Kıskanç kv..!!

Eşim asla para biriktirmez. Hep kredi çeker. Faizle öder ama muhakkak öder. O biriken para yıllarınızı alır sizin. Ve de kenardaki paraya hep bi güven duyuluyor. Hemen harcanıyor. Kirada mantıklı değil. 300-500 fazla koyar kredi ödet kendi evinizde yaşarsınız. 2 kişi rahat rahat öder.
Bende boyle diorum gelecek parasi var arabamiz var alalim bi ev diorum ama kv girior devreye bu devirde mutahittlere verilen para keriz parasiymis uste ev cikin daha ucuza gelir gibi bi ton gereksiz lafla celior esimin aklini..

Evlendiğimizden beri kv'den tabiri caizse cekiorum :hasta:

Eşim ilk yıllarımız kadar olmamakla beraber annesinin butun dogrularini dogru yanlislarini yanlis kabul eden biri..
Doldurup uzerime mi salmadi ailemi cagirip esimle birlik olup sikayet mi etmediler neler neler..

Yaklasik 14 ay oluor baba evinden doneli hemen hemen bu kadar zamandir barisigiz kv 'le arada sirada atismalarimiz birbirimize kinayeli laflarimiz oluor gel gelelim o ilk zamanlarin tartismalari bitti simdide kadin ben ne alirsam aynisini almaya basladi hali aldim daha yeni gitti ayni deseninden kendine almis birde cekiniorum oglum esin bisey der demis esimde al bisey demez demis :kızgın:

Yine gecen masa ortusu aldim gidip aynindan hem kendine hem kizina almis bugun esimle markete gittik sorgusuz sualsiz posetleri kurcalamaya basladi tek kelime etmedim:KK20:

Esim zeytinyagi almis 23 kilo kadar bugun evinde gordum 15 kilo kadarini dolaba koymus iyice sinir olmaya basladim simdi esime bisey demek istemiorum ama nereye varacak bu isin sonu :KK67:

Hep esimin aklina gitmeye calisior alt ust oturuoruz oglum mutahitten ev almaya ne gerek var keriz parasi onlar dior :KK57: ust kati yaptirin biz otururuz tayin durumumuz var engellemeye calisior iste kira derdiniz yok bak falan bana dukkan acsan ben isletirim sanada yarar falan hep aklina girmeye ugrasior :ukala::ukala:

Ne yapacagimi bilmiorum ayri eve cikalim dedim sabret dior esim sadece ben bu kadinla ne yapacagimi sasirdim hep hin'lik dusunuor :KK61:

Bence kafanıza takmanızı gerektiren bir durum yok. Neden mi? Demek ki zevklisiniz taklit ediliyorsunuz.Bir de insan yaş aldıkça gençlere özeniyor herhalde. Bir seferlik kendinize aldığınız birşeyden ona da alıp hediye etseniz bence çok çok mutlu olacaktır. Yani boşverin rakip gibi görmeyi takılmayın böyle şeylere Allah başka dertler vermesin

Bence kafanıza takmanızı gerektiren bir durum yok. Neden mi? Demek ki zevklisiniz taklit ediliyorsunuz.Bir de insan yaş aldıkça gençlere özeniyor herhalde. Bir seferlik kendinize aldığınız birşeyden ona da alıp hediye etseniz bence çok çok mutlu olacaktır. Yani boşverin rakip gibi görmeyi takılmayın böyle şeylere Allah başka dertler vermesin
Amin. Basta cok olay yasadigimiz icin galiba artik ne yaparsa gozume batiyo.

Bende sevmem taklit eden kiskanc insanları. Ama yapabilecegin bir şey yok çünkü sen 1 iğne bile alsan o seni kıskanmaya devam edecek. Asıl kıskandigi sen olduğun için ne alırsa alsin hep kiskancak ve huzursuz mutsuz olacak. Gül geç boşver arkadaşım.

Bende sevmem taklit eden kiskanc insanları. Ama yapabilecegin bir şey yok çünkü sen 1 iğne bile alsan o seni kıskanmaya devam edecek. Asıl kıskandigi sen olduğun için ne alırsa alsin hep kiskancak ve huzursuz mutsuz olacak. Gül geç boşver arkadaşım.
Aynen canm ;)

Hic olur mu oyle sey dimi 70 yasinda kadin acik misiniz kapali misiniz bilmiorum da ozeniolar galiba ya..
.
Ozeniyor tabi benimki de 70e yakın yaşı.Bileziklerimi takilarimi herşeyimi kıskanıyor ..Film gibi valla.Benim.gibi giyinmeye falan çalışıyor.Nerden aldığımı bilirse gidip alıyor falan..

Back
X