Kıskanç Kaynanam !

Karakutu55

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
68
43
18
30
Arkadaslar 6 aylık evliyim.Kv nin evi ile 15 dk mesafemiz var evlendik daha biz el öpmeye gitmeden kV 3. 4. 5. Gün benim evimdeydi 6.gün oraya gittik 7.gün 8.gün hep geldi ...Zaten Burdan bi gıcık oldum eşimle gezmeye gidiyoruz arıyor zırt pırt günde 30 kere arıyor ağlıyo sana yemek yaptım gel diyo sana börek yaptım gel diyo hiç karını da al gel demiyo.s gece 12 1 2 düşünmeden arıyo.çalışıyorum eşimde çalıştığı için gündüz ev boş kV sabah 7 de gelip bütün gün benim evimde tek başına duruyo Çok yalanlarini yakaladım sürekli herkes beni çok Seviyo sen bitanesin canım ablam diyorlar bana diyo hem komik hem çıldırtıyo beni Yarın sabah 8 de ise gideceğim hiç haberim yok eşim annem gelecek diyor evine gitsin niye kimse olmadı halde benim evimde kalıyor huzursuz oluyorum karıştırma huyuda var o kadar doluyum ki yazamicam artık :) Varmı böyle sorunları olan

Ha unutmadan 10 günlük evliyken eşim ailesinin evine gitmişti bende evimdeydim eşimle tartisiyoduk telefonda kV aldı telefonu sen kimsin dedi bana bende geliyrum oraya gelince görürsün kim olduğumu dedim gelme benim evime dedi ben dururmuyum gittim kapıyı açtı hemen sarıldı aşkım benim bebeğim diye ağlıyor birde

Arkadaslar 6 aylık evliyim.Kv nin evi ile 15 dk mesafemiz var evlendik daha biz el öpmeye gitmeden kV 3. 4. 5. Gün benim evimdeydi 6.gün oraya gittik 7.gün 8.gün hep geldi ...Zaten Burdan bi gıcık oldum eşimle gezmeye gidiyoruz arıyor zırt pırt günde 30 kere arıyor ağlıyo sana yemek yaptım gel diyo sana börek yaptım gel diyo hiç karını da al gel demiyo.s gece 12 1 2 düşünmeden arıyo.çalışıyorum eşimde çalıştığı için gündüz ev boş kV sabah 7 de gelip bütün gün benim evimde tek başına duruyo Çok yalanlarini yakaladım sürekli herkes beni çok Seviyo sen bitanesin canım ablam diyorlar bana diyo hem komik hem çıldırtıyo beni Yarın sabah 8 de ise gideceğim hiç haberim yok eşim annem gelecek diyor evine gitsin niye kimse olmadı halde benim evimde kalıyor huzursuz oluyorum karıştırma huyuda var o kadar doluyum ki yazamicam artık :) Varmı böyle sorunları olan
Kvde sizin evinizin anahtarı niye var?
Ayrıca hala doğmamış biriyle niye evlendiniz?

Kendisine sorsaniza sizin evinizde siz yokken ne yaptigini? Sebep ne? Kesin bir dille soylemeniz lazim. Esiniz ne diyor siz yokken eve gelmesine? Bunun hic mantigi olamaz. Gelmesine engel olamiyorsaniz her odanin kapisini kitleyin. Yalnizca mutfagi ve salonu kullanabilsin. Ben olsam onu da kitlerim ya neyse. Tlfnlarinizi sessize alin gece. Gorseniz de acmayin. Onunla yalniz kalmak istediginizi soyleyip bir sekilde annesi gelmek istediginde hayir demesini saglayin, nasil yapilacagini her kadin bilir(:

