KISKANÇ KOCA YARDIM EDİİN :((

evet aldım işyeri açma belgemde herşeyim var öğretmenlikte yaptım ama suan cocugum oldugu icin calısmıyorum hayır evlilik dışı falan degil

haklısın gelsin konusucam sagol

Üstte yazdıgına katılıyorum ben insan gibi burda derdimi yazıyorum millet gelmiş dalga geciyo işine gelmiyosa bakma konuya bile allah allah kimsenin bana hesap sormaya hakkı yok adam gibi cevaplayan cevaplasın lise mezunuyum cocuk gelişimi meslgim var calısmak istesem calısıyorum iş var ama cocuk oldugu icin gidemiyorum

en iyisini yapmıssın cok şanslısın keske bende o zamanlarda bıraksaydım
inan hiç çekilmiyor canım , nasıl davranacağımı şaşırmıştım, sürekli nasıl davransam nasıl davransam modundaydım . çekilecek gibi degill beeee canım....
şimdi düşünüyorumda o zamanımı . iyiki diyorum iyikiiiiiii

adına üzüldüm çok zor işin , yanlış anlamada bu karakteri çekmekkk her babanın işimi
bilmiyorumm

Eşinizin tedavisini ben çok iyi biliyorum.Psikolog vs degilim ama çözümü iyi biliyorum.Eşiniz dayak istiyor ağzına bir tane patlatıp duvara yapıstırılsa babanız tarafından adeta meleğe dönüşecektir.Tavsiye ederim.Pişman olmayacaksınız.

Çünkü adeta sizi malı olarak görüyor..

adamın canına tak edicek artık beni aglarken görmekten bıktı bigün diyo saglma yapıştırıcam ama bakalım ne zaman adam beni öyle gördkce üzülüyo ben sen agla diye evlendirmedim sen agla diye dünyaya getirmedim diyo

Allah yardımsın olsun benimde vardı başımda böyle bir model yeni boşandık.Beni psikolojimi mahfetti diyebilirim hakkınızda hayırlısı olsun.
amin sagol bende bosanmak istiyorum kaç defa söyledim ama o istemiyor ilklerde vurmasıda vardı simdi yok cok sükür ama benim piskojimi alt üst etti

Pantolon giyinme, ruj sürme, sokağa çıkma, çıktığında bir yere bakma, gözün bile dalmasın. Hatta sen nefes bile alma. Bu ne ya? Ölmeden mezara girmişsin sen.
Bu kıskançlık değil, ruhsal bir hastalık.
Bir de 18 yaşında bir çocuktan ne derece iyi bir koca olması beklenebilir ki? Yaşıtları okul okuyorlar, kız peşinde koşuyorlar, sabaha kadar oyun oynuyorlar ama bu çocuk ev geçindirmekle meşgul. Bence bunun vermiş olduğu sorumluluğun getirdiği bir ruhsal bunalım olabilir.
Cidden 18 yaşında bir çiftin ne gibi bir zorunluluğu olabilir de onca seçenek arasından evlililiği seçerler? Bir de 1 sene oldu diyorsun, 17 yaş ya Fake mi acaba?

Evet YAŞ küçük ama ben şunu anlamıyorum : 14 Yaşında Başlamış,Öğrencilerden biliyorum her şeyi biliyorlar maşallah sevgililiği, Canımız istedi bebek yaptığı vs vb zorla evlenmememiş. Sevgüliylen yaptığında beni kıskanıyor beni çok seviyor diye hoşuna gitmiştir.

Insan aklını her yönüyle kullanmalı, Askere gidecek çocul var kıskançlıkta phsyco olmuş daha 18...

Ay benimki de öyleydi dışarı çıkardık yere bakacaksın kafayı kaldirdin mi kavga ederdik kime bakiyon niye bakiyon . balkona cikmayacaksin felan . perdeye işaret bırakıp işe gidermiş bakiyomus camdan bakmismiyim . akşam gelip cami acmissin derdi . bende halla halla nerden gördü diye düşünürdüm. Megersem işaret bırakıp gidiyormuş . ama çok şükür oğlum 1 yasında 1 buçuk senedir evliyiz 2 olacak hatta . artık okadar değil . ama şu huy çıkarmış şimdide bir yere gitsem hep arar
Öyle öyle azalır . ya bu deveyi gudecen ya da buralardan gidecen . kader bizimkide boyleymis .

amin sagol bende bosanmak istiyorum kaç defa söyledim ama o istemiyor ilklerde vurmasıda vardı simdi yok cok sükür ama benim piskojimi alt üst etti

Hiç tanımadan mi evleniyorsunuz anlamadım ki .. sevgiliyken bakacaksın bu psikolojik olarak sorunlu , kaçacaksın hemen. Flört etmek bundan güzel, sonra al başına belayı. Ama sizin yaşınız zaten çok küçük, baştan sona her şey hata.. Allah yardımcınız olsun.

Ayyy abim öyleydi yengem ve benim canımıza okurdu resmen manyak bi gün bi çocuk yanında bana baktı diye eve gelince kalbime yumruk attı kalp kapağım onun yüzünden içine çöktü şimdi kalp hastasıyım ama babam ve büyük abim duyar duymaz abimi öyle bir dövdü evden attı ki o gün oldu bizi rahat bıraktı. Bazen böylelerine iyi bir dayak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…