- 27 Nisan 2012
- 15.838
- 19.112
- 498
Olmucak diye konu açan kişi olmasan ne kadar düzgün Türkçe kullanıyor da ben -mı yı ayrı yazdığım halde soru işareti koymayınca anlamamış derdim ama ilahiAyrıca en özel kelimedir o alla değil Allah yazılır
Minnakmimar, teşekkürler. Konu açan kendini padişah mı sanıyo anlamadım cidden
düşürmeseydiniz derken ? kim düşürmüş canım seviyeyi ???
5 yildizli bir otele gidin.kimse bakmaz.halk plajinda iti kopugu her cesidi olur.yabanci turisti bol 5 yildizli otel.Kızlar erkek arkadaşım biraz kıskanç beraber tatil yapmak istiyoruz ama kalabalık yer olmasın diyo. Eğer bikini giyeceksem. Yani anladığım kadarı ile max ortamda 10-15 kişi olcak öyle tenha yani. Ama Bu mevsimde de öyle yerler neresi olur bilemiyorum
Havuzlu villa tutalım diyo ama çok çok aşırı bi fiyat söyledi günlüğü 900 lira mı ne dedi sanırım. Ve içinde hiç bişey olmucak. Yemek de olmucak. Gereksiz pahalı geldi. Üstelik deniz de olsun istiyorum ben. Fikirleriniz var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bak boşuna tartışıp durmayın artık ben seni anladım orta yol bulma taraftarısın burada ki kimse sevgilinle kötü olmanı istemez sana şunu söyleyeyim sana taviz verme diyen çoğu arkadaşımız evli ve zamanında fazlaca taviz vermişler sonra kötü olmuş sadece seninde kötü olmanı istemiyorlar bu kadar yanlışım varsa eğer her iki taraf da uyarsın beniaynı şeyleri bende yaşadım inan taviz tavizi doğuruyor biz aman ağzımızın tadı kaçmasın diyoruz tamam yapmayız deyip geçiyoruz sonra bizden beklentileri büyüyor erkeklerin mesele bu yani senin tatilin ya da bikinin değil canım [/ Adam sevgili ile tatile gider ama diğerlerini istemez
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Sevgilin ne ise diğerleri de o aslında, aranızda nikah yok sonuçta
Ama hata bence sende, neyi nerde giyeceğine kendin karar vermelisin
Baban kısıtlasa kızarsın erkek arkadaş karıştı mı ayyy beni kıskanıyoolur
Ben ne ayy beni kıskanıyo demişim size ne de babam kısıtladı kızdım demişim bilip bilmeden beni küçültücğ yorum yapmak ne zaman eleştiri oldu?
Böyle düşünenlerin yorumunu anlarım bunu da güzelce dile getirirler ben yaptım ama şöyle oldu die açıklarlar . Benimle tartışan diğer kişilere bi objektif bakar mısınız yorumlarına .
canım bak boşuna tartışıp durmayın artık ben seni anladım orta yol bulma taraftarısın burada ki kimse sevgilinle kötü olmanı istemez sana şunu söyleyeyim sana taviz verme diyen çoğu arkadaşımız evli ve zamanında fazlaca taviz vermişler sonra kötü olmuş sadece seninde kötü olmanı istemiyorlar bu kadar yanlışım varsa eğer her iki taraf da uyarsın beniaynı şeyleri bende yaşadım inan taviz tavizi doğuruyor biz aman ağzımızın tadı kaçmasın diyoruz tamam yapmayız deyip geçiyoruz sonra bizden beklentileri büyüyor erkeklerin mesele bu yani senin tatilin ya da bikinin değil canım [/
Ben ne ayy beni kıskanıyo demişim size ne de babam kısıtladı kızdım demişim bilip bilmeden beni küçültücğ yorum yapmak ne zaman eleştiri oldu?
iyi de o senin dediğin birşey dememiş ki bu bir genellemedir hep kullanılır bunu bilmiyorsan alınganlık etmişsin sadece
Polemik çıkartmanız iyi oluyor kızlar . Konu başlığı hep üstte kalıyor. Belki de sayenizde ilişki ile ilgili yorum değil de sorduğum sorunun başka olduğunu anlayabilecek kapasitede normal insanlar konumu okuyacaktır
canım bak boşuna tartışıp durmayın artık ben seni anladım orta yol bulma taraftarısın burada ki kimse sevgilinle kötü olmanı istemez sana şunu söyleyeyim sana taviz verme diyen çoğu arkadaşımız evli ve zamanında fazlaca taviz vermişler sonra kötü olmuş sadece seninde kötü olmanı istemiyorlar bu kadar yanlışım varsa eğer her iki taraf da uyarsın beniaynı şeyleri bende yaşadım inan taviz tavizi doğuruyor biz aman ağzımızın tadı kaçmasın diyoruz tamam yapmayız deyip geçiyoruz sonra bizden beklentileri büyüyor erkeklerin mesele bu yani senin tatilin ya da bikinin değil canım
Eğer buraya konu açar ilişkimle ilgili bilgi verirsem sana da yorum yapma hakkı düşer merak etme. Sen daha hakaret etmeden yorum bile yapamıyorsun. Benim sana bir hakaretim oldu mu? Söylediğin şeylere yorumum var sadece ki bu da bu site kuralları çerçevesinde hakkım. Ama bunu anlayabilecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Sana hayatta başarılar diliyorum.
Ilk yorumlarda mmouse nickli kişinin yorumuna bakar mısın? Telefondan kopyalamakta zorlanıyorum. Ben demişim ki kıskanç tenha tatil yeri neresi? O da demiş ki kişinin ainesi iştir fikri neyse zikri de odur demekki erkek arkadasın bakıyo. Burda dahi olmayan birine nasıl o iftirayı atabilir nasıl benim sevgilime laf söyleyebilir hem de BI kadar çirkince. Eleştiri bu mudur objektif olarak söyler misin
iyi de o senin dediğin birşey dememiş ki bu bir genellemedir hep kullanılır bunu bilmiyorsan alınganlık etmişsin sadece
Peki burda alınganlık etmiş olayım. Alttaki alıntıma da bakar mısın?
Peki burda alınganlık etmiş olayım. Alttaki alıntıma da bakar mısın?
alttaki alıntıdan kastın nedir bulamadım ?
ya tatlım iftirayla ne alakası var demek istemiş ki seni bu kadar koruduğuna göre erkeklerin ne olduğunu biliyor sana ne gözle bakacaklarını biliyor sonuçta o da erkek yani biraz farklı anlatmış sadece kimsenin sana bir artniyeti yok hem kim niye iftira atsın size
çek boşversene canım yaaa
bi şey sanıyo kendini
Ramazan günü günaha sokacak hepimizi
konu sahibi sende ağzını topla, haddini bil biraz!!!
sevgiline yapamadığın sertlikleri burdaki insanlara yapamazsın sen!!!
Ben direk sorunun cevabını vereyim tatlım...Bu sene Side de apart otele gittim tenha bi yer apart daire istiyorsan geceliği 100 tl yani kişi başı 50 tl ye geliyor ayrıca odalarda var benim arkadaşım ben ordayken 1 günlüğüne gelmişti 2 kişilk odada kaldı kahvaltı falanda dahildi 85 tl idi..Plajda yakın ve tenha ama senin dediğin kadar 10-15 kişi yok...ismi Summer Rose Hotel bak linkinide vereyim burda varmış http://www.booking.com/hotel/tr/summer-rose-side.tr.html ..şimdiden iyi tatilleeeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?