- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
evet aldım işyeri açma belgemde herşeyim var öğretmenlikte yaptım ama suan cocugum oldugu icin calısmıyorum hayır evlilik dışı falan degilSiz lise diplomanızı aldınız mı peki? profile göre haziranda 19 yaşında olcaksınız çünkü, merak ettim. ve bir arkadaş sormuş, evlilik dışı gebelik miydi de evlenmeye mecbur kalıp evlendiniz hemen diye, bunu ben de merak ettim, sakıncası yoksa.
herseye varNiye güven sorunu mu var size karşı yoksa herseye varmı böyle takıntısı??
haklısın gelsin konusucam sagolSen evlenmeden önce çarşaf falan giyiniyordun da sonradan mı açıldın da o kıt akıllı kocan kıskanıyor? Evlenmeden önce nasılsan bence şimdide öylesin üzülme sen ve ona beni böyle sevdin istedin sana önceden kendimi farklı mı gösterdim diye sor
Üstte yazdıgına katılıyorum ben insan gibi burda derdimi yazıyorum millet gelmiş dalga geciyo işine gelmiyosa bakma konuya bile allah allah kimsenin bana hesap sormaya hakkı yok adam gibi cevaplayan cevaplasın lise mezunuyum cocuk gelişimi meslgim var calısmak istesem calısıyorum iş var ama cocuk oldugu icin gidemiyorumYa şu küçük yaşta evlenenlerin konusuna girip bu yaşta niye evlendin çek şimdi tarzında yorumlar yapanları hiç anlamıyorum. Tamam olan olmuş artık kız çözüm arıyor siz hala ay niye evlendin. Napsın hayatını geri saramaz bu saatten sonra.
Konu sahibi eşinizi psikolog konusunda ikna etmeye bakın. Olmazsa aileniz konuşsun ciddi ciddi böyle hayat geçmez. Eğitim durumunuz ne? Ileride yaşanabilecek her şeye hazırlıklı olmak adına kendinizi geliştirin bir meslek edinmeye çalışın. Açık öğretim olabilir bebek biraz daha büyüyünce kurs olabilir..
Eşiniz böyle devam ederse ya siz çok yorulur mutsuz olursunuz ya da bu evlilik çok uzun sürmez üzgünüm.
inan hiç çekilmiyor canım , nasıl davranacağımı şaşırmıştım, sürekli nasıl davransam nasıl davransam modundaydım . çekilecek gibi degill beeee canım....en iyisini yapmıssın cok şanslısın keske bende o zamanlarda bıraksaydım
Tovbe est su gozlerimiz daha neler okucak du bakalim[/QUO okumayın ozaman kimseye zorla okutmuyoruz bunda sasırck ne var cogunuz annesi 13 14 yasnda evlennmiş ben 18 yasnda evlenincemi şaşırıyosunuz hem benim actgım muhabebt erken evlilik konusu degil kıskanclık konusu bi zahmet cevaplamak isterseniz bu konu yu cevaplayın.
Eyvah bir piskoloğa neyin gitse olmamıherseye var
ne alakası var yazma o zaman insan gibi cevap vermiyceksen kimse seni zorlamıyoo zaman böyle bi konu açmaya hatta yakınmaya bile hakkın yok bence.
haklısın kendim ettim kendim buldumkonu lütfen fake olsun. değilse eğer;
kendin etmişsin kendin bulmuşsun diyorum ben. 18 yaşında evlilik, üstüne bir de çocuk, adam ben düzelmem karışmayın diyor. oh yeme de yanında yat.
haklısın :/eşinizin yaşıda 18 bi erkeğin evlenebileceği bir yaş değil bence daha kişiliği bile oturmamıştır
haklısınSen öyle san deseydin!!aşık sen onunla yapamıyorsun..hale bak nasıl mutsuz ediyor seni..bırak eş olarak seni bu kadar kısıtlaması insanı olarak bakarsan bu olaya insan haklarına aykırı bir davranış sergiliyor esin..
adamın canına tak edicek artık beni aglarken görmekten bıktı bigün diyo saglma yapıştırıcam ama bakalım ne zaman adam beni öyle gördkce üzülüyo ben sen agla diye evlendirmedim sen agla diye dünyaya getirmedim diyoEşinizin tedavisini ben çok iyi biliyorum.Psikolog vs degilim ama çözümü iyi biliyorum.Eşiniz dayak istiyor ağzına bir tane patlatıp duvara yapıstırılsa babanız tarafından adeta meleğe dönüşecektir.Tavsiye ederim.Pişman olmayacaksınız.
