kıskanç kaynanalar !

Gelinler kaynanalarini neden kiskanirlarsa o sebepten.
- Aşkeeem, beni mi daha cok seviyorsun anneni mi?
-Aşkeeem yangin cikarsa ilk beni mi kurtarirsin anneni mi?
-Annenin kollari dirseklerine kadar bilezik dolu benim niye o kadar altinim yok?
-Annenin altinda araba, ben toplu tasimaya mahkum!

Tanidik geldi mi?

anneler bıle erkek cocugunu faklı goruyor kız evlatlarından...buna gore kayınvalıdelerın yaptıgı hıc bıle

Aslında kaynanam iyi ama oğlunu kıskaniyo benden kiskanlcak biseyde yok aslında

boş ver hiç çözmeye çalışma içinden çıkamazsın çünkü

Esleriniz annesine ablasina kardesine azcik sirnassa ortaligi yerle bir edersiniz.

Kaynanam beni cok kiskaniyoooooo esim bana cok asiiiiik dersiniz sonra. Dert mi yaniyosunuz ovunuyo musunuz anlamiyorum.

Valla kaynanalar kadar gelinler de az değil hani. İki taraflı bir sidik yarıştırma soz konusu.
Ne kayanana büyüklüğünü biliyor ne gelin küçüklüğünü.
Nerden tutulsa elde kalır.

Bazi anneler özellikle tek erkek çocuğu olan anneler paylasamiyo cocuklarini bu çok yanlış bence

Bana 1 adım gelene ben 10 adım giderim ama o bi adım gelmiyo malesef çoğu zaman

Bazi anneler özellikle tek erkek çocuğu olan anneler paylasamiyo cocuklarini bu çok yanlış bence

Gelinlerin yaptıkları çok mu doğru?
O onun annesi, ablası, babası vs. Düne kadar sen yoktun bile kim çekti kahrını?
Her şeyi yetiştirin kocalarınıza, gidip annesine sesini yükseltip kalp kırınca da zaferinizi kutlayın.
Valla Türk kızları kadar ben kaynana düşmanı görmedim.

Artik nasil bir ozguvensizlikse... Kaynanaya karsi nispet yapip 'Bak kocisim beni nasil da seviyor.' deyip mutlu olmak, ego tatmini yapmak...

Hayir ileride bu kadinlarimiz ogullari evlenince gelini deli gibi kiskaniyorlar bu ozguvensizlikleri yuzunden... Bir kadin gencliginde ne kadar kocasinin annesine olan duskunlugunden rahatsiz olursa, ileride yaslaninca kendi gelinine karsi bir o kadar kiskanc oluyor, bir o kadar oglundan ilgi bekliyor. Tecrubeyle sabi

İste kiz cocuklarini hayatlari kocislerinden ibaret olucak sekilde yetistirmeyeceksin. Sonra 60 yasindaki kadinla 'Kocisim hangimizi daha cok seviyor' yarisi yapiyorlar.
Sozlerim konu sahibesine yonelik degil, yurdum kadinlarina yonelik 'genel' bir elestiridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…