Kıskanç kaynana

Hamile misin

Boşanmak la tehdit ettim eşim de boşanmak istemiyor. Bir daha üstüme gelirlerse intihar etmekle tehdit edicem onlar anca ondan anlar...
Yapmayın böyle bi ara bende öyleydim inan eşini üzmekten başka bişey eline geçmez . Kötüye kötü olcan lafın altında kalmican . Öyle bir çekilmez oldunmu millet senden kaçar aklını kullan

Vallahi Haklısınız ya duymazdan gelicem yada her seferinde lafımı cevabını yağıştırıcam başka çaresi kalmadı benden korkmalarının sebebi eşim benden daha iyi eş bulamaz bana aşık yalvardı girme diye ayağıma kapandı....

Yapmayın böyle bi ara bende öyleydim inan eşini üzmekten başka bişey eline geçmez . Kötüye kötü olcan lafın altında kalmican . Öyle bir çekilmez oldunmu millet senden kaçar aklını kullan
Evet laf sokmayan bir insandım onların yollarını öğrenmeye geldim. Ben iki de bir cvp veremm direk tehdit ederim biraz içimde mafyacılık varmış ne bilim

Tamam da o eşinizle ikiniz arasında bir durum, abilerine ne oluyor? Uzamasın diye uğraşmamak adına tamam diyip geçmişlerdir bence. Eşiniz size aşıktır doğrudur ama buna baba mirası muamelesi yapmak da doğru değil o yüzden kayınvalideyle sorun yaşamamaya yaşarsanız da eşinize yansıtmamaya bakın

Abilerini ben kattım içine bilerek herkesin içinde kaynanam beni eleştiriyor psikolojimi bozuyor diye şikayet etmek için sadece eltim benden taraf oldu...

Kız kendimi öldürür müyüm hiç ben kendimi çok seviyorum kendimi öldüreceğime boşarım adamı çıkar gider hayatımdan
Ya kendimi öldürürüm tehditi yapacak ve o şekilde işleri yola koyacak duruma geleceğime öleyim daha iyi zaten. Hoop döndük başa o zaman uğraşmayayım adam çıksın gitsin anasının evine....

Evet laf sokmayan bir insandım onların yollarını öğrenmeye geldim. Ben iki de bir cvp veremm direk tehdit ederim biraz içimde mafyacılık varmış ne bilim
Bende sen gibiyim eşimi hemen tehtit ederdim baktım eşim çok içine kapandı beni kaybetme korkusu yaşıyor inan çok üzüldüm . Şimdi aklımı kullanıyorum eşime bile yansıtmadan tek başıma savaşıyorum kaynana ve görümce faktörüyle kız evlerine hergün gidip orda yiyip içip bide bulaşığa el atmadınmı hele üstüne bide yaramaz bi beben varsa onuda üstlerine attınmı senden iyisi yok benle 3 gün selamı sabahı kestiler

Boşanmak la tehdit ettim eşim de boşanmak istemiyor. Bir daha üstüme gelirlerse intihar etmekle tehdit edicem onlar anca ondan anlar...
Siz sürekli başkalarını suçlayıp durmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
Eşinizle severek bile evlenmemişsiniz. Hiçbir paylasimiz yokmuş. Bunlarda mı başkalarının suçu?
Çok mutsuzsaniz bosanın.
Siz boşanmak isterseniz bosanırsınız ama öyle bir niyetiniz yok ömür boyu, eş ailesini konuşup, kafanızda kurup yaşayacaksınız belli ki.

Doğru diyon kız lafın altında kalma ki millet laf demeye çekinsin. Ama en sonki hamlede annesi babası abileri 5 kişiyle tek başıma tartıştım eşim ağzını açamadı. O kadar konuştum ki susmak zorunda kaldılar....Hepsini susturdum çeneme kuvvet

Benim burda anlattıklarım yaşadıklarım yüzde 10 yüzde 90 bilmediğiniz için böyle yorum yapmanızı normal buldum. Eşim ve kendi ailem bile hiç bir zaman sen haksızsın demediler... Hep beni savundular... Ama ben çok üzüldüğüm için bu duruma düştüm umarım siz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız da bu kadar kötü hale gelemezsiniz ben bekarken çok pozitif bir insandım.... Eşim iyi biri ama cok pasif ailem desen onlar büyük aman boşver sen bişi deyip de ortalık gerilmesin derdin de kimse beni anlamadı... Ben intiharın eşiğinden döndüm çok zor toparlandım. Ailem hep iyi niyetli olmayı ve insanlara karşı saygılı olmayı öğretti... Ama yanlış öğretmiş meğersem bana laf sok insanlara demesi gerekiyor muş ailem beni saygılı yetiştirdiği için üzgünüm.

Abilerini ben kattım içine bilerek herkesin içinde kaynanam beni eleştiriyor psikolojimi bozuyor diye şikayet etmek için sadece eltim benden taraf oldu...

Onu anladım abilerine ne oluyor derken eşinizin sizi sevmesiyle abilerinin ne alakası var da sizden korksunlar anlamında sordum. Çocuk musunuz, velinize mi şikayet ediyorsunuz? Hayır bir de şikayet ettiğiniz insanlar çocukları. Yine dua edin iyi insanlara denk gelmişsiniz alttan almışlar sizi

Çocuk musunuz, velinize mi şikayet ediyorsunuz? Hayır bir de şikayet ettiğiniz insanlar çocuklar. Yine dua edin iyi insanlara denk gelmişsiniz alttan almışlar sizi
Şikayet ederim annelerinin hatalı olduğunu görsünler de uyarsınlar diye dedim pişman mıyım asla... Şimdiki aklım olsa evlendiğim ilk yıl yapardım... Beni savunmadılar ama olsun benim içim rahatladı abisi benimle görüşmek istemedi aman çok meraklıydım ona.. Kıskanç oldukları için böyleler zaten eşim ağzımın içine bakıyor diye böyle yapıyorlar mutluluğumuzu kıskanıyor annesi abileri eşim evlendikten sonra Abilerini arayıp sormadı. Beni görünce onlarla muhabbeti kesti ama benle alakası yok tabiki bayramdan başka görüşmedi... Beni kıskanıyorlar işte...

Yapacak bişi yok abisine de gıcıktım zaten o da sürekli eleştiriyor Du beni onun da hakkından geldim o da hak etmişti.. Sadece bir tane abisiyle iyiyiz ailesi yine buna rağmen hala benimle görüşmek istiyor yüzsüzler sorun onlar zaten... Annesi istemiyorum görüşmek ama gelmek istiyor illa insan bir dik duruş olur ne biçim kadın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…