Kiskanc kayinvalideden biktimmmmm

heves ediyo demekki ne kadar tepki gösterirseniz o kadar ters teper boşverin eviniz ayrı para ondan çıkıyo sizede kötü muamelesi hakareti filan yoksa çok taılmayın bence

Arkamdan varda,yuzume sikar biraz:))

Benim kv aynısını yapıyor bende destekliyorum yap diye benden istemesin bana karışmasında ne yaparsa yapsın Allah başka dert vermesin ...

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-17-23-22-24.webp
    Screenshot_2016-04-17-23-22-24.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Bu canimmm..telsiz telefon koyarsin,anahtar koyarsin,cokmu komik buldunda guldun bu kadar!

Canım adı dresuar ama bence sacma srsan ylda dresuar kımse bılmıyrdur bılsede turkcemızde byle bı kelıme yok bence senın tabırın daha mantıklı en azından turkce

Canım adı dresuar ama bence sacma srsan ylda dresuar kımse bılmıyrdur bılsede turkcemızde byle bı kelıme yok bence senın tabırın daha mantıklı en azından turkce

Yani bende oyle soyledim ama arkadasin komigine gitmis herhalde.

valla benimde başima geldi. farkinda degilim bi baktim kıskançlık yapıyomuş benimle çekişiyormuşş.. anlamamişim 1,5 yıldır..
en son üst kat ev yapma planlari ile başladi.. ben 4, kata çikcam diyo tutturduu.. ben en alttayım.. kendi de üstünde..
beni alttan almak istiyoo. bende 5, kata çikarim deyince 6, kat yaparim dedi.. eşime dedim niye böle dedi oturduğu eve niye şükretmiyo dedim. sen bakma anneme böle biri işde dedi. özentileri fazla. benden görünce aynisi yapıyor. hemde fazla güzelini yapmaya çalışıyor ben farketmemişimm.:KK53: mutfak plani düşünüyordum.. nasıl olucak dedim.. mutfak çok büyük orasi bi oda olmaliydi.. çocuk odasi mutfak olsaydi daha iyi olur dedim.üst kata çikma Hayalimi kuruyordum ilerde ne olucak bilmem. böle devam ederse abaritrsa üst kata çikma hayalimi erteleyebilirim vallaa

Böylesi kadınla eğlen eğlenebildiğin kadar yahuu:KK49: Bırak ne alıyosa alsın. Biraz tatlı su kurnazı olun sizde. Yeri geldiğinde lafınızı inceden hissettirirseniz bir daha gölge gibi davranacağını sanmıyorum.:KK11:

daha mutfak yazamadan tüm evi yenileyebilecek imkana sahip olmak...

neyse sağlık olsun, yapıcak bişeyiniz yok şu durumda.

Ya bu kadin beni cildirticak artik,ayni aptmanda oturuyoruz,ilk gunden beri benim evimi her defasinda begendigini soyler durur,ben mutvak yaptirdim gitti ayni malzemelerden oda yaptirdi,laminant yapmistim mutvaga,aaa mutvaga laminantmi olur dedi oda yapti,holdeki avizelerin aynisini alip holune takti,salona avize aldim ondanda almis takmis,bugunde girisime ayna li telefonluk almistim oda almis bugun,yaaa ne alsam neyapsam aynini aliyor,suan bizdeler kahveye indiler,kp su istedi bende cam sisede getirdim,aa ne guzelmis nerden aldin bu siseyi dedi bana,ben daha cvp vermeden kv de ordan atladi,aaaa adam neyi var alt tarafi sise her yerde var dedi,oda dediki ben hic gormedim ne va yani dedi kizar gibi oldu,kadin çıldırıyor benim esyalarima,kahve pisirdim oo kahve fincanlarin cok zenginn...
Diyor..
Bende evet biz cok zenginiz dedim ,Allah daha cok versin diyor..
Offf cok sikilidim bu kadindan coook..

Demek ki kadın sizin zevkinizi beğeniyor ve güveniyor :KK48:güldüm ya istemsiz okuması güzel geldi tabi gerçek hayatta düşünemiyorum,bu bir yana da gerçekten zor bir durum tabi !
Ama bırakın yapsın sonu gelir elbet .....

daha mutfak yazamadan tüm evi yenileyebilecek imkana sahip olmak...

neyse sağlık olsun, yapıcak bişeyiniz yok şu durumda.

Hizlica yazdigimdan dolayi yanlis yazmis olabilirim,siz kusursuzmusunuz?
Bunun benim maddi durumumla ne alakasi var?
Allaha sukur imkankmda var paramda Allahim olmayanlara versin,sizde fesatlikdan kurtulursaniz belki sizede verir.Dua edin dert etmeyin!

Hakkaten tedavilik bi kaynananız var Allah sabır versin size ben şok yani:KK43:(
Ama sizde onda olanlardan alın dicem bu kezde gelin bana özenio der bu kadın en iyisi boşvermek duyma görme

Oyle yapiyorum cnm,yoksa surekli sinir harbi:(

Back
X