Kiskanc kayinvalideden biktimmmmm

Benim kv de aşırı kıskanç bir yere gideceğimiz zaman sen çanta alacakmısın sen almayacaksan bende almayacam der kendime bir kıyafet aldığımda bana da alsaydın der kahve yasak olduğu halde sen içiyorsan bende içeyim der bebeğimi kucağına almış geçen gün bebek bana bakmaya çalıştıkça çeviriyor bebegi 2 gün yaptı aynı şeyi 3.gün yaptı baktım bebek bana bakmak için kafasını sonuna kadar çevirmiş dayanamadım dedim bebeğimi kıskanıyon benimi kıskanıyon kıpkırmızı oldu daha neler falan dedi dedim bebek bana bakmaya çalışıyo niye çevirmiyon anasına bakmak suçmu artık allah ne verdiyse o sinirle söyledim oda ayni tabi aksam eşim geldi bide yalandan gülüyo bana dedisen bebegi benden kıskanıyon dedim doğru dedim çünkû òylesin ve birlikte yaşıyoruz evlerden ırak....

Bunu neden yapiyolar,birde agizlarini acinca siz benim yavrumsunuz evladimsiniz,insan evladini kiskanirmi,onunla yarisirmi ne bicim analik bu

geçmezz değişmez bu durum.
benim babannem de hala aynıdır. evimizde ne görse nerden aldınız ben hiç görmedim keşkem benimde olsa:110: der gibi bakar.
annem kıyamaz onada alır gerçi.
bide arkadaşımın kaynanası var gördüğüm aynı sendeki gibi.
hatta o bi mobilyaların alınacagı gün onlarla gidip kızın encok begendiği koltuk takımını ona aldırmamış bahane bulup,haftasında kendine almış:KK53:
perdeleri zigon sehpası koltuk takımı ve aklıma gelmeyen daha biçok şeyi aynı şekilde almış yaptırmış.

:KK53: bide şunu duymuştum. kızın begendiği mutfak masasını kaynanada çooook begeniyo iki tane alıyolar ilk kaynananın evine gidiyo masa, gelin 2 ay masa depodan gelecek diye bekliyo ama kaynana iptal ettirmiş onlar başka yerden alacak diye. yeni gelin oldu masası yok yerde yemişler 2 ay :KK53:
yeterki kendinde olsun sadece ,kıskançlığın bukadarını da gördüm. :KK45:

Bunu neden yapiyolar,birde agizlarini acinca siz benim yavrumsunuz evladimsiniz,insan evladini kiskanirmi,onunla yarisirmi ne bicim analik bu
Ne anası kız iki bacaklı şeytan bunlar 63 yaşında benle yarışıyor bide demezmi benim diger 2 gelinim senin gibi degiller sen neler söylüyorsun hiç bilmiyorki arkasından neler söylediklerini en sonunda madem çok mutluydunda onlardan niye ayrıldın yanıma geldin diyecem o olacak

geçmezz değişmez bu durum.
benim babannem de hala aynıdır. evimizde ne görse nerden aldınız ben hiç görmedim keşkem benimde olsa:110: der gibi bakar.
annem kıyamaz onada alır gerçi.
bide arkadaşımın kaynanası var gördüğüm aynı sendeki gibi.
hatta o bi mobilyaların alınacagı gün onlarla gidip kızın encok begendiği koltuk takımını ona aldırmamış bahane bulup,haftasında kendine almış:KK53:
perdeleri zigon sehpası koltuk takımı ve aklıma gelmeyen daha biçok şeyi aynı şekilde almış yaptırmış.

:KK53: bide şunu duymuştum. kızın begendiği mutfak masasını kaynanada çooook begeniyo iki tane alıyolar ilk kaynananın evine gidiyo masa, gelin 2 ay masa depodan gelecek diye bekliyo ama kaynana iptal ettirmiş onlar başka yerden alacak diye. yeni gelin oldu masası yok yerde yemişler 2 ay :KK53:
yeterki kendinde olsun sadece ,kıskançlığın bukadarını da gördüm. :KK45:

Yuhhh artik yaaa,benimkinden bi tane daha varmis,benimkide cok beter coook,birde kp surekli beni ornek vererek aliyor bak
onun var benim niye yok,onun evi daha yeni,benim eski o boyna alip degistiriyor ben niye almiyim benim hakkim degilmi diye agliyor.

Ne anası kız iki bacaklı şeytan bunlar 63 yaşında benle yarışıyor bide demezmi benim diger 2 gelinim senin gibi degiller sen neler söylüyorsun hiç bilmiyorki arkasından neler söylediklerini en sonunda madem çok mutluydunda onlardan niye ayrıldın yanıma geldin diyecem o olacak

De valla ya hak ediyorlar artik buyuk diyoruz kocamizin anasi diyoruz yok hic bir seyi haketmiyorlar.

Neyse en azından sizin kocanız yeni model. Onda eskisi var. :P

Sıkmamaya çalışın canınızı, cins bir durum ama... Bilemedim ne yapılır, ne denir ki...

Ben olsam bende sinirlenirim benimde en sevmediğim seydir taklitçilik.

Merhaba arkadasim oncelikle sunu soylemek isterim mutvak degil mutfak yazilir. Ikinci olarakta ilginc bir kadinmis kv. Yani bence bir sure sonra bikar takipten.

Gerci benim babannem hala annemle yaris icerisinde gecen 35 yila ragmen. Allah kolaylik versin
Kendinizde yazım hataları yapmışsınız.(kusura bakmayın sadece kusur görenindir diye belirtmek istedim bazen yanlış harf koyabiliyoruz aceleden vs.)

