Kıskanç Kaynanam !

Bu olay bir kere mi oldu surekli mi oluyor? Bir kereyse bos verin. Surekliyse sessize alin ya da esiniz de varken yuzunuzu egin ve soyleyin anne o saatte aramayin artik olum kalim olmadikca. Hem telaslaniyoruz hem de o saatler uygun saatler degil anliyorsunuzdur sanirim deyin. Esinize donerek babam ariyormus ona da sen soyle artik deyin.

Kayinvalidenizin evime gelme demesi bir garip. Seviye simdiden yerlerde. Mesafeyi koydunuz koydunuz yoksa gelsin ayvalar...
Sürekli oluyor mesela bugün bütün gün birliktelerdi eşim eve geldi 20 kere aramistir yemek yedinmi üzerini kalın giyin çay içtinmi yanında ne var çayın bana soruyor ne yemek yaptın yanına şunu yap bunu yap ben söylüyorum ama lafımi esirgemiyorum ben biliyorum ne yapacagimi sen sorma artık hergün gına geldi dedim

Senim evinde ne isin var koca gun anlamadim ki?

Sorsana..
Niye gelicen anne napcan bizde?
Desene..

Ya ben anlamiyorum.
Sesinizi cikarin biraz.

Tamam buyuktur kocanim anasidir ama durmasi gerektigi yeri bilemeyeni durdurmak lazim.
Ben zaten ona tepkimi hertürlü gösteriyorm ama insan arsız olunca ne yapsan ne desen boş oluyo.bak mesela gecende eşim uyurken aradı gece dusta dedim yarım saat sonra yine arıyo çıktımi diye arsız olmasa ararmi

Yaşadım öncelikle terapi almış aşırı sabretmiş biri olarak eşinle çok sert diyaloğa girme
Sonra eşine ufak ufak bunu söyle tatlı tatlı ama şakın sert olma ben evlenmeden 9 sene görüştüm eşim aşırı ılımlı biriydi annesinden sonra tanıyamaz oldum eşimi . Ailesinden çok ben baktım ben yanında durdum 9 sene kavga ayrılık hiçbirini yaşamadım ama mevzu anne ise farklı oluyor eşler .
Kayınvaliden ile de ne yüz göz ol ne de samimi . Eşine biz bir aileyiz de sürekli bunu anlamasını sağla . Bir de özel hayata dikkat et eşinle özel anların oldukça eşin de bunu anlar
Siz beni çok iyi anlarsınız bide anneci olmasa annesiyle iyi olsam kadın yakamizi salmiyo kötü olsam eşimle çok tartışıyoruz yani bende eşim yokken diyecegimi diyorum kV ye ama kadın yine yapacağını yapıyo

Kaynana değil o Terminator .bu ne yahu kadın ne uslupsuz.kovul ne kıymetli oğlu varmış kendini saydirmiyorsa böyle ortalığı dusmusse kovsaniz ayıp olmaz. Daha ilk seneden tavır yapmazsan sana önümüzdeki seneleride zehir eder cildirtir

Siz beni çok iyi anlarsınız bide anneci olmasa annesiyle iyi olsam kadın yakamizi salmiyo kötü olsam eşimle çok tartışıyoruz yani bende eşim yokken diyecegimi diyorum kV ye ama kadın yine yapacağını yapıyo
Zamanla biraz rahatlar pes eder ama kolay bir yol değil sadece ne öfkeni içine at ne de yüz göz ol eşinin görmesini sağlamak zor ben yeter Artık gidiyorum dedim birçok kez ama yapamadım bu da yanlıştı şimdi inanmıyor desem de dinlemiyor da doktor sağolsın iyi geldi bize

Sürekli oluyor mesela bugün bütün gün birliktelerdi eşim eve geldi 20 kere aramistir yemek yedinmi üzerini kalın giyin çay içtinmi yanında ne var çayın bana soruyor ne yemek yaptın yanına şunu yap bunu yap ben söylüyorum ama lafımi esirgemiyorum ben biliyorum ne yapacagimi sen sorma artık hergün gına geldi dedim

Sizin henuz sabir tasiniz catlamamis. Bir dolsun o zaman konu acmaniza gerek kalmadan yapmaniz gerekeni yaparsiniz zaten. O ne oyle ac misin, kalin giyin. Sanki anasinin koynundan iki yasinda bebe kopardiniz. Esiniz bunlari bir slklntl olarak gormuyorsa isiniz zor. Annenize soyleyin esinizi aramaya baslasin. Karakutu iyi mi, kendine bakiyor mu, zayifladi mi diye gun icinde ve aksamlari iyice slklstlrsin esinizi. Neden Karakutuyu aramiyorsun derse beni dinlemiyor, güya buyumus, artik cocuk degilmis, kendi yuvasi ailesi varmis, ben de seni arayayim desin anneniz. Ama bir sure bunaltsin. Belki anlar bilemedim.