Yaşadım öncelikle terapi almış aşırı sabretmiş biri olarak eşinle çok sert diyaloğa girme
Sonra eşine ufak ufak bunu söyle tatlı tatlı ama şakın sert olma ben evlenmeden 9 sene görüştüm eşim aşırı ılımlı biriydi annesinden sonra tanıyamaz oldum eşimi . Ailesinden çok ben baktım ben yanında durdum 9 sene kavga ayrılık hiçbirini yaşamadım ama mevzu anne ise farklı oluyor eşler .
Kayınvaliden ile de ne yüz göz ol ne de samimi . Eşine biz bir aileyiz de sürekli bunu anlamasını sağla . Bir de özel hayata dikkat et eşinle özel anların oldukça eşin de bunu anlar

Ha birde bilseydim doğmamıs olduğu u inan yakinindan gecmezdim
:D Artık biliyorsunuz,
Eşinize güzelce anlatın durumdan rahatsız olduğunuzu o halletmezse sizin halledeceğinizi,
Şimdi çözdünüz çözdünüz, yoksa çok uğraşırsınız, biraz dişli olmanız gerekiyor.

Esinizin telefonlarini siz acin. Seyyyy simdi musait degil annecigim diyebilirsiniz... Israr ederse anne uygun bir zaman degil anla iste der kapatirsiniz. O kadar terbiyesiz degildir herhalde. Eşinizin sizinle ayni fikirde olmasi lazim ama.

Ha unutmadan 10 günlük evliyken eşim ailesinin evine gitmişti bende evimdeydim eşimle tartisiyoduk telefonda kV aldı telefonu sen kimsin dedi bana bende geliyrum oraya gelince görürsün kim olduğumu dedim gelme benim evime dedi ben dururmuyum gittim kapıyı açtı hemen sarıldı aşkım benim bebeğim diye ağlıyor birde
Bu nasıl kv-gelin ilişkisi :olamaz:
Daha şimdiden böyle ise geçmiş olsun, ne diyeyim
Laçkalaşmış iyice ilişkiler, net tavrınızı koyun kadının da ne yaptığı belli değil

Ya kızlar işin kötü tarafı birde kocam annesinin benimle ilgili söylediği herseyi gelip bana anlatıyor kocamda cahill kV ye sen böyle demişsin diyorum ben öyle birşey demedim kocan yalan söylüyo inanma ona diyo :)) yüzlestiriyorum ay oğlum sen yanlış anladın ben o anlamda demedim diyo

Esinizin telefonlarini siz acin. Seyyyy simdi musait degil annecigim diyebilirsiniz... Israr ederse anne uygun bir zaman degil anla iste der kapatirsiniz. O kadar terbiyesiz degildir herhalde. Eşinizin sizinle ayni fikirde olmasi lazim ama.
Babası da anneside aynı gece 1 de 2 de arıyolar gecende kV ye dedim o saatte aranirmi bende birsey oldu sandım uygun değildik birde dedim kendisi aramiyomus gibi baban çok ayıp yapıyor diyo

Ya kızlar birde nasıl oldu anlamadım çalıştığım için evlendiğimden bu yana pek misafir alamadım evime kV annem babam ablam giriyor ve benim iç çamaşırlarim kayboldu acaba benmi bulamıyorum dedim herseyim düzenli aradim heryeri yok 1 hafta geçti taytim kayboldu 1 hafta daha geçti 2. taytim yok 2 kişi yasadigimiz evde kim benim camasirimi napsin kV bana gecende diyorki kendine termal Tayt al giy diyor o zaman şüphelendim

Babası da anneside aynı gece 1 de 2 de arıyolar gecende kV ye dedim o saatte aranirmi bende birsey oldu sandım uygun değildik birde dedim kendisi aramiyomus gibi baban çok ayıp yapıyor diyo

Bu olay bir kere mi oldu surekli mi oluyor? Bir kereyse bos verin. Surekliyse sessize alin ya da esiniz de varken yuzunuzu egin ve soyleyin anne o saatte aramayin artik olum kalim olmadikca. Hem telaslaniyoruz hem de o saatler uygun saatler degil anliyorsunuzdur sanirim deyin. Esinize donerek babam ariyormus ona da sen soyle artik deyin.

Kayinvalidenizin evime gelme demesi bir garip. Seviye simdiden yerlerde. Mesafeyi koydunuz koydunuz yoksa gelsin ayvalar...

Back
X