyo geç saatlerde :) hatta bi gün saat 12ye geliyodu biz uyoruz kapıyı çaldı kalkın die. korkarak açtım kapıyı elinde kova ,halıyı silcekmiş anca kururmuş sabaha. ogünlerde çok sinirlenip tuvalete girip girip ağlıyodum ama insan alışıyo zamanla napcan yapacak bişey yok :))

temizlik takıntısı olabilir mi? bende var da oradan biliyorum :1:..yoksa kötü düşünmek istemiyorum,normal olan biri gecenin o saatinde evli bir çiftin odasına girip halı silmez.peki evlerinizi neden ayırmıyorsunuz?

ya seninkide ayrı alemmiş vallahi :)))) iyi güldüm. tuhaf tuhaf huyları var hepsinin. ama ne güzel eşinin yanında olması gurur duy Allah bozmasın inşallah :) yanlız dikkat et hasetinden çatlatma kadını yazık üzülürüm :))

Yok yok üzülme ben zaten başka bi şehirdeyim birbirimiz gördüğümüz yok zaten kaynım nişanlandı iyce pabucumuz dama atıldı anlayacan aramıyolar bile :9::9::9:

2sene oldu ayrılalı

Son düzenleme:
anlatış ve yaşayış arasında dağlar kadar fark var :) anlattıklarımdan öyle bi kanı çıkarmış olabilirsin tabiki ama yaşanılınca anlaşılıyor. eşim yemeklerimi çok beğenir ve tanır benim elimin lezzetini ,bunu kayınvalidem kıskanır mesela. sağolsun çok yardımcıdır herkonuda. ama annesi bi su istese ya yorgunum der yada kalk kendin al die tepki verir. geçenlerde iş vardiyalarımız aynıydı evden çıkarken yatağı o topladı ve bunu çok konuştu. 40 yıllık annesiyim daha çıkarttığını katlamadı ,yatağı toplayıp gitmiş. ben söylesem yapmaz die tepkileri çok fazla ...

Böyle kıskaç, cadı kaynanayla nasıl yaşıyorsun? Helal olsun sana... :46: :46: :46:
Sözüyle kendini iyi hissedeceksen eğer, dedim gitti... :34:

Bardağın dolu kısmını görmekte yarar var. Hepimiz için ve her olayda. Sağlıcakla kal. :54:

İnanmıyorum ya gece 12 de hemde siz yatarken seninki daha ilginçmiş :9::9::9:

Ailen neden bu denli karsi cikti peki cnm?
Cok kotu bir durum olmali.
Esim azicik az konussa bile telde ailemle, hemen basina eksiyorum.
Ben ne kadar samimiysem ailesiyle o da oyle olmak zorunda.
Benimde annem istememisti esimi ama sdc tanimadigin dolayi onyargiliydi.
Simdi masallahlari var, sukurler olsun.
Biz tek kapiyiz ama kapimizi acan hic kimsemiz yok cnm benim:))
Rabbim ins yardimcin olur, ins gonlunuzden gecen tum guzellikleri verir sizede.

merhaba kızlar..
bizde tek kapıyız eşimle. neredeyse bir yıldır evliyiz ve kayınvalidem sadece 3 kez gelmiştir evime. olmadığı gibi görünmeyi seven biri kendisi. bende önceden sık sık gidiyordum artık gitmiyorum. gelene gidilir. gerçi biz daha nişanlıyken kayınvalidem eşim için evlensin kırmızı kalemle çizeceğim demişti ama inanamamıştım o zaman. bir insan evladını siler atar mı diye. gerçekten de silip atabiliyormuş. şimdi birşey olduğunda ancak gidiyoruz eşimle. eşimle ailesinin arası bozuk zaten. önceden bu duruma çok üzülüyordum ama artık o kadar umursamıyorum. en iyisi ayrı yaşmak zaten. evim ayrı barkım ayrı diyorum geçiyorum. yoksa sinir hastası olucam....

eşinin davranışları ne yönde peki ? buda çok önemli benim için. insan dayanabileceği omuzun hep eşi olsun istiyo. şahsen ben öyleyim. arkadaşımda dostumda sırdaşımda yeri gelir düşmanımda o olsun. başkası olmasın.

ilk başlarda annesinin davranışlarının dengesizliğini kabul etmiyordu.Biz aynı semtte oturuyoruz hergün annesiyle görüşeyim istiyordu.Benim görgüm,algım ,bilgim,dünya bakışım kayınvalidemle uyuşmuyor.1 ay önce düşük yaptım ben bu olaydan sonra eşimin tavırları değişmeye başladı.Annesiyle anlaşamadığımızı,annesinin gerçekten zor ve bencil bir insan onlduğunu kavradı.Şimdi görev gibi görüşüyoruz işte kendileriyle.Böyle olsun istemezdim tabiki de ama ilişkilerde üslup çok önemli eğer saygı sınırını aşmasaydı kayınvalidem ben onunla hergün görüşmekten gocunmazdım ama malesef o yarattı bu durumu.
Eğer eşim "annesinin" farkına varmasaydı kesinlikle sürdüremezdim ben bu evliliği,eşim bunun bilincine vardığı için toparlamaya çalışıyoruz evliliğimizi.Yoksa ben de çok zor zamanlar geçiriyorum.umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.