Şimdi aradım sen yarın burayami geleceksin dedim birde nasip bi sabaha çıkalım diyo allahımm Yarabbim sanki Yalvarcm kendini naza çekiyo bende haber ver bana gelirsen anneme haber vercem tek evde napcaksin dedim yada ben işten çıkınca gel ev zaten çok musait değil dedim olsun ben yabancı değilim anneni rahatsız etme diyo

Kaynana değil o Terminator .bu ne yahu kadın ne uslupsuz.kovul ne kıymetli oğlu varmış kendini saydirmiyorsa böyle ortalığı dusmusse kovsaniz ayıp olmaz. Daha ilk seneden tavır yapmazsan sana önümüzdeki seneleride zehir eder cildirtir
Yapıyorum zaten hiç ilgilenmiyorm mutfağa giriyor peşine gidiyorum ne lazımdı diye nereye gitse peşindeyim ben veriyorum ama ben evde yokken nerde ne var ne yok bakar kesin

Arkadaslar 6 aylık evliyim.Kv nin evi ile 15 dk mesafemiz var evlendik daha biz el öpmeye gitmeden kV 3. 4. 5. Gün benim evimdeydi 6.gün oraya gittik 7.gün 8.gün hep geldi ...Zaten Burdan bi gıcık oldum eşimle gezmeye gidiyoruz arıyor zırt pırt günde 30 kere arıyor ağlıyo sana yemek yaptım gel diyo sana börek yaptım gel diyo hiç karını da al gel demiyo.s gece 12 1 2 düşünmeden arıyo.çalışıyorum eşimde çalıştığı için gündüz ev boş kV sabah 7 de gelip bütün gün benim evimde tek başına duruyo Çok yalanlarini yakaladım sürekli herkes beni çok Seviyo sen bitanesin canım ablam diyorlar bana diyo hem komik hem çıldırtıyo beni Yarın sabah 8 de ise gideceğim hiç haberim yok eşim annem gelecek diyor evine gitsin niye kimse olmadı halde benim evimde kalıyor huzursuz oluyorum karıştırma huyuda var o kadar doluyum ki yazamicam artık :) Varmı böyle sorunları olan
Yeni evliyken evlendigimiz sabah akşama kadar ordaydik akşama kadar bırakmadılar akşam eve geçtik kaynanam çaya gelmiyor musunuz diye aradi ben şok. Diğer günlerde ful birlikteydik sonra 1 haftalık tatile gittik de rahat ettim orda aradılar da olsun. Sonra gelip gitme sorunlarimz oldu bu süreçte iyiydik sadece gelip gitme işte yine ben 2 güne hep gittim 5 aya kadar böyle sürdü baktım 3 gün gitmesem sorun çıkartıyor yakiniyorlar bu konuya görümceler de girdi oğlumuz kardeşimiz evlendikten sonra değişti . 3 günde. Gitmesek 1 ay gitmiyoruz diye konuştular. Sonra ben mesafemi koydum hepsine yeri geliyor haftada yeri geliyor hergun demem o ki. Senin gibi başta anlayış gösterdim hep öyle alıştılar. Alistirmamak lazm

Sizin henuz sabir tasiniz catlamamis. Bir dolsun o zaman konu acmaniza gerek kalmadan yapmaniz gerekeni yaparsiniz zaten. O ne oyle ac misin, kalin giyin. Sanki anasinin koynundan iki yasinda bebe kopardiniz. Esiniz bunlari bir slklntl olarak gormuyorsa isiniz zor. Annenize soyleyin esinizi aramaya baslasin. Karakutu iyi mi, kendine bakiyor mu, zayifladi mi diye gun icinde ve aksamlari iyice slklstlrsin esinizi. Neden Karakutuyu aramiyorsun derse beni dinlemiyor, güya buyumus, artik cocuk degilmis, kendi yuvasi ailesi varmis, ben de seni arayayim desin anneniz. Ama bir sure bunaltsin. Belki anlar bilemedim.
Annem hayatta yapmaz bende dedim aynısını ben rahatsız edemem çocuğu ayıp diyor annem kV ye aman dünür bana gel hergün benimle otur bırak şunları birbirlerine alissinlar dedi kV yine aynı yine aynı sorsan onlar mutlu olsun ben birsey istemiyorum diyor 2 gün görmese oğlunu arayip ağlıyo ben geçende hiç yaşının olgunluğunu taşımıyosun k.bakma dedim zaten aman desen ne umrunda değil

Odalarin kapilarini kitleyin. En azindan yatak odanizi. Banyoya ya da akliniza gelen yere cok eglendiginize dair izler birakin(:

oğlunun mesafeyi koruması lazım ama kadın ağlayıp sizlayip çocuğu da dolduruyor kocamda sağolsun anne es arasındaki ilişkiyi ayırt etmeyi öğrenemedigi için bütün is bana düşüyo sorun şu ne desem kadın arsız ama ben yokken evime gelmesi özellikle beni çıldırtıyo yatak odamin kapısının anahtari yok gelirse eğer zaten sabah bi daha ben yokken gelme rahatsız oluyorum calisiyorum sonucta evim herzaman tertipli düzenli olmuyo hem senin evde 15 dk uzak burda tek kalıp napıyosun dicem

Back
X