- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
özenti feministler yine konuyu saptırmışlar. ondan sonra da mikser ben oluyorum niyeyse.
yaptıkları da hep aynı, sözüm ona güçlü kadın olmayı tavsiye ediyorlar''ipleri şimdiden eline verme, boşa gitsin, hiç çekme, kendi kararlarını ver, seni kısıtlamasına izin verme....''. bunları yapınca güçlü kadın olundugunu zannediyorlar
karşıdaki onlara ters cevap verincce de ''iyi tamam sen kendini ezdir, sen anca erkege boyun eg, kendi kararlarını bile veremiyorsun'' diye aşagıladıklarını zannediyorlar. bunlar işte hep bu feministlerin utandırma taktikleri.
en güzeli çıplaklar kampı.. Herkes aynı. ohhh missss
Kimse dönüp bakmaz bile..
Olsun yine de çok teşekkür ederim. Fiyatı önemli değil aslında ama yine de dert ediyorum tabi. Oraları da bi arayıp çaktırmadan fikir almak lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
en güzeli çıplaklar kampı.. Herkes aynı. ohhh missss
Kimse dönüp bakmaz bile..
Konu sahibi bir soru sormus ve o sorusundan ziyade sevgilisine ve kendisine gelen elestirileri gorunce demis ki "kizlar, ben, iliskime yorum istemiyorum. Nereye gidebiliriz?" Buna ragmen bir olup nasil konu sahibine saldirabildiniz anlamiyorum. Mune eger objektif olacaksa konuyu sorulus amacinin disina cikaranlari gorecektir. Ve banlanmasi gerekenin kesinlikle konu sahibi olmadigini anlayacaktir.
Yorumlara o kadar sasirdim ki. Turk erkeklerinin bikiniye karsi sert bir durusunun oldugunu ilk defa duyuyormuscasina yorumlar cok garip geldi bana. En modern olan dizilerimizde bile bu muhabbet donerken Turkiye gerceklerinden nasil bu kadar uzak kalabildiniz? "Ay, ne bikini mi giydirmeyecekmis?" minvalindeki yorumlariniz bana "bir kisim var ki bu ulkenin gerceklerinden bihaber." yorumunu yaptirdi.
Bir iliskide taviz olur efendim. Ve karsilikli olur. "Aman taviz verme daha sonra daha kotu olur." yorumlariniz ise gereksiz bir kibirden baska bir sey degil. Hayatin sizi hic esnetemediginin gostergersi.
Neyse konu sahibi arkadasim, benim konuna verebilecegim bir cevabim yok. Sadece butun sayfalari okuyup haklinin yaninda olmak istedim. Insanlar bagirdiklarinda daha cok hakli olduklarini zannettikleri gibi 10 kisi 1 kisinin uzerine gidiyorsa da o 10 kisinin mutlaka hakli oldugunu zannediyorlar. Umarim mune dogruyu gorur. Polemigi kimlerin baslattigini anlayabilir.
Canım sevgilin ise hemen terket kocan ise hemen boşan. Baksana buradakilerde akıl fikir çok. Kendi sözde mükemmel ilişkilerinde sıfır tavizsiz ilerliyorlar . Öyle şeyler söylüyorlar ki bikini giymeye laf eden ki tek erkek benimki oldu. Türk erkekleri ne değişmiş.
Kızlar erkek arkadaşım biraz kıskanç beraber tatil yapmak istiyoruz ama kalabalık yer olmasın diyo. Eğer bikini giyeceksem. Yani anladığım kadarı ile max ortamda 10-15 kişi olcak öyle tenha yani. Ama Bu mevsimde de öyle yerler neresi olur bilemiyorum
Havuzlu villa tutalım diyo ama çok çok aşırı bi fiyat söyledi günlüğü 900 lira mı ne dedi sanırım. Ve içinde hiç bişey olmucak. Yemek de olmucak. Gereksiz pahalı geldi. Üstelik deniz de olsun istiyorum ben. Fikirleriniz var mı
:)) yorumlarınız için sağolun da ben size kısıtlıyo ne yapayım diye sormamışım ki. Dedikleriniz de haklısınız ama çok seviyorum ve mutlu olmak için elimden gelen fedakarlığı yapabilirim. Yani bu yaz ha bikini giymişim ha giymemişim bi önemi yok . Kaldı ki zaten kendisi de tatile gitmeyi sevmez Denizi filan. Ama istemediği halde ben istediğim için gideceğiz.
Neden sevdiğim ve benim için bir çok şey yapan insana karşı bu konuda inat edeyim ki? Yani tenha yada kalabalık benim için önemli değil. Yorgan yakmaktansa uzlaşmaya varmak çok daha güzeldir her zaman.
Kızlar erkek arkadaşım biraz kıskanç beraber tatil yapmak istiyoruz ama kalabalık yer olmasın diyo. Eğer bikini giyeceksem. Yani anladığım kadarı ile max ortamda 10-15 kişi olcak öyle tenha yani. Ama Bu mevsimde de öyle yerler neresi olur bilemiyorum
Havuzlu villa tutalım diyo ama çok çok aşırı bi fiyat söyledi günlüğü 900 lira mı ne dedi sanırım. Ve içinde hiç bişey olmucak. Yemek de olmucak. Gereksiz pahalı geldi. Üstelik deniz de olsun istiyorum ben. Fikirleriniz var mı
:)) yorumlarınız için sağolun da ben size kısıtlıyo ne yapayım diye sormamışım ki. Dedikleriniz de haklısınız ama çok seviyorum ve mutlu olmak için elimden gelen fedakarlığı yapabilirim. Yani bu yaz ha bikini giymişim ha giymemişim bi önemi yok . Kaldı ki zaten kendisi de tatile gitmeyi sevmez Denizi filan. Ama istemediği halde ben istediğim için gideceğiz.
Neden sevdiğim ve benim için bir çok şey yapan insana karşı bu konuda inat edeyim ki? Yani tenha yada kalabalık benim için önemli değil. Yorgan yakmaktansa uzlaşmaya varmak çok daha güzeldir her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?