Kiskanc kayinvalideden biktimmmmm

Geçenlerde yine geldi ben anneme gitmiştim biras kaldım özledim eşim kayinvalidem onlarda gelmişti işte öptüm eşimi kayinvalidem anne özledim sizi dedim filan neyse oda ya geçtik herkes var kyanipeder Kaynana eşim eniste çocuklar kuzeni eşimin hemen bizi iyi gördü dakka bir gol bir KAYNANASINI sevenler tek kişi benim bu dünyada diğerleri sevi gibi gösteriyor dedi ben sokk ne demek ya o dedim herkes var yanj yaşı var ama kendini geliştirmemis sayın gorumcem tin tin .:)

ne güzel işte kayınvalidenin evine gittiğinde hiç yabancılık çekmezsin :KK53:
şaka bir yana çok sinir bozucu gerçekten...bırak ne yaparsa yapsın..bunun önüne geçemezsin..

Dejavu mu yaşıyorum yoksa bu konu daha önce açılmış mıydı?

Boşver düşündükçe kendine zararın olur, kendine edersin
Sana bulaşmıyor evinin huzurunu bozmuyor ya o daha önemli
Varsın alsın , sen yenisin gelinsin sana daha çok yakışıyor aldıkların böyle düşün rahatlat

hepsinin aynısını istese de bulamaz bence, benzerini yapra o da seninki kadar zevkli olmaz. sen hiçbir yerde bulanayacağı parçaları al dekorasyon olarak önerim, nerden aldıgını sorarsa da internetten aldım 1 tane vardı ikincisini yapmıyolar fln dersin hatta gerçekten de eşi olmayan şeyler al:)

benim X kaynana da öyleydi hatta ayrıldığımda benim evimde en beğendiği şey olan salon takımımı cingar çıkararak aldı ve evine koydu.

Aynen ya mutfak mutfak mutfak,oldu mu??
İyki bir yanlis yazdik,sanki kendileri turk dili ve edebiyatinin doktorasini yapmislar!
Aslında kayınvalidene dedim ne mutfakmış diyecektim sen mutvak yazınca öyle yazayım bende dedim
Bişey demedim niye sinirleniyosun
Mutfak değişmek zor iş yani ben bi yerde görsem özenmem, tadilatını düşünür vazgeçerim hemen

Aslında kayınvalidene dedim ne mutfakmış diyecektim sen mutvak yazınca öyle yazayım bende dedim
Bişey demedim niye sinirleniyosun
Mutfak değişmek zor iş yani ben bi yerde görsem özenmem, tadilatını düşünür vazgeçerim hemen

Ben degistirmistim o yazlikdayken,donunce bende istiyorum diye kp e baski yapti,oda kalkisti tadilata onun mutfagi benimkinden eskiydi,gulgonca yaptiriyoda ben niye yapmiyorum ,benim daha eski diyerek kp i ikna etti,mutfak dolaplari tezgah sekil olarak aynini yapti,sinirimden agladim resmen,bu birde degil,herseyi aynisindan yapmaya calisiyor,bagirdim be bu dedim ikiz gibi yuzlerce urun var aynisini niye alip yaptiriyosun dedim,
avize hali tablo mutfak sus esyalari tv unitesi aklima gelenler bunlar ,

hepsi benimkinin aynisi,ne var yani bir senin icin uretilmiyor ya diyor piskin piskin.

Ben degistirmistim o yazlikdayken,donunce bende istiyorum diye kp e baski yapti,oda kalkisti tadilata onun mutfagi benimkinden eskiydi,gulgonca yaptiriyoda ben niye yapmiyorum ,benim daha eski diyerek kp i ikna etti,mutfak dolaplari tezgah sekil olarak aynini yapti,sinirimden agladim resmen,bu birde degil,herseyi aynisindan yapmaya calisiyor,bagirdim be bu dedim ikiz gibi yuzlerce urun var aynisini niye alip yaptiriyosun dedim,
avize hali tablo mutfak sus esyalari tv unitesi aklima gelenler bunlar ,

hepsi benimkinin aynisi,ne var yani bir senin icin uretilmiyor ya diyor piskin piskin.
Ben kimseye özenmem
Evim yeni ama sanki planı yanlış mutfaktaki balkonu içeri alasım biraz değişiklik yapasım vardı
Tadilattan tırstım vazgeçtim

