Kıskanç sevgili ile tatil

Bazı fikirlerimiz -dini konuda- uyusmasa da bazı konularda aynı senin gibi düşünüyorum. Mantıklı konuşuyorsun vesselâm ;-)

bir tekne kiralayıp istediğiniz bir koya çekebilirsiniz
tekne sürmek zor birşey değil...
yalnız başınıza doğayla içiçe girersiniz denize

Way anam way neler dönmüş serhat..
Butun sayfalari okudum. Buraya cuk oturacak bir yorumum var ama banlanirim.
Sadece muzik.org'da bir sezen Aksu tartışması vardı. Ayyy espri icimde kaldi catliycam :////
Neyse konu sahibi üzme kendini. Mantikli bir insansaniz zaten kiskancliginin derecesini anlarsiniz. Bu adam bikini giymenizi istemiyor diye kısıtlayıcı yobaz değildir.
Hayati ipotek altina almak ayridir, bikini giymeni istemiyorum demek ayridir.

fiyatlar internette var. pek fark yok 10-20 tl fark ediyo gibi. ya peki merakımdan soruyorum, mayo giysen istediğin yere götürecek mi? yani sorun sadece bikini mi? istersen cevap vermeyebilirsin, konu zaten epey tartışılmış.

Konu baştan sona okunup incelenecek ama lütfen şunu unutmayınız, konu sahibesi de o polemiklerin içinde yer almışsa ceza alır, polemiklerde kim haklı, kim haksız, kim başlatmış, kim kışkırtmış bakılmaz, polemik polemiktir, kim tartışmaya girmişse ceza alır, bu bu kadar net.
Madem site kuralları var, madem o kurallara uyulmaması halinde kötü içerik bildirimi diye bir buton var, o zaman herkes bu kurallara uymak, uymayanlarla tartışmak yerine yönetime bildirmek zorundadır.

Aşırı bi kıskançlık goremedim ben burdaki arkadaslarin aksine, benim tanıdığım sevgilisinin bikinisine karisan bi cok insan var sadece bu konuda hassaslar çünkü oyle gormusler daha once onlarin aileside denize bikiniyle girmemis aliskin degiller tahminimce sevgilinizde oyle. Abartilacak bisey goremedim ben hayir deseki disari cikmami istemiyo kilo aliyim cirkin olayim istiyo vs anlarim da neyse...
Karadenizde sakin biyerler bulabilirsiniz, isterseniz bi sinopa bakin hem denizi guzel hemde tahminimce kalabalik degildir

Göcek bordubet vs gibi koylar var.turkiyenin bakir koylari diye bir yazi vardi maximiles de yanlis hatirlamiyorsam.google a yazarsaniz bulabilirsiniz.
Ama kendi tavsiyem yat bile kiralasaniz duracaginiz koylarda tekne turu ozel yat vs ile gelmis olan tatilciler illa ki olacaktir.ve o sekilde bir koyda birkac kisiyle olmaktansa kalabalik icinde olmak daha guvenli.cunku olur olur adamin tekinin aklina eser laf atar kavga cikar kimseden yardim da isteyemezsiniz.sevgiliniz yaninda kiymet verdigi bi bayan varken buna cesaret etmemeli bence.
En guzeli fethiyeden batiya marmaris bodrum cesme gibi bir yerde elit bir otelde kalmaniz.cunku antalyanin turisti genelde rus bulgar capulcu kesim olurken mugla ve izmirin turisti ingiliz fransiz dir ve daha elittir.hele ki kaliteli ve luks bir otele giderseniz cok rahat edersiniz.biraz pahali oluyor hatta biraz da sosyetik ama oralara gelen turk turistler bile belli bir seviyenin uzerinde oluyor,hicbirinin derdi sahildeki turk kizina bakmak olmuyor acikcasi :) bozburun-sabrinas haus.inceleyin derim.simdiden iyi tatiller :)

Evet o kadar sabit bakış açısı da çok yanlış
Ama ben isterdim daha normal bakabilmesini açıkçası çünkü eskisi gibi millet aç değil her yer tatilci dolu, önceden de hep ailemle gittiğim için biraz sarstı beni :2:

ben de eşime slip mayo giy diyorum giymiyor.

neyse... bence bir erkek hatta bir kadın da bikini giyen eşinden sevgilisinden veya ailesinden birinden rahatsız olabilir. mesela bu yaz çok kez bikini üstüm çıktı dalgalarda eğlenirken. veya top oynarken bağdaş kurup otururken, oramız buramız açılabiliyor. çok kez bikinisi kaymış memeler fora etmiş bikinili kadın veya genç kız gördüm. hoş bir görüntü olmuyor tabi.

