- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
bunuda yaptım biz birbirimiz olmadan yapamayız diyoSiz onun malı değil,esisiniz..normal değil hiç davranışları..doktora gitmezse onu boşanmak la tehdid edin
ilkokulEşinizin öğrenim durumu nedir ?
eveetHakikaten 14 yaşında mı görüştünüz.ikinizde 14 oluyor.12 yaşında oğlum varda halleri komedi.2 sene sonra kız arkadaşı olsa yeni çıkan köpek dişlerini anlatıyor olur.
hayırBirşey mi yaşadınız? Anormal tutuculuk bu kendi kendine evham desem aşmış onu.
Sen öyle san deseydin!!aşık sen onunla yapamıyorsun..hale bak nasıl mutsuz ediyor seni..bırak eş olarak seni bu kadar kısıtlaması insanı olarak bakarsan bu olaya insan haklarına aykırı bir davranış sergiliyor esin..bunuda yaptım biz birbirimiz olmadan yapamayız diyo
1 senedir evliyiz 2 aylık oglum var ve evlendgimiz günden beri herşey yasak ne dar pantolon giyebiliyorum ne bi ruj sürebiliyorum ne dısarı cıkabiliyorum evin icinde bile pantolon giyemiyorum illa eşofman giydigim zaman kavga ediyoruz surat yapıyo ben öyle begenmiyorum diyo bazende kendmden bile kıskanıyorum diyo yardım edin nabıcagımı sasırdım dısarı cıktıgımız zaman bile neden oraya bakıyon neden baktın kendi kendine takıntı yapıyo bıktım artık böyle olmasından hayattan sogudum resmen aynaya bakmak istemiyorum insan yüzü görmek istemiyorum zaten koca gün beebegime bakıyorum hicbi iş yapamıyorum kucagımdan indirdgm an aglmaay baslıyo kendmide hayattan bezmiş gibi görünce iyice morelim bozuluyo sıkıntı stresten sütümde gitti nabıcam bilmiyorum yardım edin(
herkesin kendi hayatı istedik yaptık bu konuda pişman degilim
Yok 14 yaşından beri sevgililermiş 17 sinde evlenmişler 18 inde bebeleri olmuşEvlenmeden once boyle oldugunu biliyor muydun gorucu usulu mu evlendin
Hayat merkezine sizi yerleştirmiş eşiniz.Umarım tedaviye ikna edersiniz.Daha hayatla ilgili hedefler belirlemeden evlilik kararı almış olmanız bu durumu tetiklemişilkokul
Yok 17 de evlenmişler şuan 18 ler.1 yıllık evli.Yok 14 yaşından beri sevgililermiş 18 inde evlenmişler
He duzelttim yanlış yazmışımYok 17 de evlenmişler şuan 18 ler.1 yıllık evli.
Lise mezunu , öğretmen.
Yok 14 yaşından beri sevgililermiş 17 sinde evlenmişler 18 inde bebeleri olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?