• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç koca ile nasıl başedir ??

TanGO

Bşlngç:72 Hdf:58 Gncl:57.5 oğulcuğum 13 aylık
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
1.387
1.389
83
Eşim saçma sapan bir konudan kıskançlık yaptı olayı o kadar büyüttü ki ben bunu kabul edemem bosanalım dedi. Ben de senin gibi paranoyak istemiyorum bence de bosanalım dedim. Kavga çok büyüdü ama sonra barıştık. Bu adam bana bunları hep yasatacak. Ne yapabilim önerisi olan var mı??

Eşim saçma sapan bir konudan kıskançlık yaptı olayı o kadar büyüttü ki ben bunu kabul edemem bosanalım dedi. Ben de senin gibi paranoyak istemiyorum bence de bosanalım dedim. Kavga çok büyüdü ama sonra barıştık. Bu adam bana bunları hep yasatacak. Ne yapabilim önerisi olan var mı??
Neden kavga ettiğinizi anlatmanızda bir sakınca var mı?

Öncelikle oturun konuşun liseli ergenler gibi her sorunda boşanalım lafı geçmesin.
Yoksa evliliğiniz yıpranır sonucu kaçınılmaz olur.

Neden kavga ettiğinizi anlatmanızda bir sakınca var mı?
Kayak yapmaya gitmistik ben acemiyim eşim yüksek pistte tek başına kayıyordu ben aşağıda ogreniyodum annem abim yanimdaydi sonra onlar oturmaya gittiler ben yalnız devam ettim. Düştüm kalkamadim bi adam yardım etti sonra kaymaya devam ettim adam da güya arkamdan beni kesiyomus eşim arkadan gelip gormus. Adamla beraber kayiyodunuz neden annenlerin yanına gitmiyosun neden yardım aliyosun kendin kalk maden dustun kaymayı bırak vs vs birkaç gün sonra yine gittik kafede oturuyoduk kuzenime buradan çıkmadan wcye gidelim dedim güya adam da ordaymis bana bakiyomus wcnin onundeymis onu gormek icinmi wcye gidelim demisim hiç inanmıyorum ya .adam da diyelim ilk gün yalnız gördü baktı sonra kocam olduğunu gördü adama da hiç bakmadım görsem tanımam durup bana bakmaya devammi edicek yani

Öncelikle oturun konuşun liseli ergenler gibi her sorunda boşanalım lafı geçmesin.
Yoksa evliliğiniz yıpranır sonucu kaçınılmaz olur.
Aynen liseli ergenlen gibiyiz 7 aylık evliyiz zamanla düzelir diyorum ama bilmiyorum adam paranoyak resmen

Benim eşim evlenmeden önce psikopatlık derecesindeydi kıskançlığı..
Evlendikten sonra çok şükür biraz biraz normale döndü...
Konu ne bilmediğimiz için şu an çok da gerçekçi bir yorum yapamayacağım canım...
Ama her tartışmada şu "boşanma" lafını geçirmeyin lütfen..
Öfke o kadar deli bir şey ki sürekli bu lafı duyduğunuz için bir öfke anında boşanma kararı alıp bunu icraate koyabilirsiniz...
İnsanların anlaştığı gibi oturup derin derin uzun uzun kkonuşun çözün bu olayı..
Olayın boyutunu bilmediğim için eşine psikolojik destek alsın diyeceğim ama bilemiyorum.
Çözümsüz olduğunu düşünüyorsanız da aile terapistine gidin..

Kayak yapmaya gitmistik ben acemiyim eşim yüksek pistte tek başına kayıyordu ben aşağıda ogreniyodum annem abim yanimdaydi sonra onlar oturmaya gittiler ben yalnız devam ettim. Düştüm kalkamadim bi adam yardım etti sonra kaymaya devam ettim adam da güya arkamdan beni kesiyomus eşim arkadan gelip gormus. Adamla beraber kayiyodunuz neden annenlerin yanına gitmiyosun neden yardım aliyosun kendin kalk maden dustun kaymayı bırak vs vs birkaç gün sonra yine gittik kafede oturuyoduk kuzenime buradan çıkmadan wcye gidelim dedim güya adam da ordaymis bana bakiyomus wcnin onundeymis onu gormek icinmi wcye gidelim demisim hiç inanmıyorum ya .adam da diyelim ilk gün yalnız gördü baktı sonra kocam olduğunu gördü adama da hiç bakmadım görsem tanımam durup bana bakmaya devammi edicek yani