Sen dua et o kocan , senin yaptığın fedakarlığa nankörlük etmesin günün birinde.. Senin bu şartlara katlanmanı kastediyorum.

sedefle konuyla ilgisi yok ama şu konuyu bi okurmusun?aklıma takılmıştı.yorum yapacaksan özelimden yap.ben de yazılanlar gibi düşünüyorum.

of benim kaynanamda tıpkısı ydı kıskanç böle bi aşşalama durumlarına bile giriyordu sonunda onunla küserek durumu çözdüm şuan konuşmuyorum çok rahatım ama sen aynı evdesin senin durum vahim

kızlar benim kayınvalidem herkesin yanında bana karşı gayet iyi davranıyor.
ama nişanlımın laf taşıma huyu var.
dün kavga ettik nişanlımla. annesinin yanındayken onlarda duymuşlar.
nişanlım benim için çocuk daha olgunlaşmamış demiş.
annesi ve teyzeside o bilmişş bi kız saf değil demişler.
biraz kadınlık öğrensin demişler.
ama akşamına bana kendini üzme falan dediler. ben de zaten bişey bilmiyormuş gibi davrandım. nasıl davranmam lazım?
acemiyim bu konularda?

temizlik takıntısı olabilir mi? bende var da oradan biliyorum :1:..yoksa kötü düşünmek istemiyorum,normal olan biri gecenin o saatinde evli bir çiftin odasına girip halı silmez.peki evlerinizi neden ayırmıyorsunuz?

canım ya ne kadar iyi düşüncelisin :))) valla hiç mantıklı değil. tamam temizlik manyağı kabul ama yeni evli çiftin odasınada o saatte girilmez benim bildiğim. bizim taraflarda çok ayıplanır vede kapısının önüne dahi uğranmaz :)) aldığımız maaşlar yetersiz olduğu için kendi evimize gidip kalamıyoruz ...

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
bizde tek kapıyız eşimle. neredeyse bir yıldır evliyiz ve kayınvalidem sadece 3 kez gelmiştir evime. olmadığı gibi görünmeyi seven biri kendisi. bende önceden sık sık gidiyordum artık gitmiyorum. gelene gidilir. gerçi biz daha nişanlıyken kayınvalidem eşim için evlensin kırmızı kalemle çizeceğim demişti ama inanamamıştım o zaman. bir insan evladını siler atar mı diye. gerçekten de silip atabiliyormuş. şimdi birşey olduğunda ancak gidiyoruz eşimle. eşimle ailesinin arası bozuk zaten. önceden bu duruma çok üzülüyordum ama artık o kadar umursamıyorum. en iyisi ayrı yaşmak zaten. evim ayrı barkım ayrı diyorum geçiyorum. yoksa sinir hastası olucam....

nekdr güzel hep istemşimdir evlerimiz tek kapı olsun die. çünkü aynı ortamda istediğin kadar iyi ol ,bi yerde pürüz veriyo.

ilk başlarda annesinin davranışlarının dengesizliğini kabul etmiyordu.Biz aynı semtte oturuyoruz hergün annesiyle görüşeyim istiyordu.Benim görgüm,algım ,bilgim,dünya bakışım kayınvalidemle uyuşmuyor.1 ay önce düşük yaptım ben bu olaydan sonra eşimin tavırları değişmeye başladı.Annesiyle anlaşamadığımızı,annesinin gerçekten zor ve bencil bir insan onlduğunu kavradı.Şimdi görev gibi görüşüyoruz işte kendileriyle.Böyle olsun istemezdim tabiki de ama ilişkilerde üslup çok önemli eğer saygı sınırını aşmasaydı kayınvalidem ben onunla hergün görüşmekten gocunmazdım ama malesef o yarattı bu durumu.
Eğer eşim "annesinin" farkına varmasaydı kesinlikle sürdüremezdim ben bu evliliği,eşim bunun bilincine vardığı için toparlamaya çalışıyoruz evliliğimizi.Yoksa ben de çok zor zamanlar geçiriyorum.umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.

Allah hepimiziin yardımcısı olsun sanada ayrıca sabır versin inşallah. boşver farkına varmış en azından ,yanında olması büyük bişey inşallah bozulmaz aranız. herşeyde bi hayır vardır derler ya .... geçmiş olsunmu denir ,başın sağolsunmu iyi değilim bu durumlarda ama cidden üzüldüm yani :(

Back
X