kıskanclıgı sorun edilecek duzeye yeni mi geldi?
onceden de farkındaysanız neden ailesiyle tanıstınız?
hatta size uymayacagını dusunuyorsanız neden en basta uzaklasmadınız?
yaşınız kac bilmiyorum ama ergenlikte ise degisebilir derdim... fakat terapi falan diyorsunuz... erkek arkadasınız direkt sinir krizine giriyorsa bence baska bozukluklar da vardır. psikiyatriye gitmesini tavsiye ederim.
sonrasında biraz daha iyi bir sekilde devam edebilirsiniz ama omur boyu sıkıntı yasamanıza deger mi?
bu bir huydur, hastalık yada sonradan oluşan bir ruh hali değişikliği değil.
Psikolojik desteğin çok bir faydası olacağını sanmıyorum en fazla dürtülerini bastırmayı öğrenir.
Can çıkar huy çıkmaz, doğru bir karar vermişsiniz.
Bu konuda ne kesin hükümlü olup değişmez diyebilirim ne de çok fazla iyi niyetli olup değişir ...
Eşi evlenmeden önce kıskanç olan arkadaşlarım var, eşleri değişti evet ama "evlendikten sonra" değil.
Arkadaşlarım onları "törpüledikten sonra" . Burada iş en çok kadına düşüyor aslında.
Erkeği törpülemesini bilmek lazım.
Sizde o güç var mı? Onu sorgulayın bence . Ve de törpülemeye değecek kadar seviyor musunuz ?
hayatımı bi erkeği törpülemek için neden kısıtlayayım ki? herkes dünyaya bir kere geliyo gençliğimize yazık :/
beim sosyal olarak görüşebileceğim erkek arkadaşlarımın da arkadaşlarım olması, onlarla buluşmam telefonda konuşmam en basitinden face hesabımda ekli olmaları bile onun için çok büyük bi sorun çocukluk arkadaşımın arkadaşlık isteğini kabul ettiğim için hakaret ettiği bile oldu
Zaten böyle düşünüyorsanız cevap en başından belli.
Ayrılmakla iyi etmişsiniz ve barışmayınız.
Çiftler karşılıklı , birbirlerini törpülerler aslında dönem dönem.
Sevgi olsaydı bu dediğimi zaten kendiliğinizden yapmaya çalışırdınız.
"Bence" demek ki çok sevmiyorsunuz. O yüzden en iyisi değişmesini beklememek. İstediniz gibi birini bulmak :)
sevdiğim adam için çabalarım, savaşırım ama sonu oalcak bişeyse. onun kıskançlığı geçecek bi durum gibi gözükmüyor ben onu törpüleyene kadar o beni bitirir
Sana en ufak olayda hakaret eden bir sahis kesinlikle uzak duracaksin. Yani hiç korkma, iyi ettin ayrilmak ile. Kendine deger vermen herseyden önemli. Annenler seni bu yasa baska birinden hakaret yemek için getirmedi canim :)
o zaman yolumdan dönmüyorum, bana yeni bi ben lazım hemen değişime başlasam iyi olacak
Evet, yasiniz kaç bilmiyorum, bana çok gençsiniz gibi geliyor. Önce hayatini bi yasa, çalis, para kazan, arkadaslar ile gez,.. ve ilerde evlenecegen varsa, evlenersin canim :)
22 yaşındayım 4-5 sene içinde evlilik düşüncem zaten yok, karşı tarafta ikna olmuştu bu konuda ama olmayınca olmuyooo.. :)
Oooh çok gençsin daha, o zaman hiç kafana takma canim
Döner
Bende zaten kurbağa ile evlendim, sonra prense dönüştü
beim sosyal olarak görüşebileceğim erkek arkadaşlarımın da arkadaşlarım olması, onlarla buluşmam telefonda konuşmam en basitinden face hesabımda ekli olmaları bile onun için çok büyük bi sorun çocukluk arkadaşımın arkadaşlık isteğini kabul ettiğim için hakaret ettiği bile oldu
hayatımı bi erkeği törpülemek için neden kısıtlayayım ki? herkes dünyaya bir kere geliyo gençliğimize yazık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?