Evlendiğimizden beri kv'den tabiri caizse cekiorum
Eşim ilk yıllarımız kadar olmamakla beraber annesinin butun dogrularini dogru yanlislarini yanlis kabul eden biri..
Doldurup uzerime mi salmadi ailemi cagirip esimle birlik olup sikayet mi etmediler neler neler..
Yaklasik 14 ay oluor baba evinden doneli hemen hemen bu kadar zamandir barisigiz kv 'le arada sirada atismalarimiz birbirimize kinayeli laflarimiz oluor gel gelelim o ilk zamanlarin tartismalari bitti simdide kadin ben ne alirsam aynisini almaya basladi hali aldim daha yeni gitti ayni deseninden kendine almis birde cekiniorum oglum esin bisey der demis esimde al bisey demez demis
Yine gecen masa ortusu aldim gidip aynindan hem kendine hem kizina almis bugun esimle markete gittik sorgusuz sualsiz posetleri kurcalamaya basladi tek kelime etmedim
Esim zeytinyagi almis 23 kilo kadar bugun evinde gordum 15 kilo kadarini dolaba koymus iyice sinir olmaya basladim simdi esime bisey demek istemiorum ama nereye varacak bu isin sonu
Hep esimin aklina gitmeye calisior alt ust oturuoruz oglum mutahitten ev almaya ne gerek var keriz parasi onlar dior

ust kati yaptirin biz otururuz tayin durumumuz var engellemeye calisior iste kira derdiniz yok bak falan bana dukkan acsan ben isletirim sanada yarar falan hep aklina girmeye ugrasior

Ne yapacagimi bilmiorum ayri eve cikalim dedim sabret dior esim sadece ben bu kadinla ne yapacagimi sasirdim hep hin'lik dusunuor