Çünkü adeta sizi malı olarak görüyor..
amin sagol bende bosanmak istiyorum kaç defa söyledim ama o istemiyor ilklerde vurmasıda vardı simdi yok cok sükür ama benim piskojimi alt üst ettiAllah yardımsın olsun benimde vardı başımda böyle bir model yeni boşandık.Beni psikolojimi mahfetti diyebilirim hakkınızda hayırlısı olsun.
Ay benimki de öyleydi dışarı çıkardık yere bakacaksın kafayı kaldirdin mi kavga ederdik kime bakiyon niye bakiyon . balkona cikmayacaksin felan . perdeye işaret bırakıp işe gidermiş bakiyomus camdan bakmismiyim . akşam gelip cami acmissin derdi . bende halla halla nerden gördü diye düşünürdüm. Megersem işaret bırakıp gidiyormuş . ama çok şükür oğlum 1 yasında 1 buçuk senedir evliyiz 2 olacak hatta . artık okadar değil . ama şu huy çıkarmış şimdide bir yere gitsem hep arar1 senedir evliyiz 2 aylık oglum var ve evlendgimiz günden beri herşey yasak ne dar pantolon giyebiliyorum ne bi ruj sürebiliyorum ne dısarı cıkabiliyorum evin icinde bile pantolon giyemiyorum illa eşofman giydigim zaman kavga ediyoruz surat yapıyo ben öyle begenmiyorum diyo bazende kendmden bile kıskanıyorum diyo yardım edin nabıcagımı sasırdım dısarı cıktıgımız zaman bile neden oraya bakıyon neden baktın kendi kendine takıntı yapıyo bıktım artık böyle olmasından hayattan sogudum resmen aynaya bakmak istemiyorum insan yüzü görmek istemiyorum zaten koca gün beebegime bakıyorum hicbi iş yapamıyorum kucagımdan indirdgm an aglmaay baslıyo kendmide hayattan bezmiş gibi görünce iyice morelim bozuluyo sıkıntı stresten sütümde gitti nabıcam bilmiyorum yardım edin(
Ahh sende benim gibi 17 yasında mi evlendin. Erkekler geç olgunlasirmis . zaman ister .sanirim seni şuan burada bir ben anlayabilirim psikolojik olarak4 sene beraberdk ama ben tanıyamamısım
amin sagol bende bosanmak istiyorum kaç defa söyledim ama o istemiyor ilklerde vurmasıda vardı simdi yok cok sükür ama benim piskojimi alt üst etti
Ayyy abim öyleydi yengem ve benim canımıza okurdu resmen manyak bi gün bi çocuk yanında bana baktı diye eve gelince kalbime yumruk attı kalp kapağım onun yüzünden içine çöktü şimdi kalp hastasıyım ama babam ve büyük abim duyar duymaz abimi öyle bir dövdü evden attı ki o gün oldu bizi rahat bıraktı. Bazen böylelerine iyi bir dayak gerekiyorAy benimki de öyleydi dışarı çıkardık yere bakacaksın kafayı kaldirdin mi kavga ederdik kime bakiyon niye bakiyon . balkona cikmayacaksin felan . perdeye işaret bırakıp işe gidermiş bakiyomus camdan bakmismiyim . akşam gelip cami acmissin derdi . bende halla halla nerden gördü diye düşünürdüm. Megersem işaret bırakıp gidiyormuş . ama çok şükür oğlum 1 yasında 1 buçuk senedir evliyiz 2 olacak hatta . artık okadar değil . ama şu huy çıkarmış şimdide bir yere gitsem hep arar
Öyle öyle azalır . ya bu deveyi gudecen ya da buralardan gidecen . kader bizimkide boyleymis .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?