- 26 Aralık 2017
- 68
- 43
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karakutu55
-
Kvde sizin evinizin anahtarı niye var?Arkadaslar 6 aylık evliyim.Kv nin evi ile 15 dk mesafemiz var evlendik daha biz el öpmeye gitmeden kV 3. 4. 5. Gün benim evimdeydi 6.gün oraya gittik 7.gün 8.gün hep geldi ...Zaten Burdan bi gıcık oldum eşimle gezmeye gidiyoruz arıyor zırt pırt günde 30 kere arıyor ağlıyo sana yemek yaptım gel diyo sana börek yaptım gel diyo hiç karını da al gel demiyo.s gece 12 1 2 düşünmeden arıyo.çalışıyorum eşimde çalıştığı için gündüz ev boş kV sabah 7 de gelip bütün gün benim evimde tek başına duruyo Çok yalanlarini yakaladım sürekli herkes beni çok Seviyo sen bitanesin canım ablam diyorlar bana diyo hem komik hem çıldırtıyo beni Yarın sabah 8 de ise gideceğim hiç haberim yok eşim annem gelecek diyor evine gitsin niye kimse olmadı halde benim evimde kalıyor huzursuz oluyorum karıştırma huyuda var o kadar doluyum ki yazamicam artık :) Varmı böyle sorunları olan
Anahtarı yok eşimden almış bende geri aldı benim Evimin anahrinin ne işi var sende dedim ver dedimKvde sizin evinizin anahtarı niye var?
Ayrıca hala doğmamış biriyle niye evlendiniz?
Ha birde bilseydim doğmamıs olduğu u inan yakinindan gecmezdimAnahtarı yok eşimden almış bende geri aldı benim Evimin anahrinin ne işi var sende dedim ver dedim
Anahtarı yokanahtarı mı var?
Yaşadım öncelikle terapi almış aşırı sabretmiş biri olarak eşinle çok sert diyaloğa girmeArkadaslar 6 aylık evliyim.Kv nin evi ile 15 dk mesafemiz var evlendik daha biz el öpmeye gitmeden kV 3. 4. 5. Gün benim evimdeydi 6.gün oraya gittik 7.gün 8.gün hep geldi ...Zaten Burdan bi gıcık oldum eşimle gezmeye gidiyoruz arıyor zırt pırt günde 30 kere arıyor ağlıyo sana yemek yaptım gel diyo sana börek yaptım gel diyo hiç karını da al gel demiyo.s gece 12 1 2 düşünmeden arıyo.çalışıyorum eşimde çalıştığı için gündüz ev boş kV sabah 7 de gelip bütün gün benim evimde tek başına duruyo Çok yalanlarini yakaladım sürekli herkes beni çok Seviyo sen bitanesin canım ablam diyorlar bana diyo hem komik hem çıldırtıyo beni Yarın sabah 8 de ise gideceğim hiç haberim yok eşim annem gelecek diyor evine gitsin niye kimse olmadı halde benim evimde kalıyor huzursuz oluyorum karıştırma huyuda var o kadar doluyum ki yazamicam artık :) Varmı böyle sorunları olan
Ha birde bilseydim doğmamıs olduğu u inan yakinindan gecmezdim
Anahtarı yok
Bu nasıl kv-gelin ilişkisiHa unutmadan 10 günlük evliyken eşim ailesinin evine gitmişti bende evimdeydim eşimle tartisiyoduk telefonda kV aldı telefonu sen kimsin dedi bana bende geliyrum oraya gelince görürsün kim olduğumu dedim gelme benim evime dedi ben dururmuyum gittim kapıyı açtı hemen sarıldı aşkım benim bebeğim diye ağlıyor birde
Babası da anneside aynı gece 1 de 2 de arıyolar gecende kV ye dedim o saatte aranirmi bende birsey oldu sandım uygun değildik birde dedim kendisi aramiyomus gibi baban çok ayıp yapıyor diyoEsinizin telefonlarini siz acin. Seyyyy simdi musait degil annecigim diyebilirsiniz... Israr ederse anne uygun bir zaman degil anla iste der kapatirsiniz. O kadar terbiyesiz degildir herhalde. Eşinizin sizinle ayni fikirde olmasi lazim ama.
Babası da anneside aynı gece 1 de 2 de arıyolar gecende kV ye dedim o saatte aranirmi bende birsey oldu sandım uygun değildik birde dedim kendisi aramiyomus gibi baban çok ayıp yapıyor diyo
:)) sonuçta geleceğini biliyorum eşimde evden kaçta çıktığımi biliyo annemi almadin der diye eşimle kötü olmak istemiyorume o zaman yarın sabah evden daha erken çıkın kapıda kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?