Ya ne anliyor 3457889 tane mobilya esya varken aynisini almanin anlami neeeee???
Kac kere uyardim aynini alma dedim yine aliyor yine aliyor.
Belki inatına yapıyor olabilir umursamayın bence benim kv ve kızkardeşlerinin falan perdeleri halıları genelde aynı bazısı böyle seviyor galiba

Ay kızmada gulesım geldı ama emınım sınır bzucu bı durumdur napcan herkesn derdı bı baska kımısı oglunu kıskanır kımısı de gelınının sahıp olduklarını bundan snra evındekı eksıklerını tespıt et mesela avıze demıssın ya gıt bı avıze al snra kv gıt bak avıze aldım cok begendım ama al bunu sana vereyım ben kendıme aynısından alırım de snra gıt kendıne begendıgın avızeyı al aynısını almamıssın dıye sorarsa o avıze cok guzeldı herkes kapışmış bana kalmamıs de bence aranı ıyı tut alısverıse beraber cıkın onu farklı seylere ynlendır ay bu ck guzelmıs ben olsam bunu alırdım de onu kv aldırt kendıne ertesı gun baska bı mdelını al ;)

Ay kızmada gulesım geldı ama emınım sınır bzucu bı durumdur napcan herkesn derdı bı baska kımısı oglunu kıskanır kımısı de gelınının sahıp olduklarını bundan snra evındekı eksıklerını tespıt et mesela avıze demıssın ya gıt bı avıze al snra kv gıt bak avıze aldım cok begendım ama al bunu sana vereyım ben kendıme aynısından alırım de snra gıt kendıne begendıgın avızeyı al aynısını almamıssın dıye sorarsa o avıze cok guzeldı herkes kapışmış bana kalmamıs de bence aranı ıyı tut alısverıse beraber cıkın onu farklı seylere ynlendır ay bu ck guzelmıs ben olsam bunu alırdım de onu kv aldırt kendıne ertesı gun baska bı mdelını al :KK66:

İyi taktik:KK66:

Ya bu kadin beni cildirticak artik,ayni aptmanda oturuyoruz,ilk gunden beri benim evimi her defasinda begendigini soyler durur,ben mutvak yaptirdim gitti ayni malzemelerden oda yaptirdi,laminant yapmistim mutvaga,aaa mutvaga laminantmi olur dedi oda yapti,holdeki avizelerin aynisini alip holune takti,salona avize aldim ondanda almis takmis,bugunde girisime ayna li telefonluk almistim oda almis bugun,yaaa ne alsam neyapsam aynini aliyor,suan bizdeler kahveye indiler,kp su istedi bende cam sisede getirdim,aa ne guzelmis nerden aldin bu siseyi dedi bana,ben daha cvp vermeden kv de ordan atladi,aaaa adam neyi var alt tarafi sise her yerde var dedi,oda dediki ben hic gormedim ne va yani dedi kizar gibi oldu,kadin çıldırıyor benim esyalarima,kahve pisirdim oo kahve fincanlarin cok zenginn...
Diyor..
Bende evet biz cok zenginiz dedim ,Allah daha cok versin diyor..
Offf cok sikilidim bu kadindan coook..
Fena mı kız,
Bir gömme sifon farkıyla, altlı üstlü ikiz daire sahibi oldunuz ailecek :)))
Şimdi artık su şişene taksa ne olur, fincana laf atıp 2 ay sonra aynını alsa ne olur.

Kadın takmış bir kere, onun sidiği illa daha uzağa gidecek... Bu saatten sonra değiştiremezsin.

Ben kaynanamla küsüm görüşmüyorum bi ortamda karşılaşırsam ayıp olmasın diye konuşuyorum evlerine iki aydır gitmiyorum
bende iki aydır kırgınım görüşmüyorum. çokta sorun değil. çok şükür aynı ortama filan girme durmum olmadı. üzme kendini,takma kafana. ne ekerse onu biçer. sinir anında dilinin ne söylediğini bilmeyen sonrasında neler olacağına katlanmalı.

Kendinizde yazım hataları yapmışsınız.(kusura bakmayın sadece kusur görenindir diye belirtmek istedim bazen yanlış harf koyabiliyoruz aceleden vs.)
Ben kusur bulmadim dogrusunu bilmiyorsa hatirlatmak istedim ama iste nasil baktigizla alakali ne gordugunuz :KK66:

Ayrica herkes duzeltmis dikkatinizi cektiyse neden benim dedigime takildiniz ki? Ayrica ne yazim hatam varmis diye baktim fakat goremedim beni bir aydinlatirsaniz sevinirim? Hangi kelimeleri yazamamisim az once okudugunuz mesajda? Simdiden tesekkur ederim. Ogrenmeye acik bir insanim zira

Benim Kaynana iyidir şükür ama gorumcem fena sevmiyorum kendisini onun du huyu var mesela örnek misafir gelio bişeye yardım edioo diyelim kisir yaptı insanların gözüne sokuyor kisir ben yaptım çok güzel olmuş dimi nasıl olmuş ben yaptım ondan guzel nasıl olmuş hemen anlaşılıyor benim yaptım dimi ... ne kadar üzücü dimi insanlar Gelinleri Yücel'tir tek gelinim kaynanayla alt Üstüm iyi Anlasiyoruz kendisi biras uzak ama her hafta sonu gelio beni beceriksiz sıfatına sokuyor ama çok şükür becerikliyim anlamıyorum neden böyle yapabilir sizce uzak duruyorum cokk onunla olunca modum düşüyor hemen ...

Back
X