Senin kayınvalidenin masrafı bitmez
Kimde daha güzelini görse onu ister ömür boyu parasını çar çur eder kaç yaşına glemiş olgunluk nanay

Ben kimseye özenmem
Evim yeni ama sanki planı yanlış mutfaktaki balkonu içeri alasım biraz değişiklik yapasım vardı
Tadilattan tırstım vazgeçtim

Senin kayınvalidenin masrafı bitmez
Kimde daha güzelini görse onu ister ömür boyu parasını çar çur eder kaç yaşına glemiş olgunluk nanay

Para cok,nereye harciyacagini sasirmis,isi gucu sus pus,gosteris,60 yasinda kadin haka kendini 18 zannediyor.

Para cok,nereye harciyacagini sasirmis,isi gucu sus pus,gosteris,60 yasinda kadin haka kendini 18 zannediyor.
Boşver benimde çevremde var ben takmıyorum
İlk sen yaptırdığına göre herkes te biliyordur özenti olduğunu
Geline özendi yaptırdı der gülerler

Ya bu kadin beni cildirticak artik,ayni aptmanda oturuyoruz,ilk gunden beri benim evimi her defasinda begendigini soyler durur,ben mutvak yaptirdim gitti ayni malzemelerden oda yaptirdi,laminant yapmistim mutvaga,aaa mutvaga laminantmi olur dedi oda yapti,holdeki avizelerin aynisini alip holune takti,salona avize aldim ondanda almis takmis,bugunde girisime ayna li telefonluk almistim oda almis bugun,yaaa ne alsam neyapsam aynini aliyor,suan bizdeler kahveye indiler,kp su istedi bende cam sisede getirdim,aa ne guzelmis nerden aldin bu siseyi dedi bana,ben daha cvp vermeden kv de ordan atladi,aaaa adam neyi var alt tarafi sise her yerde var dedi,oda dediki ben hic gormedim ne va yani dedi kizar gibi oldu,kadin çıldırıyor benim esyalarima,kahve pisirdim oo kahve fincanlarin cok zenginn...
Diyor..
Bende evet biz cok zenginiz dedim ,Allah daha cok versin diyor..
Offf cok sikilidim bu kadindan coook..

Cidden derdin çoook büyükmüş.

Biri benim aldığımı beğenip aynısını alsa sevinirim, demek ki zevkine güveniyor, Allah aşkına ne var bunda, baştan aşağı evin onunla aynı olsa ne olacak?

Bazı kadınlar KV hiçbişeyimi beğenmiyor diye konu açar, kimisi ne alsam aynını alıyor diye.

Allah başka dert vermesin dicem de vermese de siz dert edersiniz gibi görünüyor...

Cidden derdin çoook büyükmüş.

Biri benim aldığımı beğenip aynısını alsa sevinirim, demek ki zevkine güveniyor, Allah aşkına ne var bunda, baştan aşağı evin onunla aynı olsa ne olacak?

Bazı kadınlar KV hiçbişeyimi beğenmiyor diye konu açar, kimisi ne alsam aynını alıyor diye.

Allah başka dert vermesin dicem de vermese de siz dert edersiniz gibi görünüyor...

Cok sinir bozucu birsey,yasamadiysaniz anlamamaniz normal,tsk..

bendede var bu durum:) duvari maviydi kum renge boyamişti :D:D bizim ev kum rengi. çok güzel:)

heves ediyo demekki ne kadar tepki gösterirseniz o kadar ters teper boşverin eviniz ayrı para ondan çıkıyo sizede kötü muamelesi hakareti filan yoksa çok taılmayın bence

Back
X