- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
İlk zamanlar vuruyormus kıza!Ben olsam boşarım boyle adami... ne o öyle manyakmi bu adam .. valla hep derim boyle kiskancligin ilerisi dayak dahada ilerisi cinayet... ezdirme boyle kendini... bas tekmeyi defolsun gitsin..
ağzım açık kaldı yaşadıklarınıza yahuuuu....Ay benimki de öyleydi dışarı çıkardık yere bakacaksın kafayı kaldirdin mi kavga ederdik kime bakiyon niye bakiyon . balkona cikmayacaksin felan . perdeye işaret bırakıp işe gidermiş bakiyomus camdan bakmismiyim . akşam gelip cami acmissin derdi . bende halla halla nerden gördü diye düşünürdüm. Megersem işaret bırakıp gidiyormuş . ama çok şükür oğlum 1 yasında 1 buçuk senedir evliyiz 2 olacak hatta . artık okadar değil . ama şu huy çıkarmış şimdide bir yere gitsem hep arar
Öyle öyle azalır . ya bu deveyi gudecen ya da buralardan gidecen . kader bizimkide boyleymis .
Ne demiş atalarımız damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış.evet benceede millet ne kadar şaşkın karslıyo sanki hayatlarında erken evlenen insan görmemişler bi annelerine babalarına baksınlar allah alalh.
Nasıl bir şeydir bu abin yüzünden kalp hastası oldun haa . Nasıl bir mantiktir Allahım bu erkeklerden bu kötü huyu çek al Ya Rabbim..Ayyy abim öyleydi yengem ve benim canımıza okurdu resmen manyak bi gün bi çocuk yanında bana baktı diye eve gelince kalbime yumruk attı kalp kapağım onun yüzünden içine çöktü şimdi kalp hastasıyım ama babam ve büyük abim duyar duymaz abimi öyle bir dövdü evden attı ki o gün oldu bizi rahat bıraktı. Bazen böylelerine iyi bir dayak gerekiyor
Kader Alın yazısı Allah nasıl dizayn etmişse kaderimizi öyle oluyor . ama gerçekten bazıları bunu ayıpliyor. Bu ayıplanacak birşey değil daha olan olmuş . neden bu kadar sorgulanıyor bu gibi konular anlamıyorumŞaşılıcak şeylere şaşılarak bakarız ,normal
millet kendi annesi ve babasına baksınlar demişsin şaka gibisin
2016 yılındayız bundan 30 veya 40 sene önce evleniyorlardı anne babalarımız
haaaa unuttum 30 -40 sen önce 18 bilemedin 19 yaşındalardı
sen 2016 sen daha 14 de başlamışsın çok normal dimi?
Birde şunu söyleyeyim siz böyle guluyorsunuz ama herhalde hayatında bazı şeyler iyi gitmeyen insanların acı çekmeye katlanacak olması size zevk veriyor sanirimŞaşılıcak şeylere şaşılarak bakarız ,normal
millet kendi annesi ve babasına baksınlar demişsin şaka gibisin
2016 yılındayız bundan 30 veya 40 sene önce evleniyorlardı anne babalarımız
haaaa unuttum 30 -40 sen önce 18 bilemedin 19 yaşındalardı
sen 2016 sen daha 14 de başlamışsın çok normal dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?