Anladım şimdi canım...
Aynı evlenmeden önceki psikopat eşimin tavırları...
Biz 7-8 senenin sonunda evlendik..
O 7-8 sene bunları çektim ben.. Bir ara ikna bile etmiştim ama gitmedi doktora..
Kesinlikle normal değil...
Ve bunlar onlara çok çok normal geldiği için senin hasta, aşırı rahat olduğunu düşünüyorlar..
En iyisi ciddi bir tepki ve doktora götürün

Anladım şimdi canım...
Aynı evlenmeden önceki psikopat eşimin tavırları...
Biz 7-8 senenin sonunda evlendik..
O 7-8 sene bunları çektim ben.. Bir ara ikna bile etmiştim ama gitmedi doktora..
Kesinlikle normal değil...
Ve bunlar onlara çok çok normal geldiği için senin hasta, aşırı rahat olduğunu düşünüyorlar..
En iyisi ciddi bir tepki ve doktora götürün
Gitmez canım evet bana sen çok rahatsın İstanbul kizisin diyor seninki nasıl düzeldi kendiliğinden mi oldu. Biz 3 sene sonra evlendik

Gitmez canım evet bana sen çok rahatsın İstanbul kizisin diyor seninki nasıl düzeldi kendiliğinden mi oldu. Biz 3 sene sonra evlendik

Aynı tepkiler canım ya..
Dedim ya kendi yaptıkları onlara normal geldiği için bizi itham ediyorlar..
Eşim de sevgiliyken bana öyle derdi
"çok rahat büyümüşsün sen, sana hiç hayır denmemiş,"vs vs vs...
Bizim zaten kültür farkımız da çoktu canım...
O yüzden haftanın 5 günü tartışırdık 2 günü iyiydik...
Evlendikten sonra eskisi kadar kıskançlığı olmadı yani yine söylesem çoğu şeyi normal değil ama o zamanlarki kadar yok...
Sanırım evlilik onu rahatlattı bir bakıma...
Evlenmeden önce de böyle miydi eşin?

Aynı tepkiler canım ya..
Dedim ya kendi yaptıkları onlara normal geldiği için bizi itham ediyorlar..
Eşim de sevgiliyken bana öyle derdi
"çok rahat büyümüşsün sen, sana hiç hayır denmemiş,"vs vs vs...
Bizim zaten kültür farkımız da çoktu canım...
O yüzden haftanın 5 günü tartışırdık 2 günü iyiydik...
Evlendikten sonra eskisi kadar kıskançlığı olmadı yani yine söylesem çoğu şeyi normal değil ama o zamanlarki kadar yok...
Sanırım evlilik onu rahatlattı bir bakıma...
Evlenmeden önce de böyle miydi eşin?
Evlenmeden önce birbirimize çok kıskançlıklar yaptık çok kavgalar ettik başlarda iliskimiz ciddi gibi diildi.daha rahat davraniyoduk o yüzden.artık ben gereksiz kıskançlıklar yapmıyorum o da yapmaz diye düşünüyordum :(

Evlenmeden önce birbirimize çok kıskançlıklar yaptık çok kavgalar ettik başlarda iliskimiz ciddi gibi diildi.daha rahat davraniyoduk o yüzden.artık ben gereksiz kıskançlıklar yapmıyorum o da yapmaz diye düşünüyordum :KK43:

"Gereksiz" olduğunun farkında vardır o zaman canım..
Anlamamakta ısrar ederse artık ben aşamıyorum dersin beraber bir doktora gidelim dersin..

Daha rahat davraniyoduk tan kastım kıskançlığa
"Gereksiz" olduğunun farkında vardır o zaman canım..
Anlamamakta ısrar ederse artık ben aşamıyorum dersin beraber bir doktora gidelim dersin..
Tekrar bu tarz bir şey yaparsa doktora gidelim diyebilirim belki

Back
X