kıskanç sevgili evlenince normale döner mi?? lütfen yardım :((

Benim kuzenimin esi cok kiskancti ust komsuya bile gondermiyordu evi arayip duruyordu gidiyormu disari diye hatta bi gun kv si ile ust komsuya cikmislar evde kiyamet kopmus kadincaz sinirlenip koye donmeye kalkmis eniste gidersen vururum kendimi diye odaya kilitlemis polis bu arada kendisi ama simdi bi gun bile evde kalmaz kuzenim surekli gezer eniste hic bisey demez zamanla guven olustukca geciyo bence,sana guvenene kadar üsturuplu giyin sonra zaten gecer (insallah)

erkekler de bazı kıskançlıkları ben psikolojik rahatsızlık yorumluyorum çünkü bazıları gerçekten saçmalıyorlar kıskançlık konusunda

dozuna göre değişir...kimisi manyağa bağlıyor valla

kısıtlanmaya alerjin varsa benim gibi, biraz inişli çıkışlı olabilir

kısıtlandığım zaman nefes alamıyomuş gibi oluyorum, alışkın değilim ben bu tarz şeylere. sonunda da böyle patlak verdi işte..

bu tarz şeyler yaşadıktan sonra gelen özgürlük ne işe yarar ki, Allah bilir o dönemler o kadıncağızda nasıl yaralar açtı.. :/

Evlilik duzeltmez , daha kotu yapar hatta ..

Adam 7. de neyse 70 de aynidir , Degismesini bekleyemesin.

Boyle herseyi kisitlayan , kiskanc , sinir kirizi geciren biriyle
yapamazsin ... dogru karar vermissin bence ..

Kiskanmak degil o , sizofrenlik resmen ... anlamiyorum bu tur erkekleride ... kizlar geliyo 20 25 yasina o yasa kadar
kendilerine sahip cikiyolar en guzel sekilde , sonra bir adam
Giriyo hayatlarina ve herseyi kisitliyo .. Sebeb ???
Sanki es yerine koruma , alacaklar hayret bisey...

bu durum bence çok aşağılıyıcı.. kadınların aklı yok mu? nerde nasıl davranacağımızı, nasıl giyineceğimizi, kimle nasıl konusmamız gerektiğini bilmiyo muyuz biz ?

Zannetmem! Huylu huyundan kolay vazgeçemiyor. Mucize beklemeyin. Flörtte göze bir batan evlilikte iki batıyor bence.

Tum yorumlari okudum...
Anladigim, oyle matah bir sevginiz yok zaten...
Sadece hatri olan birisine karsi duyulan vicdan sizinkisi...
Eger gercekten sevseydiniz, biraz mucadele edin, tedavisi, kendini bu konuda frenlemeyi ogrenmesi icin zaman verin derdim...
Olmazsa yolunuza devam derdim...
Ama gorulen koy hesabi...
Boyle ay canim kiyamam yaaa ile iliski zaten yurumezmis...
Kiskanclik zaten yeterince zor bir durum...
Dogru karar vermissiniz...

kiskanclik benim en buyuk sorunum, direkt soguyorum bu durumlarda. Erkek arkadasima sevgim buyuktu yeri geldi alemi karsima aldim ama sevgimi koreltti gun gectikce ...

gayet dogru karar vermıssın kendın ıcın hayırlı olsun

sana sımsıden tepene dıkıldıyse evlenınce burnundan getırırdı ılerde evlılıgın ceheneme donerdı

bazı kadınlar erkekler kıskanıyor esım benı kıskanıyor dıye sevınır ama ama bu bence cok asyalayıcı ezıcı bır durum senın ıcın hayırlı olan buymus cok sevındım

evlilikten önce batan bi huyu varsa evlendikten sonra x8 kez batar

malesef duzelmıyor hıc bır seh ışık goremedım bır ınsan 7 de neyse 70 de de odur dıye bosuna demıyorlar

Ben rahat yetiştim diyorsun. Zaten karakterleriniz farklı bu konuda. Ayrıca kör kütük aşık olduğunuda düşünmüyorum. Bence de doğru bir karar vermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…