Anlıyorum da kıskandıkları açık aöık söylediler... Kafamdan uydurmuyorum ki... Kendi ağzıyla kaynana itiraf etti ki daha ne diyin... Gerçekten kıskanç egoist ve benciller ben bu düşüncelerimi söyledim eşim yanlış düşünüyorsun. Demedi haklısın dedi ama...'Çok kıskanılıyorum kahretsin' diyen insanlar genel anlamda kimse tarafından iplenmeyen insanlardır. Sorununuz kendinizle bence evvela onu halledin başkalarını da daha sonra halledersiniz.
Haa haa haaay ben bu müzikle dans ederim kızTatlım sen beni anlamıyon, tüm senaryoların da hazır senin zaten. o halde müzik koyayım ben de alta saçlarını savura savura bu müzik kafanda çalarken üzerlerine yürür ve tehditini yaparsın.
Freddie
Teşekkür ederim yaşayan bilir yaşamayan da ancak seni eleştirir boş boş...Allah yardımcın olsun canımdualarım seninle . Kim ne derse desin yada eleştirsin kimseyi .. leme yaşayan bilir ancak .
E kıskanıyorlarsa da eşinizle aranızı bozup intihar tehditi edecek bir durum yok ortada. Kıskanmaları eşinizin ya da sizin probleminiz değil sonuçta.Anlıyorum da kıskandıkları açık aöık söylediler... Kafamdan uydurmuyorum ki... Kendi ağzıyla kaynana itiraf etti ki daha ne diyin... Gerçekten kıskanç egoist ve benciller ben bu düşüncelerimi söyledim eşim yanlış düşünüyorsun. Demedi haklısın dedi ama...
Buradaki arkadaşlar beni niye kıskansın. Çevremdekiler mutsuz benim mutluluğumu bozmak için sürekli her hareketimi laf sokuyor yalan mı söyliyim böyle bişi yaşamasam burada niye anlatayım... Kimseye yalan borcum yok ne anlatıyorsam o ister inanın ister inanmayın sizin probleminiz bu kendimi ispat etmek için uğraşmam...Ayy evet herkes sizi kiskaniyo hatta burdaki arkadaşlar bile sizi kıskaniyoAbartın biraz daha
E tamam bu da olur hepinizi öldürürüm daha mantıklı
Öyle de sürekli kıskançlık duygusunu bana patlatıyor. Laf sokarak eleştirecek temzilik yemek iş bulamamak bir sürü şey bayramda evine yarım saat geç gittik diye bana çemkiriyor oğluna değil ben buradan ne anlayayım beni kıskanıyor kıskançlığını zehrini bana akıtıyor ben bunları evliyim diye çekmek zorunda değilim... Çocuğum da yok boşanmak için bin tane sebebim var.E kıskanıyorlarsa da eşinizle aranızı bozup intihar tehditi edecek bir durum yok ortada. Kıskanmaları eşinizin ya da sizin probleminiz değil sonuçta.
zaten çekmek zorundasınız diyen olmamış ki? Çekmek istemiyorsanız ve boşanmak için bin tane sebebiniz varsa boşanın çocukça tehditler hiç hoş değil.Öyle de sürekli kıskançlık duygusunu bana patlatıyor. Laf sokarak eleştirecek temzilik yemek iş bulamamak bir sürü şey bayramda evine yarım saat geç gittik diye bana çemkiriyor oğluna değil ben buradan ne anlayayım beni kıskanıyor kıskançlığını zehrini bana akıtıyor ben bunları evliyim diye çekmek zorunda değilim... Çocuğum da yok boşanmak için bin tane sebebim var.
Beyhan Budak: Gri Kaya izle.Merhaba arkadaşlar eşimin annesi o kadar kıskanç ve haset bir kadın ki nişanlandığımızda günden beri beni aşırı kıskanıyor. Nişanlandık bir bir söz bileziği alınacak ona bile senin yakına ben ağzımı azıp şunu istiyorum diyen biri olmadığım halde yok bileziğine fazla para veremem. Gelinlik alınacak en ucuzunu aldırır. Ses çıkarmadım hadi neyse nasıl olsa uzak oturucaz farklı şehirde diye pek ses etmedim. Evlendik 6 ay sonra bize misafirliğe geldiler. Evim temiz olduğu halde evin temiz değilmişte eltim evi çok temizmişte falan tabi o zamanlar ben safım ağzımı açamadım saygızışık etmiyim. Aman sorun çıkmasın diye ailemden aldığım terbiye ile sessiz kaldım. Biz bu yüzden eşime patladım. Bayramlarda bir araya geliyoruz. Sürekli elimle kıyas yapmalar. Sürekli eksik yönlerimi eleştirme ler sürekli laf sokmalar ardı arkası kesilmedi. Onun yüzünden evlilikten eşimden soğudum. Asıl sorum şu kıskanç kaynanayla nasıl baş edilir laf sokma var sürekli kıyas var sürekli kendini övme var. Eşime dedim o da gitti konuştu. Bir şey değişmiyor. Bende gittim konuştum.Bir ara bağırdım çağırdım. Ondan sonra en sonda bütün abilerini toplayıp hepsiyle tartıştım. Biraz korktular benden ama bundan sonraki hamlem nasıl olmalı? Siz nasıl baş ediyorsunuz
Eşim iyi biri olduğu için mücadele ediyorum yoksa ne işim var psikolog la eşyamı toplar giderim. Boşanmak 5dk imzaya bakar eşimi seviyorum onlar hayatımıza girene kadar evliliğimiz çok iyiydi onlar bozdu aramızı...zaten çekmek zorundasınız diyen olmamış ki? Çekmek istemiyorsanız ve boşanmak için bin tane sebebiniz varsa boşanın çocukça tehditler hiç hoş değil.
