Kıskanç sevgili ile tatil

çek boşversene canım yaaa
bi şey sanıyo kendini
Ramazan günü günaha sokacak hepimizi

konu sahibi sende ağzını topla, haddini bil biraz!!!
sevgiline yapamadığın sertlikleri burdaki insanlara yapamazsın sen!!!

Sakiiiin oluuuun açlik iyi gelmiyor galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 yildizli bir otele gidin.kimse bakmaz.halk plajinda iti kopugu her cesidi olur.yabanci turisti bol 5 yildizli otel.

Biz gayet objektif baktık canım da sen başta da söylediğim gibi asabisin yani .her iki tarafında sakin olmasında fayda var bak sadece sana da söylemiyorum bunları ..

Bkz : Hakaret

Ilk yorumlarda mmouse nickli kişinin yorumuna bakar mısın? Telefondan kopyalamakta zorlanıyorum. Ben demişim ki kıskanç tenha tatil yeri neresi? O da demiş ki kişinin ainesi iştir fikri neyse zikri de odur demekki erkek arkadasın bakıyo. Burda dahi olmayan birine nasıl o iftirayı atabilir nasıl benim sevgilime laf söyleyebilir hem de BI kadar çirkince. Eleştiri bu mudur objektif olarak söyler misin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1173431

Aklıma bu geldi

ya tatlım iftirayla ne alakası var demek istemiş ki seni bu kadar koruduğuna göre erkeklerin ne olduğunu biliyor sana ne gözle bakacaklarını biliyor sonuçta o da erkek yani biraz farklı anlatmış sadece kimsenin sana bir artniyeti yok hem kim niye iftira atsın size

Yapma lütfen. Hem konu ile ilgisi olmayan şeyler yazıp hem de burda dahi olmayan birine o çirkin sözleri yazması hiç bişey öyle mi?

Ben direk sorunun cevabını vereyim tatlım...Bu sene Side de apart otele gittim tenha bi yer apart daire istiyorsan geceliği 100 tl yani kişi başı 50 tl ye geliyor ayrıca odalarda var benim arkadaşım ben ordayken 1 günlüğüne gelmişti 2 kişilk odada kaldı kahvaltı falanda dahildi 85 tl idi..Plajda yakın ve tenha ama senin dediğin kadar 10-15 kişi yok...ismi Summer Rose Hotel bak linkinide vereyim burda varmış http://www.booking.com/hotel/tr/summer-rose-side.tr.html ..şimdiden iyi tatilleeeerrrr

Ağzını toplaması gereken de ve haddini bilmesi gereken de sensin . Savunman için seni mi çağırdılar merak ettim doğrusu. Sevgilime yapamadığjmı burda yapamıyomuşım ya ona yapsaydım size de yapabilir miydim yani :) yazık kendi çapınızda hakaret ettiğinizi sanıyorsunuz. Hakenede gösterilir o sertlik .

Yazdım hemencecik linkine de bakıcam birazdan çok teşekkürler

konu sahibesini;
sevgilisine gösteremediği öfkeyi yorumculara göstermekle suçlamışlar..

kişi kendinden bilir işi dedikleri tam da bu olmalı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…