Canım neden sinirleniyorsun ki o kadar mı önemsiyorsun onları şahsen abuk sabuk davranan insanları pek önemsemem ben gelişememiş derim öyle kimselere,hani ham meyveler vardır ya öyle canlanırlar gözüm de :)) tartışmaya asla girmem, güler yüz gösteririm . İnan bana canım olgun davrandığın zaman umursamadığın zaman karşında ki kişi de sıkılıyor.İstediğini vermiyorsun ki çünkü.Zaten herzaman dogru neyse onu yapmaya calisitorum ama bu nasil bir insan tipi hala cozemedim valla mesela insanlari kullanmak gibi bir yapisida var ve seytani calisiyor kafasi bazende salak dudaklari hep ucuk atmis bide gelmis diyoki dun gece kurdum kurdummm sonrada kurduklarimi bozdum ondan dudaklarim ucuk atti gulermisin aglarmisin
Ben turkiyeden yeni dondum sabah kahvaltiya davet etti bakalim?
Ara sıra f5 bas sayfa yenilensin yazsak bile hemen göremezsin yenilemezsen.Arkadaslar ben ilk defa yazisiyorumda sizin cevaplarinizi hemen gorebiliyormuyum yoksa tiklamam gereken bir yer varmi
Şunu demek istiyorum.Bunu ne kadar çok düşünür kafanı takarsan gözün de büyüyecek.Olayları akışına bırak sende misilleme yapmak için uraşma .Ayrıca canım sen doğrusunu yaptığın vakit kazanmaya mahkumsun çünkü sen doğru olan tarafsın.Allah katında da insanlar gözünde de .İyilik yapmasan bile kötülük yapma .Laf sokmaya çalışma mesela ,arkasından konuşma yaptığın için demiyorum yapmaman için diyorum sakın yanlış anlama.Peki canim arkadasin programini bile isteye bozsa napardin o programida yani su bovling olayida stres atmak icinde gunlerce evimden cikmadim ben ders calistim ve sinav icin turkiyeye gelecektim bu nasil bir arkadas destegidirki bana bu davranista bulundu soyle canim benim gercekten yinede aaa sagol canim dur bende sana bir iyilik yapayimmi deseydim kisaca sana sunu diyeyim en zor zamanlarinda yaninda olan hep bendim simdi revami bu iyiliginle ditosunda acaba bu insan itiligi biliyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?