Çok doğru bir karar vermişsiniz, sakın içinizde tereddüt kalmasın.
erkekler de bazı kıskançlıkları ben psikolojik rahatsızlık yorumluyorum çünkü bazıları gerçekten saçmalıyorlar kıskançlık konusunda
dozuna göre değişir...kimisi manyağa bağlıyor valla
kısıtlanmaya alerjin varsa benim gibi, biraz inişli çıkışlı olabilir
Benim kuzenimin esi cok kiskancti ust komsuya bile gondermiyordu evi arayip duruyordu gidiyormu disari diye hatta bi gun kv si ile ust komsuya cikmislar evde kiyamet kopmus kadincaz sinirlenip koye donmeye kalkmis eniste gidersen vururum kendimi diye odaya kilitlemis polis bu arada kendisi ama simdi bi gun bile evde kalmaz kuzenim surekli gezer eniste hic bisey demez zamanla guven olustukca geciyo bence,sana guvenene kadar üsturuplu giyin sonra zaten gecer (insallah)
Evlilik duzeltmez , daha kotu yapar hatta ..
Adam 7. de neyse 70 de aynidir , Degismesini bekleyemesin.
Boyle herseyi kisitlayan , kiskanc , sinir kirizi geciren biriyle
yapamazsin ... dogru karar vermissin bence ..
Kiskanmak degil o , sizofrenlik resmen ... anlamiyorum bu tur erkekleride ... kizlar geliyo 20 25 yasina o yasa kadar
kendilerine sahip cikiyolar en guzel sekilde , sonra bir adam
Giriyo hayatlarina ve herseyi kisitliyo .. Sebeb ???
Sanki es yerine koruma , alacaklar hayret bisey...
Tum yorumlari okudum...
Anladigim, oyle matah bir sevginiz yok zaten...
Sadece hatri olan birisine karsi duyulan vicdan sizinkisi...
Eger gercekten sevseydiniz, biraz mucadele edin, tedavisi, kendini bu konuda frenlemeyi ogrenmesi icin zaman verin derdim...
Olmazsa yolunuza devam derdim...
Ama gorulen koy hesabi...
Boyle ay canim kiyamam yaaa ile iliski zaten yurumezmis...
Kiskanclik zaten yeterince zor bir durum...
Dogru karar vermissiniz...
erkek arkadaşım beni çok seviyor, mutlu olmam için elinden gelen herşeyi yapacak bi insan. ilişkimizde de herşey yolunda gidiyodu, ailesiyle tanışmıştım evlilik konuları falan konusulmaya baslanmıstı. ama geçtiğimiz günlerde ilişkimizi bitirdimdoğru bi karar mı verdim emin olamıyorum lütfen yardım edin. Çok kıskanç biri herkesten kıskanıyo, kısıtlıyo benimle ilgili en küçük olayda bile sinir krizi geçirecek duruma geliyo Bende yetiştirilme tarzı olarakta karakter olarakta çok rahatım. bi türlü ortak noktada birleşemiyoruz. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
erkek arkadaşım beni çok seviyor, mutlu olmam için elinden gelen herşeyi yapacak bi insan. ilişkimizde de herşey yolunda gidiyodu, ailesiyle tanışmıştım evlilik konuları falan konusulmaya baslanmıstı. ama geçtiğimiz günlerde ilişkimizi bitirdimdoğru bi karar mı verdim emin olamıyorum lütfen yardım edin. Çok kıskanç biri herkesten kıskanıyo, kısıtlıyo benimle ilgili en küçük olayda bile sinir krizi geçirecek duruma geliyo Bende yetiştirilme tarzı olarakta karakter olarakta çok rahatım. bi türlü ortak noktada birleşemiyoruz. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?