Değişmez 7 sinde neyse 70indede odur .Değişmesinide beklemen yanlış zaten.
erkek arkadaşım beni çok seviyor, mutlu olmam için elinden gelen herşeyi yapacak bi insan. ilişkimizde de herşey yolunda gidiyodu, ailesiyle tanışmıştım evlilik konuları falan konusulmaya baslanmıstı. ama geçtiğimiz günlerde ilişkimizi bitirdimdoğru bi karar mı verdim emin olamıyorum lütfen yardım edin. Çok kıskanç biri herkesten kıskanıyo, kısıtlıyo benimle ilgili en küçük olayda bile sinir krizi geçirecek duruma geliyo Bende yetiştirilme tarzı olarakta karakter olarakta çok rahatım. bi türlü ortak noktada birleşemiyoruz. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
bu konuda psikolojik yardım almak istediğini söyledi, faydası olur mu ?
benim eşimde evlenmeden önce çok kıskançtı giydiğime falan herşeye karışırdı bende değişmeyeceğini düşünürdüm.ama şimdi aksine çok düzeldi.eskisinden eser kalmadı.arkadaşlarım bile inanamıyor.senin sevgilinde evlenince kesin değişir diyemem tabi ama değişenlerde var bunu bilmeni istedim.
annesi de değişebileceğini söylüyo ama avrsayımlarla yola çıkamam, geleceğim söz konusu. ama vicdanende hiç huzurlu değilim. yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum..
erkek arkadaşım beni çok seviyor, mutlu olmam için elinden gelen herşeyi yapacak bi insan. ilişkimizde de herşey yolunda gidiyodu, ailesiyle tanışmıştım evlilik konuları falan konusulmaya baslanmıstı. ama geçtiğimiz günlerde ilişkimizi bitirdimdoğru bi karar mı verdim emin olamıyorum lütfen yardım edin. Çok kıskanç biri herkesten kıskanıyo, kısıtlıyo benimle ilgili en küçük olayda bile sinir krizi geçirecek duruma geliyo Bende yetiştirilme tarzı olarakta karakter olarakta çok rahatım. bi türlü ortak noktada birleşemiyoruz. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?