ama herkesin cıbıldak olduğu yerde o kadar kasmaya gerek yok bence. ama bazıları da kasmayı sever.

gidilecek yerlere gelirsem, ölüdeniz, bodrum falan çok kalabalık. ama öyle yerler oluyor ki kıyı şeridi boyunca 3-5 kişi durmuş yüzebiliyor. güzel kıyılar olabiliyor yerleşimsiz. çanakkale bence tatile gitmeye değmez. yat kiralasan yatların da tekne turları düzenlenen yerler dışında çok alternatifi olmayabilir. ha kıyıya yanaşmayız açıkta yüzeriz dersen olur tabi. bazılarının dile gtirdiği gibi az kişi içinde insan daha çok göze çarpar. ama kafa dinlenin de payı varsa merkezde olmayan küçük bi butik otelde muhtemelen rahat edersiniz.

Mesafe sınırınız varmı bilmiyorum canım ama Antalya saklı göl evlerine bi göz atabilirsin

Sadece bayanların girebildiği plajlar var o tarz yerleri tercih edebilirsiniz.
Beyiniz madem kıskanç bi zahmet oda görmesin.
Temmuz ayında Tc'den 10-15 kişinin olduğu bi yer nerede görülmüş?
Olmazsa baraja götürsün yüzmeye, hey allahım ..
Bu erkekelre akıl sır erdirmek mümkün değil.

özel havuzlu otellere gidin o zaman.
ben geçen yıl bir otele gittim kaldığımız odanın hemen onunde özel havuz vardı
sadece 3 aile girdik havuza.
yani her blok onunde özel havuz vardı deniz içinde koylara felan gidersiniz madem :)

Tekne tutun 5 gün Bozcaada,Marmaris.bodrum yapın gelin hsjsjs hem bi siz olursunuz
yani koylarda falan yüzersiniz ama miço ve kaptan bulmanız lazım

Son düzenleme:

canım bulabildin mi bi yerrr

kalabalıktan kaçmak niye bu kadar yadırganmış anlamadım.
ben de nefret ediyorum kalabalık tatil bölgelerinden.
bikini ve mayoyu da çok açık buluyorum rahat edemiyorum.
vücudumda da göze batan bir kusur yok Allaha şükür ama herkes de mayo ya da bikiniyle bin kişinin içinde havuza girecek diye bir şart yok herhalde.
eşim de karışmaz ayrıca bikini giymeme falan.ben hoşlanmıyorum.

ve şu günlerde harıl harıl tatil yeri arayışındayım.
bunglow türü yerlerde tam pansiyon tatil yeri bilenler bana mesaj yollarsa minnettar olurum.

ve konu sahibi sen ne yaptın merak ettim?

Sizi anlıyorum ancak ha 10-15 kişi görmüş ha bir plaj dolusu insan, sonucta sizi başkaları görüyor, bence aynı şey.
Ayrıca bir arkadaş daha yazmıs kalabalık plajlarda daha güzel arada kaynıyosun, ki herkes mayolu bikinili zaten, sevgilinizin bu kıskanclıgı cok cok yersiz ve insanın tadını kacırır.

Benim erkek arkadaşım da o yokken bikini giymemi istemez mesela ama onun yanındayken giydiğimde sorun yapmaz. .Madem villa tutacak kadar paranız var bence yat falan kiralayın, gönül rahatlığıyla yaparsınız tatilinizi.

Ben şaşırıyorum sizin gibi insanları görünce, sevgilim öyle istemiyor böyle '' olacak '' nasıl kabul edebiliyorsunuz aklım gerçekten almıyor? Ailemiz 2 şeyimizi kısıtlasa kavga, tartışma, asilik yaparız hiç sorun yok, sevgiliye gelince hiç sıkıntı değil, kıskanıyor, sahipleniyor bla bla blaa..

Şımartın bakalım, yapın her istediklerini bakalım nereye kadar yapabileceksiniz?

Bence böyle sakin yerler olabilir mesele bodrum da karaincir diye bir yer var çok sakin bu tarz az insanların olduğu butik otel yada 3 4 yıldızlı ama çok kaliteli şirin yerler var yada tekne ile mavi yolculuk olabilir 15 günlük sadece çiftler oluyor Ege denizinde koy koy geziyorsunuz kusura bakma biraz geç Msj yazdım bu gün gördüm umarım çok geç kalmamışımdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…