kıskanç olan iş arkadaşlarını kısknçlıkdan öldürme yöntemleri:))

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
selam kızlar yeni bi sorun yeni bi konu işyerimde benim alt personelim olan iki bayanla bir türlü yıldızlarımız barışmıyor.aslına bakarsanız önceleri muhabbetimiz gayet iyiydi ama son bir aydır ne olduğunu anlayamadım bana bi şekilde cephe aldılar ve bu kişilerin beni sürekli arkamdan eleştirdiklerini duydum kıyafetim saçım makyajım her yönden şimdi konuşmuyoruz ama farkediyorum gelip geçerken uyuz uyuz bakışlarını lavoboya girdiğim anda dedikoduya başladıklarını bide birinin erkek kardeşide bizim işyerinde ne zaman kardeşinin yanına gitsem iş icabı hemen arıyo kardeşine bişiler söylüyo ve onunla muhattab olma dediği bile kulağıma kadar geldi ama sorun ne bir türlü anlamıyorum diğerleri kıskandılarını söylüyor.

böyleleri her yerde var maalesef. böyle basit insanlar için kendimi yormam açıkçası.. bence de uzak durun.. kıskanç kadınla baş edilmez

mümkün olduğunca uzak duruyorum yalnız sanki ben uzak durdukça onlar dahada üstüme geliyolar gibi geçenlerde bişey için girdim odalarına hemen kardeşi olan başladı benim kardeşim zaten safın önde gideni ben onun korumasıyım onun için adam bile döverim şeklinde konuşmaya diğeride ordan destek veriyo ona hiç üzerime alınmayarak çıktım odadan ama tabi sinirim bozulmadı değil

çok çocukça davranmışlar ne sinirini bozcan boşver biz bunları ilkokulda yapıyoduk o kadar ilerleyebilmişler demek ki.. onlar gülüyosa sende gül, seni sinir edemeyince kendileri daha çok sinir olucaktır..

bide cnım şunu farkettim yalnızken bişi yapamıyolar ikiside sadece bir arada oldukları zaman cesaret ediyolar mesela geçende öğle paydosunda dışarı çıkarken o kardeşini savunan benim önümdeydi giriş çıkış için kart asıyoruz bi dfa bastı olmadı bende böle başında bekliyorum baktım bunun elleri titremeye filan başladı sonra bi defa daha bastı olmadı en son basmadan çıktı sanırım psikolojik baskı yaptım başında bekleyerek ve anladım ki tek başlarına hiç bişeyler bikaç defa daha böyle sorun yaşamıştık bunlarla beni buradan gönderip eski muhasebeciyi aldırmaya filan çalıştılar ama o zaman altı kişiydiler kadın sürekli geliyo gidiyo buraya ben daha işe yeni başlamışım falan benimle yağlı ballı olan bunlar kadın gelince benimle konuşmuyolar filan bişi soruyorum cvp yok bigün sinirlendim girdim içeri siz dedim ne yapmaya çalışıyosunuz ben farkında değilmiyim zannediyosunuz benim dedim arkamdan iş çevirmeyin o kadında bidaha buraya gelmicek yoksa yolarım dedim onuda onu buraya getirmeye çalışanıda bunlar altısı birden mal gibi bakıyolar suratıma sonra başladılar inkar etmeye filan aslında ilk geldiğim zaman vermiştim ben bunlara sumsuğu ama o günden beri iyiydik kadında hiç gelmedi o günden sonra bidaha şimdi ne oldu anlamadım gitti

Yaa bendede bi arkadas var sormayin nasil davranmaliyim bilmiyorum sanki benim taklidi kafayi yiycem ya kizlar gicik etmek icin sizde taktikler varmi?ne giysem aynisindan almak istiyor samimi arkadaslarimi elimden almaya calisiyor ve bazen ben gibi konusuyor yani soyle onunla paylastigim fikirleri baska arkadaslara hemde benim yanimda kendi fikriymis gibi bahsediyor olduruyor beni gicik ediyor onu alt etmek istiyorum

her zaman erkeklerle calısmayı ıstemısımdır .
kız mılletıyle calısmak gercekten cok zor oluyor .
ne dedıkodusu bıter ne kıskanclıgı nede fesatlıgı ...
her turlu muhabbet doner orta da .
kızlarla calısmayı hıc sevmem .
ben de buyuk bır sırkette calısıyordum .
ama oyle garıp tıpler vardı kı ,sankı merdıven altı
bır dukyan da calısıyormusum gıbı hıssederdım kendımı .
sevıyeler cok dusuktu ..

Benimki isyeri olsa iyi yurt disindayim e cocuklarda gorusmek istiyo haliyle kendi dilinden ortam ortak onu alt etmek istiyorum demek istiyorum ya arkadasim kendi tarzin yokmu senin kendi aklin ama bide oyle yalanci oyle yalanci bas edemezsin parcalar heralde beni oyle desem

bence de kıskançlıktan yapıyorlardır...

hiç umursama... yıllarca devam ettirecek halleri yok ya..

bırak kudurmaya devam etsinler:))))))

Taklitler gercek olanlari yuceltir. Orali olma aci ona hala bir karakteri yok...

Of ya arkadaslarimi elimden almaya calisiyor program yaptik bovling icin onuda ayirmadim 4 kisiydik sen diger arkadasa sabahtan aksam size cay icmeye gelecegiz de arkadasta biraz saf hayir aksam program yaptik diyeme benimle alay eder gibi geldi bovling oynamadan arkadasida alip gitti diger arkadasla kaldik oyle diger arkadas bizide davet etti ama o kadar sinirim bozulduki hayur canim dedim oluyorum sinirimden

Evet dogru soyluyosunda ayib ediyor canim be bide kaybetmek istemiyor yuzsuzce ariyor cat kapi geliyor

Evet dogru soyluyosunda ayib ediyor canim be bide kaybetmek istemiyor yuzsuzce ariyor cat kapi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…