Tamam intiharla tehdit etmek yerine "ailenle sen görüş ama ben görüşmek zorunda değilim" deyin o zaman. Bu intihar tehditini psikologunuzla paylaşsanız o da saçmalığını anlatır size zaten.Eşim iyi biri olduğu için mücadele ediyorum yoksa ne işim var psikolog la eşyamı toplar giderim. Boşanmak 5dk imzaya bakar eşimi seviyorum onlar hayatımıza girene kadar evliliğimiz çok iyiydi onlar bozdu aramızı...
Bunu gizlice teşekkürlerBeyhan Budak: Gri Kaya izle.
Eşimle aramızda güzel bir uyum yakalamıştı onlar yakınımızda taşınana kadar aramızda bir tane sorun yaşamadık onlar olmayınca ne kavga ne bir şey aramız aslında çoky iyi kafa dengiyiz... Böyle bir eşi aptal ailesi yüzünden birbirimizi kaybetmek istemediğimizi için psikoloğa gittik aile terapisinezaten çekmek zorundasınız diyen olmamış ki? Çekmek istemiyorsanız ve boşanmak için bin tane sebebiniz varsa boşanın çocukça tehditler hiç hoş değil.
Kıskançlıkla alakası şu. Çünkü kadın oğlunu benimle paylaşmak istemediği için sürekli bana saldırıyor sürekli eksiklerimi kolluyor. Oğlunu kocası beni de kuması zannediyor. Sürekli eltiler le kıyas yapıyor. Sürekli kendini ve oğullarını övüyor hastalıklı bir kişilik ve ben yoruldum. Psikolojik şiddet eşim kötü biri olsa ilk sorun da boşanırım ve işime gelir. Ama eşimle aptal ailesi yüzünden onu kaybetmek istemiyorum. Çünkü biz iki kişiyken çok iyiyiz o yüzden.... Evlilik devam edicek se de benim mutsuz olmamam lazım 3. Bir kişi yüzünden bu yüzden mücadele edicem bu insanlara prim vermicem sonuna kadar mücadele edicem ben inatçiyim dır...Kıskaçlıkla ne alakası var ki konunun herkes de sizi kıskanıyormuş.
Siz kesin parmakla gösterilen şu çiftlerdensiniz
Kadının huyu öyle işte ama iyi anlaşmışsınız aynı yerde buluşmuşsunuz işte öyle anlaşır gidersiniz siz de
Yok eşime değil bu tehdit ailesine korksunlar diye eşime dedim bu dediklerime inanma bunlar blöf tamam mı diyeEn başta ailenden aldığın terbiye ile sessiz kalmışsın maşallah sonradan iyi patlamissin. Şaka bir yana mesafeni koyarsin eşinle tartışmak intihar ederim diye tehdit etmek çok saçma değil mi ? Her insanin bi huyu vardır. Ne yapacaksın ki
Terapi bana çok şey kattı ama yine de başka yollar arıyorum yoksa başka bir 3. Yol var mı diyeBu baslik size ait degil mi?
O baslikta "farkindaliklarini" yazan kisiyle, su an bu baslikta kiskanan kaynanayla nasil bas ederim diyen kisi nasil ayni kisi olabiliyor? Terapi size hicbir sey katmamis demek ki.
Zaten uzaktaymissiniz. Etrafta kimse yokken siz de onu elestirin her yaptigina kulp takınMerhaba arkadaşlar eşimin annesi o kadar kıskanç ve haset bir kadın ki nişanlandığımızda günden beri beni aşırı kıskanıyor. Nişanlandık bir bir söz bileziği alınacak ona bile senin yakına ben ağzımı azıp şunu istiyorum diyen biri olmadığım halde yok bileziğine fazla para veremem. Gelinlik alınacak en ucuzunu aldırır. Ses çıkarmadım hadi neyse nasıl olsa uzak oturucaz farklı şehirde diye pek ses etmedim. Evlendik 6 ay sonra bize misafirliğe geldiler. Evim temiz olduğu halde evin temiz değilmişte eltim evi çok temizmişte falan tabi o zamanlar ben safım ağzımı açamadım saygızışık etmiyim. Aman sorun çıkmasın diye ailemden aldığım terbiye ile sessiz kaldım. Biz bu yüzden eşime patladım. Bayramlarda bir araya geliyoruz. Sürekli elimle kıyas yapmalar. Sürekli eksik yönlerimi eleştirme ler sürekli laf sokmalar ardı arkası kesilmedi. Onun yüzünden evlilikten eşimden soğudum. Asıl sorum şu kıskanç kaynanayla nasıl baş edilir laf sokma var sürekli kıyas var sürekli kendini övme var. Eşime dedim o da gitti konuştu. Bir şey değişmiyor. Bende gittim konuştum.Bir ara bağırdım çağırdım. Ondan sonra en sonda bütün abilerini toplayıp hepsiyle tartıştım. Biraz korktular benden ama bundan sonraki hamlem nasıl olmalı? Siz nasıl baş ediyorsunuz
Terapi bana çok şey kattı ama yine de başka yollar arıyorum yoksa başka bir 3. Yol var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?